- 5 Ekim 2017
- 2.436
- 3.534
- 133
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
AhahahahahaKızlar bu arada bizim işlem tamam![]()
minseo
Jane Jetgil valla ne zorluklarla yaptık seni çocuum diyeceğim babanın bel fıtığı annenin boyun fıtığı
![]()
Hahahah süperegzersiz olmuştur eşine de boşver
![]()
Ahahahahahahadi hayırlısı olsun
![]()
Anladım kuzum İnşaAllah bir sorun yoktur haber et bizlerede5 aydır deniyoruz. 2 ay da femara tedavisi oldum. Bu ay da olmazsa spermiogram isticekmiş doktorum. Eğer Spermlerde sorun yoksa da rahim filmi isticekmiş
Çatlama da kritik canım o günü de değerlendirinYarın da bakalım çatlayacak mı
çatlama daha mı önemli kızlar ne diyorsunuz biz genelde pikleri değerlendiriyoruz silikleştikten sonra çok düzenli olmuyor ama silikleştiği gün kritikse onu da değerlendiriyoruz
O an yapıyorlar canımKızlar bir şey soracağım, rahim filmi esnasında herhangi bir tıkanıklık veya yapışma görülürse açma işlemi o an mı yapılıyor yoksa başka bir cerrahi işlem mi yapıyorlar? U Uzaygemisi35 @eczhnmevrem92
Ah canım biz de aynı 31 Aralık akşamı karar vermiştikminseo canım bugün doktor kontrolüm vardı ovitrelle verdi bana da yarın yapıcam 2 hafta sonra perşembe adet olman lazım olmazsan test yap dedi yani bat 31.12 oldu
2020nin ilk günü karar vermiştik çocuk yapmaya son günü de güzel haberi alırız inşallah
![]()
Solda 2 yumurta 19 mm kuzum, sağda da var dedi ama sağ tüp alındığı için onun bir önemi yokAh canım biz de aynı 31 Aralık akşamı karar vermiştikinşallah güzel haberlerle gel
kaç yumurta gelişmiş?
Çok şükür soldakiler bize yeterSolda 2 yumurta 19 mm kuzum, sağda da var dedi ama sağ tüp alındığı için onun bir önemi yok![]()
İnşallahÇok şükür soldakiler bize yeter![]()
Ya ben ıkı aydır test yapıyorum gecen ay sılıklesince yapmadım ama yapmak lazımmıs sanırım. Benım ıkı gün pikti ama ıkıncı gun hafif silikti muhtemelen bugün catlama oldu ama testim bitti bakamadım. Değerlendirilen ama yinede.Yarın da bakalım çatlayacak mı
çatlama daha mı önemli kızlar ne diyorsunuz biz genelde pikleri değerlendiriyoruz silikleştikten sonra çok düzenli olmuyor ama silikleştiği gün kritikse onu da değerlendiriyoruz
Benimde dünküne yakın çıktı yumurtlama devam ediyor ama dün boş geçtiği için ben bugünü değerlendiricem inşallahevrem92 Batdaşım bak bugünki böyle ama değerlendiremiycem dün ve ondan önceki gün oldu. Zaten önemli olan çatlayınca di mi
Bide kaç mm sence buu
11 di kuzum bugün. Bakalım nasıl ilerlicek ama belirtim hiç yok sanmıyorum bakalımminseo senin 10. Gün müydü bugün, topiklere bakıyorum da 10. 11. Gün negatif çıkıp sonra pozitife dönen birsürü kişi var
![]()
Cnm ben gecen ay acillik oldum yumurtlama ağrısından normalde acile giderdim yani ama kovid pozitif olduğumdan gidemedim resmen apandisitim patladı sandim cnm o derece bi agriydi bazen olabiliyor yani şiddetli ağrı yumurtlama olurkenKızlar ya inanılmaz kasıklarım ağrıyor alt bölgede çok rahatsızlık var gaz mıdır nedir anlamadım çok gergin ve huzursuzum nasıl bir ağrı tarif de edemiyorum. Sizce bu kadsr yumurtlama ağrısı olur mu ki ben hiç yaşamamıştım bu kadaracaba rahim filmi sonrası enfeksiyon mu ilerledi kasıklara falan diye korktum ama antibiyotik falan da kullandım bir hafta da geçti öyle olsa şimdi olmazdı herhalde dimi?
Oyyy
Hiç belli olmaz inşallah hayırlısı olur kuzum11 di kuzum bugün. Bakalım nasıl ilerlicek ama belirtim hiç yok sanmıyorum bakalım![]()