29unda olursan 31ine randevu al 30unda olursan ayın 1ine denk gelir yılbaşı kaçırırsın sen en iyisi olma adet olma hamile olkızlar bişey sorucam Allah korusundaeğer adet gunumde adet olursam doktora gtmek ıstıyorum hormonlara felan test yaptırmak ıstıyorum ayın 29 u yada 30 u adet olmam lazım normalde randevuyu nezamana almam lazım yanı nezaman gıtmem lazım doktora
aminn inşallahhh29unda olursan 31ine randevu al 30unda olursan ayın 1ine denk gelir yılbaşı kaçırırsın sen en iyisi olma adet olma hamile ol
Yarın sabah ilk idararla yapayım bide canı
Yarın sabah ilk idararla yapayım bide canımKiz var görüyorum insallah koyulasir bir kac güne cook sevindimmm
hanımlar var mı gelen giden ?
@gurbetgulu16 17.12.2020 3 AY @Sevgi0817 17.12.2020 12 AY @Rojda56 18.12.2020 13 AY @KelebekkB 18.12.2020 7 AY @flamee 19.12.2020 2 AY A aybukee34 19.12.2020 3 AYadetolmadım
Adet olmadım henüzhanımlar var mı gelen giden ?
@gurbetgulu16 17.12.2020 3 AY @Sevgi0817 17.12.2020 12 AY @Rojda56 18.12.2020 13 AY @KelebekkB 18.12.2020 7 AY @flamee 19.12.2020 2 AY A aybukee34 19.12.2020 3 AY
Bende 31 ine randevum var canım hormonlara baktiricam ama saat 14.20 de o saate kan falan alırlar mı acabaaminn inşallahhh
amin inşallahhhh yarabbim sabırla bekliyorum ümit ediyorum testleri aynı günmü yapsak ahahhahaJane Jetgil S sedanur4004 evrem92 kızlar bizim nerdeyse aynı günler sayılır yumurtlama ve batlar inşallah yeni yıla arka arkaya güzel haberlerle gireriz
Evet kuzum 3-4 aynı gün yumurtlama gördük ve batlarimiz aynı ay hadi İnşallah hep beraber Eylül anneleri topigine geçerizJane Jetgil S sedanur4004 evrem92 kızlar bizim nerdeyse aynı günler sayılır yumurtlama ve batlar inşallah yeni yıla arka arkaya güzel haberlerle gireriz
İnşallah güzel haberleriniz ile uğurlayalım yolu sonrada bizler kalırızJane Jetgil S sedanur4004 evrem92 kızlar bizim nerdeyse aynı günler sayılır yumurtlama ve batlar inşallah yeni yıla arka arkaya güzel haberlerle gireriz
tamam ozman ıns gerek kalmaz ama aklımın bi köşesinde dursunJane Jetgil adet olursan tabi inşallah olmazsın ama 2. Veya 3. Güne randevu istiyorlar doktorlar ona göre denk gelmiyorsa hiç gitme boşuna
anne derken bıle heyecanlanıyorum yaEvet kuzum 3-4 aynı gün yumurtlama gördük ve batlarimiz aynı ay hadi İnşallah hep beraber Eylül anneleri topigine geçeriz
hepimize nasip etsin Allah inşallahİnşallah güzel haberleriniz ile uğurlayalım yolu sonrada bizler kalırız
İnşallah inşallahhepimize nasip etsin Allah inşallah
Jane Jetgil S sedanur4004 evrem92 kızlar bizim nerdeyse aynı günler sayılır yumurtlama ve batlar inşallah yeni yıla arka arkaya güzel haberlerle gireriz
Cnm hic bisey olmaz buzdolabinda tuttuktan sonra zaten eczanede de onlar buzdolabinda tutuyorlar üzerinde kac derecede tutulması gerektigi yazıyordur buzdolabinin derecesini ona göre ayarla hic bisey olmazKızlar ben çatlatma iğnemi bugün aldım Çarşamba günü vurulacağım dolapta beklet dedi ilk kez yapacağım sizler Nasıl yaptınız dr. Kendin vurabilirsin dedi birde bayatlarmı acaba iğne dolapta tutun dedi bana eczacı şimdi kafaya bunu taktım keşke demeseydi eczacı çok soğukta tutma donar dedi çok sıcakta tutma olmaz dedi kafamda deli sorular bileydim böyle olduğunu o gün alırdım bir daha vurulursam o gün alıp vurduracağım herşeyin ilk acemiliği oluyor
Dolapta tut canım bişey olmaz yumurta bölümüne koyun diyorlar. Göbekten etini sıkarak kendin vurabilirsin hiç acımıyor. İlacı verdikten sonra bi 30 sn bekle hemen çıkarmaminseo canım banada çatlatma iğnesi verdi 23 de vurulacağım ben aldım iğneyi koydum dolaba erken aldım sıkıntı olmaz inşallah 25 de progesteron tahlili yap dedi çatladımı çatlamadımı bi bakalım yolumuza ona göre devam edelim dedi inşallah çatlar şimdiden bir heyecan yaptım
Gitme hayalleri kuruluyor... Gidin gidinEvet kuzum 3-4 aynı gün yumurtlama gördük ve batlarimiz aynı ay hadi İnşallah hep beraber Eylül anneleri topigine geçeriz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?