- 14 Eylül 2020
- 1.015
- 1.098
- 53
Benimki 1 dk zor duruyor valla hemen çıkıyorBen duş almıyorum bilerekAllah gunahimizi affetsin sabah kalktıktan sonra alıyorum bu ay hep öyle yaptım
amin kuzum ama ne bileyim içime sinmiyor ne olacağımızda belli değil ya çok korkuyorum benBen duş almıyorum bilerekAllah gunahimizi affetsin sabah kalktıktan sonra alıyorum bu ay hep öyle yaptım
canım geçen ay benimde öyleydi ve adet oldum inşallah sen hamişsindirYine sol kasığımda ağrı başladi psikoljik mi acaba psikoljik olarak cidden hissedilir mi ağrı ya ama böyle cok az 2 saniye bişey batıp gidiyor gibi böyle olan var mı
benimde oyle canım ınceden bı sızı hep sağ göğüs ucum kaşınıyo karıncalanıyo felan psikolojik benceYine sol kasığımda ağrı başladi psikoljik mi acaba psikoljik olarak cidden hissedilir mi ağrı ya ama böyle cok az 2 saniye bişey batıp gidiyor gibi böyle olan var mı
Yumurtlama zamanındaym ondan olabilirmicanım geçen ay benimde öyleydi ve adet oldum inşallah sen hamişsindir
Aynen yumurta çatlıyor ondan mı acaba diye düşünüyorumbenimde oyle canım ınceden bı sızı hep sağ göğüs ucum kaşınıyo karıncalanıyo felan psikolojik bence
muhtemelen benimde adet olcak gibi ağrır hep huzursuz olurum biYumurtlama zamanındaym ondan olabilirmi
Tam yumurtlama zamanında yumurtalar büyüyünce çok ağrıyabilir evet ama biz sırf belirti için oramız buramız ağrısın diye bekleyen insanlar değil miyizBende 2 gündür deniyorum onu ama çok acıyor o ne öyle kızlar zor dayaniyorum valla
Nasıl yani kuzu benim testlerde çatlamış görünüyor ama çatlamıyor olabilir miİncir tuketsene bir dahaki aya canım sen bence senin yumurtan tak catlamiyor olabilir incirle çok kişi kalmış
Ahahahah valla öyle canımTam yumurtlama zamanında yumurtalar büyüyünce çok ağrıyabilir evet ama biz sırf belirti için oramız buramız ağrısın diye bekleyen insanlar değil miyiz
Yok ya sanmam eşini de tanıyorum az çok. Ben hormonal yani erkeklik hormonu düşük olabilir diye düşündüm belkide kadınlardan hoşlananlarda da hormonlar sıkıntıdır ama bilemiyorum ya sanmıyorumyanlıs anlamayında adam kadınlardan hoslanmıyo olabılırmı varya oylelerı
olabilir belkıdeAynen yumurta çatlıyor ondan mı acaba diye düşünüyorum
Yumurta çatlaması, kadınların ovulasyon dönemlerinde yumurtanın yumurtalıktan dışarıya çıkması durumuna denmektedir. Yumurtlama gününün yaklaştığı zamanlarda akıntıda artış olur. Yumurta çatlaması kasık bölgelerinde ağrıya neden olurken göğüslerde şişlik ve vücut ısısında artma gibi tepkimelere de yol açabilmektedir. diyor bi yazıdaAynen yumurta çatlıyor ondan mı acaba diye düşünüyorum
Bana öyle geldi evet okumuştum o yüzden söyledim yumurtan gelişmiyor olabilir incir kalitesini falan arttırıyormus bence reglin bitince ye 2 hafta falan zeytinyağına falan koyup öyle yiyorlarmis nasıl yapıldığına bakıp atım sanaNasıl yani kuzu benim testlerde çatlamış görünüyor ama çatlamıyor olabilir miya bence benim büyümesi ile ilgili sıkıntı vardı bilmiyorum okudun mu daha önce yazdıklarımı ama bende ins direnci çıktı 5 e yakındı değerim hatta o ara ben lh testlerinde doğrudüzgün pik göremiyordum tam koyulaşmadan siliniyordu testler. Doktor da yumurtlamayı bozar demişti bence kalitesi de iyi değildi işte en son 2 ye düşürmüştüm zaten ilaç içmeye başlayınca testte pikleri görmeyi başladım. Doktor da zaten düşürmeden tedaviye başlamam demişti öyle başladı. İncir reglde yemeye başlayım günde 1 tane yesem yeter heralde di mi
Kız yeminle bak hiç akmadı. Genelde biz yatarken yaparız ki ben sabaha kadar kalkmam bi daha. Yine de akar yattığım yerde. Bu sefer gece vardiyasında diye gündüz yapıyoruz mecburen. Hemen kalktım 5 dk sonra. Ve bir sürü alışveriş yaptım yürüdüm bi damla akmadıUtanma burası gebelik topiği her şeyi konuşuyoruz mecburve ben o pozisyondada akanların yine akacağını düşünüyorum hsjsjdj Ve acıyooo
Ozaman çatlıyorYumurta çatlaması, kadınların ovulasyon dönemlerinde yumurtanın yumurtalıktan dışarıya çıkması durumuna denmektedir. Yumurtlama gününün yaklaştığı zamanlarda akıntıda artış olur. Yumurta çatlaması kasık bölgelerinde ağrıya neden olurken göğüslerde şişlik ve vücut ısısında artma gibi tepkimelere de yol açabilmektedir. diyor bi yazıda
Karısı varken rüyayı tercih etmesi çok bencilce. İstek arttıran yiyecekler de yediremiyor çünkü tatlı yemiyor alerjisi varmış. Doktora gitmesi şart çok zor.Ay yazık kadına, cidden böyle evlilik sürdürmek çok zor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?