Evet canım haklısın ben de yine de işte fakirin ekmeği umut gibi bir haldeyim

yine de ufak yapışıklıklar vardı belki açıldı falan diye. Yani kesinlikle haklısın benim de kafama o yatıyor ama doktora da bilmişlik taslamak istemiyorum sonuçta ben okuduğum duyduklarım mantıklı gelse de bunla sınırlı. Onlar kim bilir ne hastaları benzer şekilde tedavi etmişlerdir. Yani bu etkisini ben düşünebiliyorsam o da düşünüyordur çok karmaşık bir şey değil çünkü aslında. Kisti baskılamak için östrojeni baskılayan doğum kontrol hapları veriliyorsa, yumurta geliştirmek için östrojen verdiğinde de o kist büyür yani bu iki kere iki dört eder gibi bişi. Ama belki de kısa süreli bir tedavide bu ciddi bir etki yaratmayacağı için yine de öneriyordur doktorlar çünkü bir önceki gittiğim doktor da tedavi planı olarak böyle öne sürmüştü o da epey iyi bir drdu. Aşılama hiç önermiyorum demişti mesela o. Birkaç ay yumurta takibinden sonra direkt tüp bebek demişti. Aşılama çok olasılığı artırmadığı için yine yumurta geliştiriciler kullanıldığından o riski bu tedavidr almayı pek istemiyorlar sanırım. Valla kafam allak bullak
Evet ya kısmet diyorum artık inşallah hakkımızda hayırlısı neyse o olsun hepimizin
Olabilir tabi gerçi o bölgede gaz sıkışması, idrar yplu enfeksiyonu, üşütme vs hepsi birbirini etkiliyor ama yumurtlama ağrısı da çok mümkün