merhaba canım, evet ben de onda da bir sorun çıkmasından korkuyorum çözülmeyecek bir şey olmasın damerhaba eşinin testlerini de gözardı etmeyin. Ben bu sene şubatta gittim hiçbir sorun yok dedi. olur nasılsa dedik oluruna bıraktık kasım ayına geldik hala olmayınca eşim test verdi meğer eşimin sperm sayısı çok düşükmüş ondan olmuyormuş.
Canım benimde mart ayında bi kimyasalım oldu hiç bişey yapmadım ondan sonra sadece uygulama üzerinden yumurtlama takibi yapıyordum sonra burda ovulasyon testi kullanıp takip edenleri gördüm bende denedim ve denedigim ay hamile kaldım o da kürtajla sonuçlandı tabiiBen de öyle düşünüyodum kuzu da bu kadar uzun süre olmaması başka şeyler aklıma getirmeye başladı doktora sordum kimyasaldan sonra tıkanıklık olmuş olabilir mi diye olabilir dedi ama o düşük ihtimal görüyor acele etmiyor o yüzden rahim filmi çektirmek için. 2 3 ay böyle devam edelim olmazsa hem rahim filmi hem spermiyogram isteriz dedi
Canım eşim yaptırdı bütün testlerini herşeyi çok iyi çıktı hiçbir problem yok rahim filmi çekileceğim bende 3 defa klomen 2sinde çatlatma iğnesiyle birlikte kullandım yumurtalar güzel büyüyor çatlıyor ama denk getiremedik yada tüplerde bir sıkıntı var doktoruma tüp bebek dedim artık yaptırayım hayır normal yollarla gebe kalabilirsin bekle dedi rahim filmi çekelim önce dedi bakalım ocak gibi çektirmeyi düşünüyorum konuştuk konuştuk daha önceyaşın kaç canım benim de regl düzenli ama olmuyooor asla eşimin testler ile rahim filmi kaldı işte. ben biraz bu süreçte bıraktım sanırım ovak sonu sunat gibi tüp bebek için kolları sıvıyacağım. hiç tedavi almadım henüz. senin eşine ya da rahim filmine bakıldı mı ? sennle daha önce konuşmuşuzdur kesin bu topikte :)
evet azospermi gibi bişey çıksa daha sıkıntı olur. en azından vitaminle sayılar yükseliyor 3-6 ay içinde.benim eşimde varikosel çıktı birde ultrasonda reflü görününce ameliyat oldu. vitamin kullanıyor opstravent ismi onun dışında keçiboynuzu pekmezi kürü içiyor.merhaba canım, evet ben de onda da bir sorun çıkmasından korkuyorum çözülmeyecek bir şey olmasın dasuan pandemiden erteledik eşim için de kendim için de. bakalım bir cesaret bulursak eğer devam edeceğiz. size bir tedavi yada vitamin önerdiler mi eş için ?
Evet canım gittim kontrole 17 mm olmuş, çarşamba tekrar çağırdı muhtemelen çatlatma iğnesi verecekCanım ben 5 gün günde 1 defa letu yumurta geliştirici kullanıp 7. Gün kontrole gittiğimde 18 mm yumurtam oluşmuştu ve eve gelip ovülasyon testi yaptığımdan seninkinden daha koyu bir pikti.. demekki seninde 17 mm e falan yaklaşmıştır kontorle gideceğin gün biraz daha büyümüş olur daha iyi olur bnce
Canım bu kaset testleri nerden alıyorsun?Kızlarr 19.günüm bugün pik değilmi ?? Dünü değerlendirdim bugunude değerlendırırım nolur dua edin yarabbim versin bu ay beklemek cok stresli:)
Ben gitti gidiyordan aldım ertesi gün geldi 18 ovulasyon + 2 gebelik testi 39 TL felandı sanırımCanım bu kaset testleri nerden alıyorsun?
evet çünkü nick bi tanıdık geldi canm ben de izmirdeyim rahim filmi için era rady aradım bayraklıda bi güven vermedi bana. sanırım medicana yada medifema birinde çekileceğim ben de. kent hastanesinden de memnun kalan arkadaşım var ama anestezili baya yüksek galiba kentte.Canım eşim yaptırdı bütün testlerini herşeyi çok iyi çıktı hiçbir problem yok rahim filmi çekileceğim bende 3 defa klomen 2sinde çatlatma iğnesiyle birlikte kullandım yumurtalar güzel büyüyor çatlıyor ama denk getiremedik yada tüplerde bir sıkıntı var doktoruma tüp bebek dedim artık yaptırayım hayır normal yollarla gebe kalabilirsin bekle dedi rahim filmi çekelim önce dedi bakalım ocak gibi çektirmeyi düşünüyorum konuştuk konuştuk daha önce
evet inşallah öyle bişi çıkmasın yahuevet azospermi gibi bişey çıksa daha sıkıntı olur. en azından vitaminle sayılar yükseliyor 3-6 ay içinde.benim eşimde varikosel çıktı birde ultrasonda reflü görününce ameliyat oldu. vitamin kullanıyor opstravent ismi onun dışında keçiboynuzu pekmezi kürü içiyor.
Kızlar merhaba pik mi sizce
Sanki tam değil gibi ama yanıltmış olmayayım yarın bıdha bakın benceKızlar merhaba pik mi sizce
Teşekkürler adet bitiminden beri eşimle zaten gün aşırı değerlendiriyoruz ama ben yinede aldım bu testlerden yapıyorum bugün değerlendirecektikSanki tam değil gibi ama yanıltmış olmayayım yarın bıdha bakın bence
Canım ben geçen ay kullandım ekstra prediktor kullandım aynı gün sabah yaptım ikisini de ikiside pozitif ti ama adet oldumKızlar Miratech test kullanıp hatalı pozitif gören var mı, hamile olmayan? Sabah yaptım 10.dakikada baktığımda böyleydi. Hala böyle bozulmadı da. Bu test yalancı pozitif verebiliyormuş galiba.
Canım bir iki gün daha var sanki yarın tekrar yap mutlakaKızlar merhaba pik mi sizce
Kimyasalmıydıki acbaCanım ben geçen ay kullandım ekstra prediktor kullandım aynı gün sabah yaptım ikisini de ikiside pozitif ti ama adet oldum
Yaa bende kent hastanesini düşünüyordum konakta kini Bana orası yakın ama fiyat sormadım henüz sen çektirirsen yaz burda mutlaka olur muevet çünkü nick bi tanıdık geldi canm ben de izmirdeyim rahim filmi için era rady aradım bayraklıda bi güven vermedi bana. sanırım medicana yada medifema birinde çekileceğim ben de. kent hastanesinden de memnun kalan arkadaşım var ama anestezili baya yüksek galiba kentte.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?