- 14 Eylül 2012
- 5.242
- 1.854
- 448
Canım gebeliğin hayırlı olsun. 2 yıldan sonra gelen büyük bir sürpriz yaşamışsın. İnşallah bizlerde yaşarız bu duyguyuAllahım kucağına almanı nasip etsin.
Kızlar biraz önce konuştuğumuz şey @MelodiminEsi @halleycik dediğim üyeyi bulamadım ama bakın başka bir örnekte burda var hemde bugün yazmış. Stres, gebeliğe takılı kalmak bizi geciktiriryor.
Canım bende evlendiğimde bu iş olmayınca soluğu forumda almıştım. Sen hangi süreçleri yaşadın neler denedin bilmiyorum ama ben çok inat ettim 1,2 ay içinde çözdüm. Sende yapabilirsin ama bunun terapi dışında belli çözüm yolları var kendini ikna et ve birinden başla bence. Kızlık zarı konusunda ise eşin yanındayken deneyebilirsin bu konuda birbirinize karşı açık olun. Gerekirse eşin parmaklarını kullansın.Henüz terapiye gitmedik . Açıkcası yüklü paralar istiyorlar piyasa yamyamlarla dolu güvenemiyoruz
Kanamam olmuştu benim progeston kullandım bulantıdan bende çok çektim canımAynen kuzum ben daha yeni kalp atışını duydum ve sürekli mide bulantısı koku hassasiyeti halsizliksenin anca mı geçti yaa düşük tehlikesi lekelenmen mi oldu cinsiyeti ne bu arada
BeBek olması mümkün değil ki ısrgan otu buharını yapmadan önce ilişki olmuştu sonra buhar yapmıştım ve bu ay toplasan 2-3 kez olmuştur buhardan sonra hiç girmedim bebek niyetine yapmadım içim temizlensin diye yaptım sanmam bebek olduğunu erken adet belirtisi erken olabilirim belki 21 aralıkta adetim benim bide erken den olursam da kötü çok idrqra çıkıyorum sopuktn belki bunlar hava değişimi bu arada nasıl oturacaz demiştin bi tanesi sğlam bi kova ya karton kesip kova ağzına koymuş ortasını delmiş bi kaç kat ayakkabı kutusu ile yapmış o baya iyi fikir bence kolay olur hemde direk oraya gider buhar bacaklarımız acımazBelli olmaz canım belki de bebiş vardırBenim annemde anlatırdı süt buharını ama nasıl oturucaz onu kafamda canlandıramadım
Resim yok canımGünaydın, hayırlı sabahlar kızlar. Adetime 2 gün kaldı test yaptım bakar mısınız?
gordum ben canım sabah tekrar yap istersen hayırlı olsun
Canım silik çizgi görünüyor gözün aydın hamilesin
Canım çizgiyi gördüm ben hemen çıktıysa var benceGünaydın, hayırlı sabahlar kızlar. Adetime 2 gün kaldı test yaptım bakar mısınız?
Kuzum evet pazar günü vurdum göbekten. Ekstra progestan hapı ve estrofem de verdi.minseo kuzum ne yaptın bu hafta çok yoğundum takip edemedim, çatlatma iğnesi verdi mi sana?
Ben de hala kullanıyorum kuzum progestan kanamam olmuştu geçti çok şükürKanamam olmuştu benim progeston kullandım bulantıdan bende çok çektim canım
Çok koyulaşmış bu gece veya yarın pik olur büyük ihtimalleBugün reglinin 13. Günü bir kaç güne yumurtlama olur mu kızlar sizce elim de test kalmadı Eki Görüntüle 2738129
Canım regli bitti tamamen duşa girdim ilişki oldu ve her gün yapıyoruz bu ay böyle deniyorum ben birde eşime her sabah keçiboynuzu pekmezi iciriyorumKizlar Adet bittikten kac gün sonra hergün iliskiye giriyorsunuz? Bana tiyo verirmisiniz lütfen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?