- 31 Temmuz 2020
- 3.128
- 6.043
- 78
- 33
Hahahha çok iyi taktikBen de ilk kez bu ay öyle yaptım. Eşime çaktırmamaya çalıştım bebek için olduğunuhatta yumurtlama günün mü diye sordu bir kere yok değil ama canım istiyor, boşver bebeği dedim... Boşver bebeği
Canım ya çok üzüldüm inşallah iyi olurCok sağol kuzum buna sevinemeden kayinvalidemin kanser olduğunu öğrendik
İnşallah canııımAhh kuzum gördük çok şükür bak benimkini bile gördüysek çok yakın zamanda seninkini de göreceğiz inanıyorumbata ne kadar var
Yaa şaka yapıyosuuun
Canım belki Tunceli de daha iyi bi doktora denk gelirsiniz bu rapor işini de bi araştır benceMaddi olarak düğünde takılanları bozdururuz başka durumumuz yok çünkü ancak şuan olmuyor işte canım çünkü Tunceli ye gidiyoruz bu çarşamba on ay orda kalacağız ancak dönünce.. devlet de yapar mi bilmem yılımız uymuyor bir de bizim sperm morfoloji olduğu için mikrocip ile seçilip dna hasarı olmayan seçilmesi lazımmış yoksa yine sagliksiz gebelik olurmuş onu yapan bi hastane olmalı biraz pahalı olacak yani ne bileyim hayırlısı on ay zaman kaybı canımı sıkıyor ama vardır bir hayır belki iyi gelir bana da biraz uzaklaşmak
notlarıma baktım aslında korunmayı bırakalı 2 yılı geçmiş kuzum biliyor musunİnşallah canııımbat 21 Aralık kuzum daha 10 gün var iğne etkisi kaç günde geçiyor 11 mi?
Yaa şaka yapıyosuuun22 ayın sonunda geldi fındık kurdu demek haa
Günaydııınn ayy çok sevindim minik kesecikTeyzeleri günaydın manevi anneleri olarak ilk resmimizi sizinle de paylaşmak istedim dualarım hep sizinle
E hadi gözün aydınAyyy çok şükür piki gördüm. Gebelik çizgisi görmüş gibi seviniyorumbirden koyulaştı geçen ayki gibi minseo
Dün gece ilişkiye girdik. Bugün çatlama olmaz inşallah yarını değerlendiririz artık
Merhaba canım senin nickin uzun zamandır dikkatimi çekiyor daha önce de yaşadığın bir sağlık sorununa denk gelmiştim. Ama içini ferah tut nasıl ki her şey yolunda giderken bir olumsuz durumla karşılaşabiliyorsak her şey kötü ve imkansız gibi gözükürken de olumlu şeyler sürprizler olabiliyor. Belki orası size iyi gelecek. Belki kendiliğinden olacak ama eğer imkanınız varsaKizlar Günaydın.. dun mesaj yazmaya bile halim yoktu depresyona giriyorum sanırım esim de fark etti depresyona giriyorsun sanki dedi ruh gibi oturuyorum hic bi şey yapasım gelmiyor.. dun ki destek mesajlarınız için çok teşekkür ederim ağlayarak okudum.. Ben de anlamıyorum rabbim nasip etti sonra geri aldı küçük bi hafta değil dört buçuk aylık olmuşken tüm testleri temizdi korkuyorum sperm den olduysa yine olursa diye ama doktorlar da zaten çocuğun olmaz diyo tüp bebek ve aşılama için şuan zamani da olsa tam aksi Tunceli de ufak bi ilçeye on aylığına gidiyoruz is için.. Yani kafadan bir yıl kaybediyorum anlamıyorum düşündükçe galiba nasibimde yok ondan böyle aksilikler oluyor diyorum çevremde herkes çocuğunu paylaşıyor inanin WhatsApp guruba çocuğun disi atesi konuşması instevram da sadece çocukları ile dolu hikayeler.. bakıyorum sokağa atıyorlar çocuklarını ama benim olmuyor kafam almıyor iyi değilim pek kızlar bilmiyorum..
Çok sevindim canım hayırlı olsun böyle devam etsin inşallahKuzum salı günü duyduk kalp atışını öyle gümbür gümbür değil hafif ama yine de biraz rahatladım çok şükürçok da giremiyorum kkya sen napıyorsun
Oo bir minik susam daha çok tebrikler hayırlı olsun sağlıkla devam etsin inşallah
Vay be dile kolay 2 yılnotlarıma baktım aslında korunmayı bırakalı 2 yılı geçmiş kuzum biliyor musun
nasibimiz de şimdi varmış minik bir susamın teyzeşosun artııkk
ama daha çok yeni hcg 300 e yakın çıktı doktor 4. haftanın içindesin dedi
keseyi gördük çok şükür ama değerimin yükselmesini bekliyoruz şimdi 2000 i geçince iğne başlanacak
Hadi hayırlısı olsun kuzum. Benim rengli biteli birkaç gün oluyor henüz var yeni BAT 30 Aralıkİnşallah gerek kalmasın canımbenimki gerçekten çok ilginç oldu doktor da hala söylüyor nasıl oldu bu iş diye
Demek ki ben normal gebe kalamayacakmışım bu bebek tüple gelecekmiş Allah bu yola yönlendirdi gibi düşünüyorum
adet günün ne zaman
Oo bir minik susam daha çok tebrikler hayırlı olsun sağlıkla devam etsin inşallah
Vay be dile kolay 2 yılyerim onu ben yaa değerin de gayet iyi çıkmış inşallah bundan sonrası çok güzel ilerleyecek rabbim bekleyen herkesin kucağını doldursun. Senden soru*cevap istiyorum mutlaka uzun süredir bekleyenlere umut ol
Bu ay herhangi bi tedavi almış mıydın canım klomen vs. Yoksa kendiliğinden mi olduevet kuzum her ayın sonun da depresyona girilmeli ağlamalı koca iki yıl...
Rabbim ol derse en güzeli olur elhamdulillah
aminnnn inşallah inan ki öğrendiğimden beri burada ki herkese dua ediyorum sizler de bana dua edin
inşallah yaparım tabiki
tamam tatlımminseo kuzum benim BAT ı 26 Aralık olarak düzeltir misin? Boşuna erkenden umutlanmayayım. Yumurtlamaya göre 26sı olacak. Geçen ay da adetim 29.günde olmuştu
10.gün kalmıyor diyolar kuzum benim 10.gün gölge gibi çıkmış ama gebelikten mi yoksa iğne etkisi mi tam bilmiyorumİnşallah canııımbat 21 Aralık kuzum daha 10 gün var iğne etkisi kaç günde geçiyor 11 mi?
Yaa şaka yapıyosuuun22 ayın sonunda geldi fındık kurdu demek haa
Sağol canımcım Allah en kısa zamanda isteyen tüm kadınlara nasip etsinÇok sevindim canım hayırlı olsun böyle devam etsin inşallahseni mükemmeliyetçi gördüm annesi yok gümbür gümbür değil falan şimdiden komşu çocuklarıyla kıyaslamaya başlamışsın veleti
Kafanı rahat bırak kuzum inşallah hayırlısıyla gelsin bebeğinHadi hayırlısı olsun kuzum. Benim rengli biteli birkaç gün oluyor henüz var yeni BAT 30 Aralık
Ben batı beklerim heralde ya zaten hiç belirtim yok kuzu senin belirtin olmuş muydu çatlamadan sonra ne zaman başlamıştı10.gün kalmıyor diyolar kuzum benim 10.gün gölge gibi çıkmış ama gebelikten mi yoksa iğne etkisi mi tam bilmiyorum
Kuzum çatlatma iğnesinden sonra 9.günden itibaren adet ağrısı gibi ağrılarım oldu ama bu adet öncesi hafif hafif olur ya öyle değil. Tam olarak adetkenki yoğun ağrılardan vurdu geçti. Gece uykumdan uyandırdığı oldu hatta. Ama Göğüs hassasiyetim azalmaya başlamıştı, hamile değilim sandım.Ben batı beklerim heralde ya zaten hiç belirtim yok kuzu senin belirtin olmuş muydu çatlamadan sonra ne zaman başlamıştı
hayır canım almadım sadece doğal bir çok şey aldım dut kurusu keçi boynuzu badem Antep fıstığı fındık ceviz gibi bunları bol bol yedim seviyorum da zaten ama bu ay 2 yıldan tek farkı şu oldu kafam hep dolu idi küçük bir iş kurdum arkadaşımla bu ay komple oraya odaklandım hatta sıkıntılar çıktı gece gece gündüz tek derdim oldu diyebilirimBu ay herhangi bi tedavi almış mıydın canım klomen vs. Yoksa kendiliğinden mi oldu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?