Bunlar bizim yaptiklarimizi yapmak zorunda olsalar napardik acababi girip spermogram yapicak basimiza
Insallah yapabilir yoksa bunun afrasini ben cekicem sonra
Maalesef bılmıyorumPluton ile progestan arasindaki fark nedir
Canım gün aşırıya devam regle kadar
Yani kuzu bizim de öyle çok düzenli olmuyor eşim istese ben istemiyorum ben istemesem eşim istiyor ben genelde istemiyorum yaniBu tarz bir sürekli düzen benim eşimi yoruyor yaistemiyor.Zorlarsam ters tepiyor.Böyle olunca da bende çıkmaza giriyorum tam bunalım
Bi dengesiz ben değilmişim çok sevindimYani kuzu bizim de öyle çok düzenli olmuyor eşim istese ben istemiyorum ben istemesem eşim istiyor ben genelde istemiyorum yani
Onlarada hak vermek lazım planlı Bi mecburiyet olunca zorlanıyorlardırBu tarz bir sürekli düzen benim eşimi yoruyor yaistemiyor.Zorlarsam ters tepiyor.Böyle olunca da bende çıkmaza giriyorum tam bunalım
Amh degeri nedir?Arkadaşlar merhaba.Benim de yaş 38.bir kızım var 7 yaşında 6 aydır deniyoruz ama olmadi.Bu ay doktorumu değiştirdim.Afetin 3.gunu testler yapıldı.Hepsi iyi çıktı ama amh 0.09 çıktı
Kocam ikinci çocuğu istemediğinden tüp bebek ve aşılama şansım da yok.Bu değerl e hamile kalan yok mu doğal yoldan.Hic mi şansım yok
Hic sasirma yapar. Daha yeni dedimki buna, tup bebek de sen buny bida yapmak zorunda olucaksin biliosun demi dedim. Bi uzuldi bi uzulduKesin benimki de aynısını yapar bana
Benim anladığım masraf çıkmasın diye değil. Aksine var olan çocuğunuza daha iyi bir yaşam sunabilmek için olabilir. Tabi ki çocuk sahibi olmak istemeniz doğal. Benim eşim istemese onunla mutlu olmaya bakardım. Eşlerimizi çocuk olması için araç olarak görmek doğru gelmiyor. Tabi sadece bu amaç için evlendiyseniz bilemiyorum. Tabi ki yalvarıp yakarmanıza çok üzüldüm. Bu kadar farklı düşünüyor olmalısınız demek ki bu konuda. Ben o çocuğu mutsuz bir aile ortamı veya istemeyen bir babaya evlat olarak dünyaya getirmekten daha çok korkardımMaddiyat ben önemsemiyorum Allaha şükür çok iyi bir isim var maddi hicbir sorunumuz yok.Aman masraf cikmasin diye insan cocuk olmasin ister mi?Ben yaptığımı doğru bulmuyorum.Beni buna mecbur bıraktı.Bu pandemi döneminde karantinada kaldık 1 kişi o dönemde kapımızı çalmadı.Kizimda aynı şeyleri yasasin istemiyorum.Bir kardeşi bir can yoldaşı olsun.Ben gerekirse bir o kadar daha çalışır çabalarım.Sonucta bende bu çocuğu başkasından yapamam.Yalvardim yakardım ağladım sızladım hiç anlamadı.Lutfen beni de anlamaya çalışın.
Speem morfolojisi nedir? Insallah olur kuzu ya rabbim sanada versn insallah kisa zamandaYaptırdık temiz ama tüm doktorlar gebelik zor diyo sayi hiz iyi ama morfiloji acayip bozuk dollenmezmis kafası bozuk olduğu için spermin moralim sıfır kızlar hep ağlıyorum çevremde herkesin bebeği oldu tamam gebe kaldım ama öldü demek yine kalsam yine olur sperm morfolojisi bozuk diye
Canım ben bunu görmemişim ya çok üzüldüm. Hakkında hayırlısı olsun muhtemelen yumurtlaman geç olduğu için adet de gecikecek döllenme varsa onun belli olması da geçikecrk. Sen yine de dikkat et bakalım biraz daha bekle birkaç gün sonra olmazsan fazla gecikmeden yine yaparsın canımKızlar sonuç 1,20 çıkmış anlamadım gitti
Hüp hüp edecek kadar cokmu sperm geliyo? bizde bir terslik var sanirim daha dogrusu esimde@bitkiselhayat açıklar diye yazmamıştım. Bacakları iyice kaldırıp pelvik kasları diğer adı aşk kaslarını gevşetince rahim ağzı açılıyor hava da girince sıvı iyice içerlere akıyor. Hüp hüp gibi komik sesler çıkıyor tabi o esnada eşin odadan çıkınca yap güler yoksa
Projesteron hapina basladiysan ondan da olabilir kuzuKızlar iğneden sonra sivilcelendiniz mi? Yüzümde asla sivilce çıkmaz iğneden sonra 3 tane sivilce çıktı yüzümde hem de nasıl acıyor
Evet canım pazar gününden beri içiyorum 10 gün içecekmişimProjesteron hapina basladiysan ondan da olabilir kuzu
Estağfurullah kuzum insan görmeyebilir tabikiCanım ben bunu görmemişim ya çok üzüldüm. Hakkında hayırlısı olsun muhtemelen yumurtlaman geç olduğu için adet de gecikecek döllenme varsa onun belli olması da geçikecrk. Sen yine de dikkat et bakalım biraz daha bekle birkaç gün sonra olmazsan fazla gecikmeden yine yaparsın canım
Insallah ilk seferde tutar kuzu. Normal bu sivilceler. Baska neler var?Evet canım pazar gününden beri içiyorum 10 gün içecekmişim
Evet canım aklımdaydı halbuki geriye dönüp baktım göremeyinceEstağfurullah kuzum insan görmeyebilir tabikiHaftaya kadar beklicem bakalım kuzum olmazsam gebelik testini tekrar edip doktoruma gidicem direk bakalım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?