• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Erken hamilelik belirtileriniz ne zaman başladı?

• Ankete Katılan
    492
Günaydın🤗Bugün endoskopi yapıldı.Gastrit teşhisi konuldu.İlaç tedavisi verildi 3 ay kullanacağım.Bu ilaçları hamilelik oluşana kadar kullanacağım,bir kaç tanesi dışındakileri hamile kalınca bırakacağım.Bu günümüze de şükürler olsun.🤲

Günaydın🤗Bugün endoskopi yapıldı.Gastrit teşhisi konuldu.İlaç tedavisi verildi 3 ay kullanacağım.Bu ilaçları hamilelik oluşana kadar kullanacağım,bir kaç tanesi dışındakileri hamile kalınca bırakacağım.Bu günümüze de şükürler olsun.🤲
Geçmiş olsun canım ilaçlar fayda eder inşallah 🙏

Aynen öyle bizim iş nanay korona bizi bırakana kadar ondan kurtulamayız

Aaa nasıl oldu şok oldum dersin işte 😅
Herkeste öyle bi hissiyat var bana dair bakalım ne olacak ben de meraktayım 🤰 belirtisiz hamile kalırsam tüm belirtisizlere umut olmaya adıcam ömrümü :KK70:

Ayyy :KK22: günaydın şekerpareler 🤩

Test yaptın mı? İyiyim canım nolsun rutin iş güç her zamanki gibi 😋

Belki geç döllenmedir ama değere takılma uzay da düşük değerle öğrendi sonra yükseldi avrupada mısın sen?
Aynen öyle valla canımm 😔

Eklentiler

• 1619600612474.png
    1619600612474.png
    111 KB · Görüntüleme: 40
Selam kızlar çıktım doktordan 🥰😃 bir yumurta sağda mm sini kaçırdım sanırım ama olmuş dedi çatlatma iğnesi oldum. 12 sinde kan testi yaptır dedi ve Progestan ile coraspin e devam dedi ayni geçen ayki gibi. Gayet güzel görünüyor dedi ama olmazsa artık rahim filmini planlayacagiz dedi tamam dedim çıktık. Haydi hakkımızda hayırlısı 🌼😍

Hah tamam canım unutmuşum onu. İhmal etme mutlaka, bir dahakine sağlıkla kavuşacaksın bebişine inşallah 🤗 en önemli engeli tespit etmiş oldunuz. Pazartesi baktırdım canım 2500dü inşallah her şey yolundadır yarın keseyi görmeye gideceğiz kısmetse 🙏
Aaaa olmuş baya harika 😍 hadi hayırlısı, minnoşun en minnoş halini göreceksin ☺️
Az önce baktım mayıs ortasına kadar randevu yok şehir hastanesinde. Alarm oluşturdum bakalım ne zamana gideriz artık

Selam kızlar çıktım doktordan 🥰😃 bir yumurta sağda mm sini kaçırdım sanırım ama olmuş dedi çatlatma iğnesi oldum. 12 sinde kan testi yaptır dedi ve Progestan ile coraspin e devam dedi ayni geçen ayki gibi. Gayet güzel görünüyor dedi ama olmazsa artık rahim filmini planlayacagiz dedi tamam dedim çıktık. Haydi hakkımızda hayırlısı 🌼😍
Hadi inşallah bebek olsun o yumurtan 🙏

Ramazanın başında Ramazanın bereketi hamilelik olarakta bereketli gelsin demiştim çok şükür grupta haberler ardı ardına🤲🏻❤️ Ben bu bereketten faydalanamıcam ama olsun vakti değil demekki.. dün gece akıntı içinde incecik kan gördüm bugün yarın gelir adetim.. eee ne diyorduk yeni ay yeni umutlar🍀

Hakkında hayırlısı olsun ☺️🙏🏻

Back