Ay son 2yse bence daha bekle
Oha herkes için detaylı bilgiler almışsın bravo valla eline sağlık. Bence çok güzel geçmiş maşallah. Çok sevindim, içine sinmesine de sevindim, umut gayet yüksek. Ve karar verirseniz baya baya sürece başlıyorsunuz resmen. Çok heyecanlıeşine de iyi demişsin bu süreç inşallah iyice rahatlatacak sizi
Haydaa yine mi karar değiştirdin
Dertsiz başımıza dert arıyoruz
Aha aybıaını demişsin. Aaa at onu hadi. Erkeğe de mi zararlıymıştamam bana zararlı ama. Amaan şimdilik salağa yatıyorum
Yaptı valla
Canım valla arada öyle düzensizlik normal karşılıyorlar çok kısa veya uzun sürede olmuyorsa yılda bir iki defa öne çekilme veya gecikme olabşliyor
Var mı belirti bişi
Ay inşallah her şey yolunda gider de bakalım biz de rahatlayıveririz. Önce sağlık önce sağlık. Klasörü komple bagaja attık bizimle dışarı çıkarsa ailesinden kimse görmesin diyeAy son 2yse bence daha bekle
Oha herkes için detaylı bilgiler almışsın bravo valla eline sağlık. Bence çok güzel geçmiş maşallah. Çok sevindim, içine sinmesine de sevindim, umut gayet yüksek. Ve karar verirseniz baya baya sürece başlıyorsunuz resmen. Çok heyecanlıeşine de iyi demişsin bu süreç inşallah iyice rahatlatacak sizi
Haydaa yine mi karar değiştirdin
Dertsiz başımıza dert arıyoruz
Aha aybıaını demişsin. Aaa at onu hadi. Erkeğe de mi zararlıymıştamam bana zararlı ama. Amaan şimdilik salağa yatıyorum
Yaptı valla
Canım valla arada öyle düzensizlik normal karşılıyorlar çok kısa veya uzun sürede olmuyorsa yılda bir iki defa öne çekilme veya gecikme olabşliyor
Olsun onu yaşamayanlar da var bknz. Bensabah adet olacak gibi ağrım vardı onun öncesinde yumurtlama gününden 2 gün sonra çok başım dönmüştü o kadar başka bişey yok
Al sana tertemiz dert. Kendinde ve kocanda sorun aramaya zaman da kalmaz. Yap bunu kesin cicili renkli defterler kalemler al kendine bir deUnutmuşum ya ben bi ajanda alayım en iyisi kimin randevusu ne zaman kimin hsg si ne zaman yazayım
Olsun onu yaşamayanlar da var bknz. Ben
Ben başka ilde olacağım adet döneminde o yüzden de orda bir özel hastaneden fiyat aldım şuan şok içindeyim 1500 TL miş. Anestezisiz çekmiyorlarmış o yüzden tek fiyatları buymuş. Bu nedir ya Allah aşkına.Canım anestezisiz 750 anestezili 1000 TL civarıydı sanırım. Aralıktaydu ama yılbaşı zammı geldiyse bilmiyorum
U Uzaygemisi35 tercüme etsene. Ne diyor? Aşılamayı mı erteliyor şimdi de?
U Uzaygemisi35 vazgeçmek değil de 1 2 ay ertelemek diyim ya şu geçen rahim filminden sonra 3 ay muhabbeti oldu ya onu deneyim diyorum sıkıntısız çıkarsa
Yuhara ben anestezisiz 800'e çekildimBen başka ilde olacağım adet döneminde o yüzden de orda bir özel hastaneden fiyat aldım şuan şok içindeyim 1500 TL miş. Anestezisiz çekmiyorlarmış o yüzden tek fiyatları buymuş. Bu nedir ya Allah aşkına.
minseo sen ne kadara çektirceksin?
Ulan siz demediniz mi rahim filminden sonra 3 ay gebe kalma şansı yüksek diyeU Uzaygemisi35 tercüme etsene. Ne diyor? Aşılamayı mı erteliyor şimdi de?
Çok teeşkkür ederim. Bakalım Yeditepe de Erkut Hoca var onu da çok meth ediyolar bire bir kendisi ilgileniyormuş prof.doktorun kliniği ve opu-transfer için gidilen acıbadem baya bir yakın bana da güzel bir hastanede işlemin yapılması güven vermişti biraz aslında.. gerçekten ilgi farkediyor burada baya tüp bebek topiklerinde okuyorum çok bilinen tüp bebek merkezlerinde hep asistanlarla ancak iletişim kurabilmişler .. bende ağır pko var malesef. ben de sizin yerinizde olsam aynı şekilde düşünürdüm en azından bir kez denemek isterdim.. inşallah sizin için en doğru yere karar verip hayırlısıyla olumlu sonuçlar alırsınız
Sen demedin mi bekleyevek takatim kalmadı diye? Ayrıca hsg aşılamada da şansını artıracak???Ulan siz demediniz mi rahim filminden sonra 3 ay gebe kalma şansı yüksek diye
Kız belirti olmadan nasıl anlıyım ilk gebelikte hamileliğe dair yeryüzündeki tüm belirtileri yaşamıştımdaha güzel hamile kaldığını kolayca anlarsın belirti yaşarsanbenim her ay başka belirti hahahah
Canım anestezili 1000 tl dedilerBen başka ilde olacağım adet döneminde o yüzden de orda bir özel hastaneden fiyat aldım şuan şok içindeyim 1500 TL miş. Anestezisiz çekmiyorlarmış o yüzden tek fiyatları buymuş. Bu nedir ya Allah aşkına.
Evet ama ne bilim bazen acelen ne diyorum bazen öfff olsun da kurtulayım diyorumSen demedin mi bekleyevek takatim kalmadı diye? Ayrıca hsg aşılamada da şansını artıracak???
Bende erteliyorum bakalım ne zmana kadar erteliycemEvet ama ne bilim bazen acelen ne diyorum bazen öfff olsun da kurtulayım diyorumDu bakalım haftaya belki yine fikrim değişir psikolojim karar veriyor
ben izmirde su hastahanesinde 1000 tl çekildim anestezili 2020 eylüldeCanım anestezisiz 750 anestezili 1000 TL civarıydı sanırım. Aralıktaydu ama yılbaşı zammı geldiyse bilmiyorum
artmıştır canım ben geçen yıl 1000 çektirdim ah ah hep para tuzağı ama napcan çare aramak için gidiyoruzBen başka ilde olacağım adet döneminde o yüzden de orda bir özel hastaneden fiyat aldım şuan şok içindeyim 1500 TL miş. Anestezisiz çekmiyorlarmış o yüzden tek fiyatları buymuş. Bu nedir ya Allah aşkına.
Ben de artık kendim bakıyorum sonuçlarımaDoktor ilactan sonra olabılir kana bakalım yinede dedi. Kan verdim ama ıki saate cıkar dedi. Beklemesemmi acaba anlarmıyız sonucları. İsyerıde gec kalma dedıydı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?