- 13 Kasım 2020
- 2.828
- 4.281
- 83
Ay benim kalışım da çok komikti. O zamanlar eşimle evli değiliz otomatik arabası var ben vitesli ehliyet alıcam sınav yerine eşimin arabasını kullanarak geldim. Arabadan indim biraz sonra sınav aracına bindim 10 metre gittim yavaşlamam gereken yerde direk frene basınca araba stop etti. Otomatik arabadan inip vitesliye binince debriyaj ı unutmuşum meğer
Aynen canım bir iki ay düzgün yapınca daha iyi anlarsın. Hatta ovulasyon testlerinden falan daha etkili bence. Ama işte anlamak için birkaç ay takip etmek lazım. Bence çok iyi canım düşmezse inşallah gebeliktir ya çok heyecanlı. Ben de düşmediği durumu hiç yaşamadım malesef. Bu ay sen örnek olursun inşallah.ben ilk kez denediğim için daha tam idrak edemedim bakalım bu ay ki tabloya göre önümüzdeki ay daha net fikir yürütebilcem yumurtlamada 37.6 lara çıktı yumurtlama bitimi 36,7-36,8 fix hep buralarda devam etti
Ne demek canım. Aynen öyle bak sende de bence endometriozis olabilir. MeselaÇok sağol kuzum parmaklarına sağlık. Adet olmayı bekliyorum hemen hsg çektireceğim. Orda çıkar artık yapışık neyin varsa belkide ben bu yüzden soldan yumurtlamıyorum rahme uzak kalıyo sol. Ultrasonda da baktığında kadın kamerayı sola döndürüp bakarken sağ iç baldırımı oyuyordu resmen baya döndüre döndüre bakmaya çalışıyordu sol yumurtalığa. Bide douglas da sıvı var demişti o zamanda raporda da çıkmıştı yani rahmin arkası orda sıkıştığı için mi bilmiyorum. Doktordan yana hep kadersizim ne rahatsızlığım olursa olsun hep özellere de gitsem kaderim olmuyor adam gibi bir doktora denk gelemedim eğer ameliyat olmam gerekirse hsg sonucunda senin doktoruna gideceğim.
Canım bence git. Aşırı kanama takip edilmeli. Bir baksınlar normal veya değil desinler ama durumunu anlat canım. Ben olsam zaten giderdim bu kdar gecikmeye dekızlar bu ay klomen kullandım bılıyorsunuz ve hıc yumurtam gelişmedi. 12 gun gecıkmelı adet oldum kendılıgınden. ve dun geceden berı aşırı yogun kanamam var suan calısmamı cok etkılıyor ağrım yok ama adım atsam musluk acılmıs gıbı. bir acile gideyim dıyorum ama yaşayan varmı durumu
Hem gecikmeli hem çok kanama varmış canm bi git sen bence dekızlar bu ay klomen kullandım bılıyorsunuz ve hıc yumurtam gelişmedi. 12 gun gecıkmelı adet oldum kendılıgınden. ve dun geceden berı aşırı yogun kanamam var suan calısmamı cok etkılıyor ağrım yok ama adım atsam musluk acılmıs gıbı. bir acile gideyim dıyorum ama yaşayan varmı durumu
Umutsuz şeyler yazmamışlar. Tedavisi varmış. Güzel haber. Dönüş aldın mı doktordan?Kuzum araştırma içindeyim ben de çok net bilgim yok instagramda bi ürolağa yazdım bakalım ne dönüş yapacak ama bak şöyle bi yazı buldum nette doktor yazmış
Sperm Olmasına Karşın Aglütinasyon Sebebi ile Gerçekleşemeyen Gebelikler
Sperm olmasına karşın Aglütinasyon sebebi ile gerçekleşemeyen gebeliklerin tedavileri üzerine.www.celalettinperu.com
doktorun kliniği ve opu-transfer için gidilen acıbadem baya bir yakın bana da güzel bir hastanede işlemin yapılması güven vermişti biraz aslında.. gerçekten ilgi farkediyor burada baya tüp bebek topiklerinde okuyorum çok bilinen tüp bebek merkezlerinde hep asistanlarla ancak iletişim kurabilmişler .. bende ağır pko var malesef. ben de sizin yerinizde olsam aynı şekilde düşünürdüm en azından bir kez denemek isterdim.. inşallah sizin için en doğru yere karar verip hayırlısıyla olumlu sonuçlar alırsınızAnladım canım, sadece o transfer ve opu günün de farklı hastanelrre gidip gelmek o can sıkıcı. Çalıştığı hastanalerin labraturalrı iyi diye biliyorum. Ortalama vurduğunda osu busu şusu derken piyasayla aynı fiyata denk geliyordur. Ama artısı işte özel muayenehane özel ilgi. Siz de pko falan mı var peki. Bende sebepsiz infertilite. Aslında bir oğlum var ama ikinci çocuk için uğraşıyoruz 3 yıldır olmuyor. 2019 Aralık ta bir kaybım oldu. Kalp atışları oluşmadı sağlıksız gebelikmiş demekki diyorum artık. Yaş da 38 belki vücut kabul etmedi. Bilmiyorum. Buı yüzden tüp bebek denemek istiyorum en azından bir kez denemek istiyorum.
Benim yengem de çocuğum beni inek gibi sadece süt kaynağı olarak görüyor diye üzülüyorduMeme bizde ne kadar bakarsa baksin gene doymak icin sana gelcek bebe
Benim sefimin bebegi dogdu iki ay falan oluyo. Diyoki bana, aglayinca annesini istiyo onu yediremiyorum kendime uzuluyorum benim koynumda susmadigi icin
Dedim o kadarda olsun herseyi annesi cekti
bakalım kuzucum görcez ama inan ki hiç belirtim yok ne gebeliğe ne regle dair. eşim sonuçlarını bi doktora sormuş ayaküstü hiç bi sıkıntı yok demiş kafam karıştı vallaAynen canım bir iki ay düzgün yapınca daha iyi anlarsın. Hatta ovulasyon testlerinden falan daha etkili bence. Ama işte anlamak için birkaç ay takip etmek lazım. Bence çok iyi canım düşmezse inşallah gebeliktir ya çok heyecanlı. Ben de düşmediği durumu hiç yaşamadım malesef. Bu ay sen örnek olursun inşallah.
ürolog engel olabilir yazmış, başka bi doktora göstermiş o da normal bu sonuçlar demiş özellikle aglütinasyonu sormuş sende sıkıntılı bi durum yok değerlerin iyi demiş anlamadım kafam karıştıUmutsuz şeyler yazmamışlar. Tedavisi varmış. Güzel haber. Dönüş aldın mı doktordan?
doktorların en sevdiği hasta benim ölse de test yapmayandün doktor: fiona hanım 25 subatta kanda gebelik bakılacak. lütfen öncesinde çubuk testler falan yapmayın. direk kanda gebelik bakılsın
ben : :) tmm :)
3 dak sonra > trendyol> 50 li gebelik testi>siparişiniz alındı
Sana kahveyi damardan yazıyorum. Overdose'dan üçüncü sayfa haberlerine çıkma da.Hahahah napayım hayalime karışma
Afaggsga kız bu şarkı güzelama benim aklımda da hep dırıtdırıtıdıııt düştüm be ceylann dıdıtrıırıtrııt dıt dıt be ceylan olarak kalmış sözleri
Be ceylan be ceylan diyor çok da haksız sayılmaz
Haa erken çatlamasını diyevalla tüm kurallara uyduk bakalım göreceğiz
Günaydın canımay çok sinir oluyor öyle. Gün içinde kestirirsin belkim.
Afsffsag o derecee kız sanki sabaha karşı yattın
Afsfsg Duygu da uyanamamış
Bence de
Ayy çok fena kız. Susuz da kalma iyice direncin düşmesin. Keşke rapor alsaydın.
Aynen valla her şey kontrollü
Damardan versek?
Kız ilk defa duydum. Daha önce araştırdığım bir şey değil. Dönüp dönüp ben de eşimin değerlerini kurcalıyorum ara sırabu acaba o anlık enfeksiyon gibi bişi olabilir mi? Devamlı etkileyen bir değer olmadığı için belki üzerinde durmamışlardır. Bazı şeyler öyleymiş çünküö
gelip geçici. Bizim de idrarda hep epitel lökosit çıkıyor falan ama bi anlam ifade etmiyor ya. Öyle bişi olabilir mi ki? Ben bir vakit bulunca araştırayım bunu
Ayy çon güzel düşünmüşsün canım. Çok duygusal gerçekten.
Ben de aynıyım valla. Ama sabah erken kalkınca da akşam tavuk gibi oluyorum.
Ben de emin değilim yukarıda yazdım bak öyle bir şey olabilir
En sevmediğim, aynı konuda farklı doktorların farklı görüş belirtmesi. Kendi çalıştığı hastanedeki doktor hangisini diyen?ürolog engel olabilir yazmış, başka bi doktora göstermiş o da normal bu sonuçlar demiş özellikle aglütinasyonu sormuş sende sıkıntılı bi durum yok değerlerin iyi demiş anlamadım kafam karıştı
ben senin şirkete göndercem az kaldıdoktorların en sevdiği hasta benim ölse de test yapmayan
Silkelenip kendine geldin di miIste uyanır uyanmaz ihtiyacım olan müzik
kadın doğumcu ve ürolog sıkıntı yok diyen, instagramdaki engel olabilir diyenEn sevmediğim, aynı konuda farklı doktorların farklı görüş belirtmesi. Kendi çalıştığı hastanedeki doktor hangisini diyen?
sen beni yakında elinde çubuğu tutup bu çubuğa işiceksin diye zorlucan zatenben senin şirkete göndercem az kaldı
Sinerji oluşturuyoruz. Kırk kere söylersek olur belki. Ne bildin, hı?yar fakır olsa bu durumda olmazdık bacım GÜNAYDIN
Gir git. Sonra daha kötü olmasın neymiş ne değilmiş öğrenirsin. İlaçtan bu sebepten korkuyorum diye kaygını dile getirirsin.gideyim ben en ıyısı of ılac verırlerse busefer gene bıdakı ay yumurtlamamı etkıler dıye korkuyorum
Ya canım belirtisiz şıp diye gelcek bence bizim bebeler. Ona takılma. Allah Allah? Acaba diğer değerler kötüyse mi bu aglüli zıkkım önemli hale geliyor? Değerleri bu bozmuş olabilir düzeltelim diye. Belki öyledir kız?bakalım kuzucum görcez ama inan ki hiç belirtim yok ne gebeliğe ne regle dair. eşim sonuçlarını bi doktora sormuş ayaküstü hiç bi sıkıntı yok demiş kafam karıştı valla
Yaaa neye göre o tarihi verdi kız, ovitrelle vurdun mu sen de? Ne zaman vurdun hemen yaz her şeyi kaçırdım mı ben yoksa yazmadın mıdün doktor: fiona hanım 25 subatta kanda gebelik bakılacak. lütfen öncesinde çubuk testler falan yapmayın. direk kanda gebelik bakılsın
ben : :) tmm :)
3 dak sonra > trendyol> 50 li gebelik testi>siparişiniz alındı
Ya bence de yukarda yazdığım gibi olabilir. Diğer değerleri kötü etkşlediyse önemli hala geliyordur belki bu aglütibıtbıtı.ürolog engel olabilir yazmış, başka bi doktora göstermiş o da normal bu sonuçlar demiş özellikle aglütinasyonu sormuş sende sıkıntılı bi durum yok değerlerin iyi demiş anlamadım kafam karıştı
Ben de galiba ama ben hamile kalırsam zengnnetçem. Kanda baktırıp pozitifse evin her yerine idrar testleri çerçeveleticemdoktorların en sevdiği hasta benim ölse de test yapmayan
Ekteki görsel senin için bebeğimSana kahveyi damardan yazıyorum. Overdose'dan üçüncü sayfa haberlerine çıkma da.
Ay benimle ilgili güzel hayaller kurar mısın lütfen cık cıkBu arada doktorlar doğuma yakın ev ödevi veriyor ilişkiye girin diye. Hıh!
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?