- 3 Eylül 2020
- 3.403
- 5.953
- 78
Olabilir. Sıcakta mayışıyordu. Havalar serinleyince canlandılar sanırımBu ay benimkinde de bi haller var acaba havalardan mı![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Olabilir. Sıcakta mayışıyordu. Havalar serinleyince canlandılar sanırımBu ay benimkinde de bi haller var acaba havalardan mı![]()
Ben hamile kalana kadar havalar böyle gitsin
Aynen
Benimki su olmasa teyemmüm yapar toprakla gerekirse öyle bi istekli bu aralarAynenNeyse bu akşam yırttım. Sular kesik öğlenden beri
![]()
Benimki su olmasa teyemmüm yapar toprakla gerekirse öyle bi istekli bu aralarovülasyon testi yapmadığım için ama yaptığım zamanlar ben kovalıyordum kendisi kacıyodu
![]()
Aynen bıraktım bende rahat ettim stres olmadımDemekki kendi haline bırakman gerekiyormuş:)
Poliver kist sendromlu bir insana batdaş denirse güzel bacım :)benimde bir batdaşım varmış :)Rabbi Hebli Mines Salihin
Yaza kalmadan inşallah hamile kalırızBen hamile kalana kadar havalar böyle gitsin![]()
İnşallah yaaaYaza kalmadan inşallah hamile kalırız![]()
Ay inşallah yaza doğururuz kız , ben o kadar sabırsızımkiYaza kalmadan inşallah hamile kalırız![]()
Özledik seni bugün yahu kolay gelsin canımkızlaaar herkese selamm çok yoğun bir gün hala
işteyim yeni topik bebiş getirsin demeye geldimmm![]()
Amin amin aminnnnnnAy inşallah yaza doğururuz kız , ben o kadar sabırsızımki![]()
Yaza kadar mı bi kış daha deviririz üstüne :)Yaza kalmadan inşallah hamile kalırız![]()
Ay öyle deme kız töbe töbe töbeYaza kadar mı bi kış daha deviririz üstüne :)
Kız bendeki bu şanssızlıkla a bak gör sayfanın yıldönümünü kutlarız :)Ay öyle deme kız töbe töbe töbe![]()
Aynen süper olur vallaAmin amin aminnnnnnbu ay hamile kalırsak mayıs ayında patlatırız bombayı
![]()
Öyle deme kuzum yaa Allah büyükKız bendeki bu şanssızlıkla a bak gör sayfanın yıldönümünü kutlarız :)
Ben 8 ekimde doğum yapıyodum güya bari hamile haberi alayım da yas tutmayan ekimdeAynen süper olur valla![]()