Biz gebze de Jhon hopkins anadolu sağlık hastanesinde yaptirdik.Benim doktor tup bebek laboratuari olan yer olsun demisti, diger alternatif bostancida ki yeditepe ünv hastanesinde yaptiricaktikipek_annesi Eşinin spermiogramı nerde yapılmıştı? Biz ilkini EuroFertil'de yaptırmıştık ama bu seferkini başka bir yerde yaptıralım diyorum. Ordaki testte baş, boyun, kuyruk anomalisine bakılmamıştı ayrıntılı
Ya ben bu tüp bebek laboratuvarı olan yerlerden işkillenmeye başladım ciddi ciddi. Acaba sırf tedaviye av bulmak için sonuçlarla oyanyarak insanları manipüle ediyor olabilirler mi diye düşünmeye başladım. Bataklık gibiler resmen. Bağımsız bir laboratuvarda mı yaptırsak diye düşündüm de bakayım Yeditepe'ye de. Sağ olasınBiz gebze de Jhon hopkins anadolu sağlık hastanesinde yaptirdik.Benim doktor tup bebek laboratuari olan yer olsun demisti, diger alternatif bostancida ki yeditepe ünv hastanesinde yaptiricaktik
Jhon hopkins de bir hastene icinde tup bebek birimi var yani ayni yeditepe unv. hst gibi. Bana kalsa esime yeditepede yaptirirdim cunku benim kadin dogumcum ordaYa ben bu tüp bebek laboratuvarı olan yerlerden işkillenmeye başladım ciddi ciddi. Acaba sırf tedaviye av bulmak için sonuçlarla oyanyarak insanları manipüle ediyor olabilirler mi diye düşünmeye başladım. Bataklık gibiler resmen. Bağımsız bir laboratuvarda mı yaptırsak diye düşündüm de bakayım Yeditepe'ye de. Sağ olasın
Gebze bize bayağı uzak kalıyor. Mesai saatleri içinde gittiğimiz için izin alması gerekiyor. Birkaç saat ancak idare ediyorlarJhon hopkins de bir hastene icinde tup bebek birimi var yani ayni yeditepe unv. hst gibi. Bana kalsa esime yeditepede yaptirirdim cunku benim kadin dogumcum orda
Gecikmeli olarak Meryem Suresini okudum arkadaşlar, Allahım kabul etsin inşallahŞUBAT AYI İÇİN
Cuma Akşamı 21.00 da niyetimiz ve listedeki arkadaşlarımız için 1 Adet Meryem Suresi okuyacağız.
Duamız bittikten sonra listedeki arkadaşlarımızı da duamıza katmayı unutmayalım
Regl olan arkadaşlar bitince okuyabilir.
ALLAH KABUL ETSİN
minseo
Jane Jetgil
fiona13
@niw
@GeminiWoman
@Zeymuss0103
@Amanita
@gocmenkizi_35
@venushatun28
@MEMUR54
@Ankara1986
Ayseee1987
@Random33
@sweetgirlcandy
@Evva
@Regen_
@Uzaygemisi35
@Murpyy
@merakligzm
@Seven003
@Caglunal
@spooke
@pcoscuk
@Duhanin annesi
@husniye35
@gurbetgulu16
@Sohrab
@Umuttllu
@Mavi2605
ipek_annesi
@roselina33
@Portakalli cikolat
@Cartedor
@nm88326
@katmoeder
Karnındaki Evladın babasıyla annesiyle uzun ömür geçirir inşallah.Kızlar günaydın. Dün güzel bir haber aldım bugünde üzüntülü bir gün babamın vefatının 3.yili. Duygularım karman corman oldu
Amin canımKarnındaki Evladın babasıyla annesiyle uzun ömür geçirir inşallah.
Babam şükür hayatta, o acıyı yaşamaktan öyle korkuyorum ki! Dülüncesi bile okadar soğuk ki! Yaşamadığım halde şu an ne hissettiğini sanki hissediyorumMekanı cennet olsun
İnşallah babanla güzel hatıralar biriktirme imkanın olmuştur. O ölmedi canım seninle beraber hep yaşıyor. Elini sol göğsüne koy ve hisset... evet tam orada...Hep öyle düşün, o hep seni izliyor ve seni seviyor
ipek_annesi Eşinin spermiogramı nerde yapılmıştı? Biz ilkini EuroFertil'de yaptırmıştık ama bu seferkini başka bir yerde yaptıralım diyorum. Ordaki testte baş, boyun, kuyruk anomalisine bakılmamıştı ayrıntılı
Ya ben bu tüp bebek laboratuvarı olan yerlerden işkillenmeye başladım ciddi ciddi. Acaba sırf tedaviye av bulmak için sonuçlarla oyanyarak insanları manipüle ediyor olabilirler mi diye düşünmeye başladım. Bataklık gibiler resmen. Bağımsız bir laboratuvarda mı yaptırsak diye düşündüm de bakayım Yeditepe'ye de. Sağ olasın
Allah rahmet eylesin, mekanını cennet eylesin inşallahKızlar günaydın. Dün güzel bir haber aldım bugünde üzüntülü bir gün babamın vefatının 3.yili. Duygularım karman corman oldu
canım benim Allah rahmet eylesin..Amin canım1 gün önceden getirdi haberi bebeğim bana bugün gidip babama da söyleyeceğim torunun geliyor diye Allah'ım yattığı yeri cennet eylesin
günaydınn canımm ne olsunn işe geldim öyle bunalmaca ve evimi özlemeceGünaydın kızlarcımkeyifler nasıl?
Ben de aynı valla şu sıra hiç uykumu da alamıyorum işe gelmek iyice işkence oldugünaydınn canımm ne olsunn işe geldim öyle bunalmaca ve evimi özlemeceilacımın son günü bugün heyecanla cuma olsun diye bekliyorum sen ne yapıyorsun
bende öyle bazen işim az oluyo masama geçiyorum gözlerim kapanıyorBen de aynı valla şu sıra hiç uykumu da alamıyorum işe gelmek iyice işkence olduhadi inşallah güzel güzel büyümüştür yumurtalar
Ay ben istesem de uyuyamıyorum öyle yatağım harici bi yerdebende öyle bazen işim az oluyo masama geçiyorum gözlerim kapanıyorinşallahhhh
ay yokk Allah korusunAy ben istesem de uyuyamıyorum öyle yatağım harici bi yerdesen de muhasebeci miydin?
Evet konuşmuştuk onunla da. İçinden çıkamadık. Ne yapacağımızı, kime güveneceğimizi şaşırdık artıkfiona13 nın eşine de detaylı bakmamışlar biz de ondan şüpheleniyoruz bilerek mi yanlış çıkartıyorlar diye kimseye güven kalmadı ki ülkede, herkes bi düzenbazlık peşinde
Sağlıkçym güvenmeyin heryerin sonucu farklı çkablir bunu değştrmek hiçte zor degil adı sanı bilinen laboratuvarlar her zman en doğru sonucu verir risk almazEvet konuşmuştuk onunla da. İçinden çıkamadık. Ne yapacağımızı, kime güveneceğimizi şaşırdık artık
ben muhasecebcı olamam ya vallahı sinir krizi gecırırımAy ben istesem de uyuyamıyorum öyle yatağım harici bi yerdesen de muhasebeci miydin?
Kesinlikle allah korusunay yokk Allah korusunD bi şirkette çalışıyorum mağaza içi pazarlama takip felan
Olma zaten dün stresten dudağımda aft çıktı, hiç makul bi meslek değilben muhasecebcı olamam ya vallahı sinir krizi gecırırım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?