• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Anne olma yolumda ki engel!

yamukprenses

Guru
Kayıtlı Üye
15 Aralık 2009
9.220
14.625
498
merhaba kızlar,konuyu burayamı yoksa jinakoloji bölümünemi açsam diye çok düşündüm ve burasıda bir derdim var topiği olduğuna göre buraya yazmayı daha uygun gördüm.

benim sorunum şu arkadaşlar;tam 2 sene önce eşimle çocuk yapmaya karar verdik ve çalışmalara başladık,neyse 8.ayımda hamile kaldım ama hamileliğim süresince ara ara hep kanama yaşadım,progestan iğneleri,kremleri derken 16.haftamda düşük yaptım.sebebini ise bilmiyorum.neyse üstünde şuan 1 sene geçti ve hala hamile kalamadım,iki ay önce rahim filmi çektirdim,doktor herşey normal dedi ama benim yine ara kanamam geldi(eskidende arada olurdu)içim rahat etmedi ali fuat şengör diye dalında uzman bir doktora gittim,filme bakıp sende rahim bozukluğu(perde)ve tüplerde darlık tıkanma var dedi,geçen ay histereskobi ve laparoskobi ameliyatı oldum.ancak şöyle bir sorunum var,filmden sonra bende sümüksü yapışkan bir akıntı olmaya başladı,bu ağrı vajinamda batma yapıyor ve bugün peçeteye sildiğimde içinde açık renk kan gördüm ve tabii yine delirdim,doktor bana iltihap için antibiyotik verdi ama anlaşılan o ki hiçbir faydası olmamış,gelecek ay aşılama düşünüyoruz ama bu iltihap geçmeden hamile zaten kalabileceğimi sanmıyorum,kalsamda yine düşük yaparım gibi geliyor,sanırım kronik benimkisi ve sanırım düşük sebebimde iltihap diye düşünüyorum,doktor kistin yok diyor,biraz önce internetten baktım,benim yaşadığım sümüksü olay tümör belirtisi yazıyor,Allah korusun öyle birşeyim olsa doktor görürdü dimi arkadaşlar,delirmek üzereyim,lütfen bişeyler yazın,başından böyle şeyler geçen arkadaşlar varmı,sizce ben ne yapmalıyım.siz olsanız bu durumda ne yaparsınız,bıktım artık.

baska doktora daha gıt bence ee amelıyatını da olmussun doktor buna ne dıyo sımdı

canım zaten bu doktora gitmeden önce başka doktorlarada gittim,hepsi bişeyin yok diyor gönderiyordu,en son bu doktorda sabit kalmak istiyorum,kafam daha fazla bulansın istemiyorum ve çok meşhur bir doktor ama gelin görünki dün akşam yine o lanet sümüksü jöle gibi yapışkan akıntım geldi,bugünde iç çamaşırımda vardı,tuvaletimin arkasındanda hafif açık renk kanama,korunmuyoruzda.antibiyotikte kullanıyorum(doktor sakıncası yok dedi,onu da anlamadım ya)kafam çorba gibi,deliricem artık,ölsemde kurtulsam diyorum bazen.

Bence de doktor araştırıp öyle gidin olmadı özel muayenelerı olan doktorlar var onlarıda tercıh edebılırsın. Ama kötü düşünme ki olmasın öyle bişi. ALLAH korusun
(geniş kapsamlı bir araştırma isteyebilirsin)

benim bildiğim akıntının rengi önemli. Beyazımsıysa önemli değil , eğer sarımtıraksa doktora gıtmek gerek tatlım

Bence de doktor araştırıp öyle gidin olmadı özel muayenelerı olan doktorlar var onlarıda tercıh edebılırsın. Ama kötü düşünme ki olmasın öyle bişi. ALLAH korusun
(geniş kapsamlı bir araştırma isteyebilirsin)

canım rahim filmi çektirdim,ultrasonla bakıldı,histereskobi ve laporoskobi oldum,doktorumda türkiyede yılın doktoru seçilmiş bir doktor(gerçi yeni başladın bu doktora)geniş kapsamlı daha ne yaptırabilirim mesela?

Konu içeriği nedeniyle "Jinekoloji"başlığına taşınmıştır.
Lütfen konuları içerikleri ile ilgili başlıklara açmaya özen gösterelim.

canım rahim filmi çektirdim,ultrasonla bakıldı,histereskobi ve laporoskobi oldum,doktorumda türkiyede yılın doktoru seçilmiş bir doktor(gerçi yeni başladın bu doktora)geniş kapsamlı daha ne yaptırabilirim mesela?

hımm o zaman bence bu doktora devam et hem iyi bir doktormuş umarım sağlığına kavuşursun canım

benim bildiğim akıntının rengi önemli. Beyazımsıysa önemli değil , eğer sarımtıraksa doktora gıtmek gerek tatlım

beyazdı canım ama enfeksiyon olmasa bugün neden kanama gelsin,ve neden vajinamın hep sol tarafı acıyor,offf yarın yine doktor yolları gözüktü bana.

Allah şifa versin canım, bence üniversite hastanelerinden araştır bir prof.un özel muayenehanesine git tuzlu olur ama belki değer tüm tahlil ve ameliyat evraklarını da götürürsün

Cnm ben sana söylim bnm de aynı şekilde akıntım olmuştu ve agrılarım vardı ilaçtedavisi verildi
rahim ağzı yarası varmış dr dr gezdim hiçbişeyin yok deyip geri gönderdiler dr un biri anlattı sadece yumurtlama akıntısıdır filan didler hep geri göderdi diğerleri
akıntın uzayan bazen sümük gibi bazen jöle şeklinde değilmi ama bnmki küçük oldugu için ilaç tedavisi verildi bnm bir ark ımada yara teşhisi kondu bir sürü ilaç kullandı gecmedi onunda ağrı ve akıntısı vardı ayrıyeten ilşkide yanma ve ilişkiden onra kanama şikayetleride oluşunca yaktırdı yarasını
senn şikayetlerinde yaraya benziyor cnm
bnm tahminim böle:)

Cnm ben sana söylim bnm de aynı şekilde akıntım olmuştu ve agrılarım vardı ilaçtedavisi verildi
rahim ağzı yarası varmış dr dr gezdim hiçbişeyin yok deyip geri gönderdiler dr un biri anlattı sadece yumurtlama akıntısıdır filan didler hep geri göderdi diğerleri
akıntın uzayan bazen sümük gibi bazen jöle şeklinde değilmi ama bnmki küçük oldugu için ilaç tedavisi verildi bnm bir ark ımada yara teşhisi kondu bir sürü ilaç kullandı gecmedi onunda ağrı ve akıntısı vardı ayrıyeten ilşkide yanma ve ilişkiden onra kanama şikayetleride oluşunca yaktırdı yarasını
senn şikayetlerinde yaraya benziyor cnm
bnm tahminim böle:)

merhaba
benim de hsg filminden sonra beşinci günüm.
Hala kanlı akıntım var
aynen dediğiniz gibi bazen jöle kıvamında tortulu böyle löp diye düşüyor
bazen de afedersiniz sümüksü bir şekilde bazen açık pembe bazen koyu kırmızı oluyor
hsg sonrası iki gün falan normal dediler ama benim hala devam ediyor 5 gün geçmesine rağmen

merhaba
benim de hsg filminden sonra beşinci günüm.
Hala kanlı akıntım var
aynen dediğiniz gibi bazen jöle kıvamında tortulu böyle löp diye düşüyor
bazen de afedersiniz sümüksü bir şekilde bazen açık pembe bazen koyu kırmızı oluyor
hsg sonrası iki gün falan normal dediler ama benim hala devam ediyor 5 gün geçmesine rağmen

ya o zaman belki rahim filmi için kullanılan ilaçlardan kaynaklanıyor olmasın
ben film çektirmedim
ama bnmki sanırım normal doğum yaptıgım için rahim ağzı zedeleniş ve yara yapmış dolayısıyla yarada akıntı yapıyormuş
5.gün oldu diyorsun olmadı dr a görn cnm

Back
X