- 17 Şubat 2012
- 1.775
- 98
- 158
- Konu Sahibi pembemasal
-
- #13.741
doğru diyorsun canım.. ben bi devlet hastanesine gideyim.. tatlım birde şöyle bişey hissediyorum.. göğüslerim de hep bi karıncalanma var, göğüslerim ben burdayım diye bağrıyor sanki,, çok sinir oldum yaa:)))
sagol canım ya bende baslımm bari bugün inşallah hepimize sifa olur canım
ben rahme ne zaman tutundu bebek onu bıle farkettım desem ama dıllendırmedım.fos cıkmasın dıye.gectıgımız carsamba persembe bole cooook akıntım oldu ılgınc renkte ve cekılmeler oldu batmalar agrılar ıste o gun dedımkı bugun bana bıseyelr oluyo garıp bıseyler ve sonrasında gogusleırmde damarlar cıkmaya basladı .artık stres yokkkkk degerımde yukseldııı ıns ınsssss okadar ıcten soluyorumkı allahım guzel kudretlı allahım sızlerede versınn nolurrrr
ben ilacı içerken bi üşüme geliyo göğüs uçlarım donuyodu resmen.karıncalanıyo.korkumdan hiç ellemiyodum.özellikle ucuna dokunma.çünkü otomoatik olarak süt üretiyomuş gibi algılıyo tatlım.
gülşencimmm bu kullandığım prolaktin ilacı dostinex yumurta kalitesini artırıyo ve çalıştırıyo
ben gideyim tatlım öle bi sorun varsa bu ilacı vermelerin sölim.. inşallah benim kuruntumdur ama olma olasılığıda yüksek yaaa:))
tatlım gitmekte fayda var.diğer hormon testlerini yaptırdınmı canım bu arada?
yok tatlım artık kuruntu bıttı 10 nısanada randevumu aldım keyfını cıkarıcam hamılelıgımınkızzzz dalinnn geldim aha simdi ellerini baglıcam vallao uyuz görümcene bakma sen o zaten akıllı biri degil sana ettigi laflardan belli dimi canikom sen ona bakma hiç içme sigara hatta benim tatlı yegenim dogduktan sonrada içme ok he bu arada sakın kalp atıslarıydı keseydi kuruntu yapma benim yegenimide etkileme sakın
tatlım basla hemen gec deıl bugun basla tatlımkızlarrr ya ben asılamayı bu ay yaptırmıcam ama adetimin de bugün 8 günü sogan kürünü yapsammı ya acaba gecmi kaldım
tebrik ederiiim seni ama tecrüben varmışta anlamışsın bende adet olmama rağmen anlıyodum konduramıyodum buda ikiz olurmuş hayırlısı olsun
ben hiçbir hormon testi yaptırmadım canım ya doktora gittim özele 200 tlyi bayıldım adam sende hiçbişey yok sadece yumurtaların tembel birazcık dedii 3 4 aya olursun hamile dedi.. yumurtalarımın durumu çok iyiyimiş tembel olması dışında,, hormon falan yaptırtmadı..
ben hiçbir hormon testi yaptırmadım canım ya doktora gittim özele 200 tlyi bayıldım adam sende hiçbişey yok sadece yumurtaların tembel birazcık dedii 3 4 aya olursun hamile dedi.. yumurtalarımın durumu çok iyiyimiş tembel olması dışında,, hormon falan yaptırtmadı..
Valla canim hersey olabilir:) biseylet söglemek icin henüz daha erken bence, ama buda güzek bi isaret olabilir
Şekerim kadın doğum doktorları hemen hormon tahlilleri ister aslında.seninki kolaya kaçmış.ben sana yaptırdığım testeri aşağıa yazıyorum.Çünkü eğer yumurtalıkalrda sorun yoksa hormonsal bi olay olabilir diye bakıyolar.
TSH
Free T3
Free T4
Estradiol(E2)
FSH
LH
prolaktin
Progesteron
Total Testosteron
Hb1ac(şeker değer aralığı)
yok tatlım artık kuruntu bıttı 10 nısanada randevumu aldım keyfını cıkarıcam hamılelıgımın
tatlım basla hemen gec deıl bugun basla tatlım
yok canım tek yumurta ıkızı olmadıgı surece ıkız olma ıhtımalı yok cunku 2 tane yumurtam vardı sonra bırı buyumedı catlayan yumurta 1 taneydı.oyuzden tek bebek bırde ıkız olsa degerım en az 200 falan olurdu bu haftalarda tatlım :)))
sagol canım ya sen ne ilacı kullandınki bendede var iste tembellik
hayatım benım dr umda bakmadı hormon falan sadece ooowww yumurta tembellıgın var pco sun dedı.bakınca anlıyorlar cunku yumurtalıkalrda hıc yumos olmuyor
adetımın 5.gunu 5 gun boyunca sabah aksam klomen kullandım adetımın 18.gunu yumurtam 19 mm oldugunda dr um karından ıgneyı yap dedı yaptım ogun salıydı o gece ve persembe ılıskı oldu sonuc hamıleyım.hatta buraya yazmıstım cuma gunu olamadı dıye uzulup duruyodum :)))
canım hayırlısı olsun inşallah bu sefer tutunabilir bebişin sana :)))
inşallah tutunur anneciğine bebiş hayırlısını versin rabbim canım
pazartesilerinden nefret ederim
işler çok olur kalabalık çok olur trafik yogun olur
birde bukadar aksilikler giderken mutlaka ben rahatsızlanırım şuan yumurtalıklarımda bi ağrı var anlayamadığım ama beni korkutan bi ağrı gecen cumada aynı şekilde oldu sonradan hiç bişeyim kalmadı bu nedir korkumdan ölecem 13 nisana kadar dişimi sıksamda allahın izniyle güzel sonuçlara varsam offf bunaldım kızlar neden olur bu ağrı ters bişey olmaz demi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?