Anne olma hayalini Mart'a erteleyenler ....

Hehe süper yaa:)) seninde böle 5 dk 5 dkini tutmamazlik oluyomu yada bişeylerin hayalini çok kuruyomusun? Ben bide çok evcimenim

ooff yaaa dayanamıyom yıne geldım acık durunca pc aklım burda kalıyo ben kapatayım en ıyısı hava cok guzel adapazarında tam temızlık havası ama ben dıyorumkı tam gezme havası heheheheheh

ooff yaaa dayanamıyom yıne geldım acık durunca pc aklım burda kalıyo ben kapatayım en ıyısı hava cok guzel adapazarında tam temızlık havası ama ben dıyorumkı tam gezme havası heheheheheh

:))) aman onu başka yapçek işleri olmayan kadinlar söylüyo, gezilcek yeri ve çevresi geniş anlar tabiiki güzel gavada gezmeye çıkçak:))) hem şekerim bizim relax olmamız kazım malum şurda bebish için çabalıyoruz biru değil yani. Sen bişvwr temizliği gezmeye çık :)))

Allahım bu nasıl bi yazıştır ya kendime çok şaşırdım yani şuraya bak 3 kelimeden 2 si yanlış :))) anlamadığınız kelime olrsa sorun anacim bu benim yeni dil im :)))

Son düzenleme:
günaydınnnnnnnnnn kıslarrrr ben geldimmm:))herkesler nasılmış bakimmm :))

Son düzenleme:
DALİNCİMMMMMMMMMMMMM kıssss hadi hayırlı olsun canım.gözün aydın.bak biz seninle aynı zamanda hamile kaldık.Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin ianşallah

ayyy ellerım tıtrıyo ne dıcemı bılemıyorum kalbim durcak sankııı off allahım pozitif miş kan testi hemşire 2 gün sonra tekrar etmemi istedi ben napcam sımdı yaaa

CANIIIMMMMM TEBRIK EDERIMMMM! COK MUTLU OLDUM. Bugun namazlarda senin icin dua edecegim. Allah saglikla kucagina almayi da nasib etsin insallah!

DALİNCİMMMMMMMMMMMMM kıssss hadi hayırlı olsun canım.gözün aydın.bak biz seninle aynı zamanda hamile kaldık.Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin ianşallah

saol hayatım ıns saglıklı bı sekılde devam eder gebelıkelrımız ve dıger arkadaslarım ıcın bol boll dualar edıcemmmm edıyorumda

Belus canım sende çıkmışsın birer birer terk ediliorum (( aah aah neyse bende çıkarim zati birazdan

dur cikma ya ben arada bir kadinlarkulubune giremiyorum. yonetime mesaj attim ama cevap gelmedi. birden bire hic bir sayfa acilmiyor. diger sitelerde sorun olmuyor sadece KK'ya giremiyorum. o nedenle yoktum. yoksa ben burdayim hala :)

dur cikma ya ben arada bir kadinlarkulubune giremiyorum. yonetime mesaj attim ama cevap gelmedi. birden bire hic bir sayfa acilmiyor. diger sitelerde sorun olmuyor sadece KK'ya giremiyorum. o nedenle yoktum. yoksa ben burdayim hala :)

İyi osaman burdayim bende :))

CANIIIMMMMM TEBRIK EDERIMMMM! COK MUTLU OLDUM. Bugun namazlarda senin icin dua edecegim. Allah saglikla kucagina almayi da nasib etsin insallah!

hayaletcasper senin icin de dua edecegim. isimlerini bilmiyorum ama Allah biliyor ya icimden geceni :) Siz de benim icin edin lutfen. Bu ay hic bir belirtim olmadi. Muhtemelen 2 gune regl olurum. Sizin belirtileriniz olmustu diye hatirliyorum. di mi?

emosh ya sen nerden biliyorsun hamile kalmadigini? idrar da cikmamis olabilir mi? senin belirtin var mi?

hayaletcasper senin icin de dua edecegim. isimlerini bilmiyorum ama Allah biliyor ya icimden geceni :) Siz de benim icin edin lutfen. Bu ay hic bir belirtim olmadi. Muhtemelen 2 gune regl olurum. Sizin belirtileriniz olmustu diye hatirliyorum. di mi?

etmemmı guzum etmemmı.

benım belırtılerım sunlar asırı gaz ara ara gıren yogun bas donmesı goz kararması devamlı aclık hıssı halsızlık beyaz akıntı kasıkalrda cekılmeler ve batmalar anıden ayaga kalkınca 20 sanıye suren sancı kramp kasıklarda agır yemek yedıgımde mıdem bulanıyor.ama sen belırtım yok dıye uzulme cunku bnm ıkızlere gebelıgımde hıc belırtım olmadı sıfır yanı gaz sancısı bıle cook sonra basladı

selam canım.ben adetime 1 hafta kala öğrendim hamile olduğumu.klasik adet belirtilerinin aynısıydı.tek fark göğüs harelerim genişledi.bide kaşlarım çok kaşındı ya :)) yüzümde belirsiz sivilceler çıktı.diğer belirtiler adetle aynıydı..Tatlım inan gerçekten herkes için ve özellikle bu topikteki arkadaşlarım için dua ediyorum.Allah ım tez zamanda sizlerede nasip etsin bizlerede :))

canım degerın kaçtı.senın adetın kaç gunde bır olur bıde yumurtlaman kacıncı gun oldu senın

kıslar bide hormonlarınıza baktırmayı unutmayın lütfen.benim prolaktin hormonum çok yüksekti.ilaç kullandım ve 2.ayında hamile kaldım.Prolaktin sorunu olanlar incir,havuç yemiycek.bide prolaktin hormonu yüksek olan arkadaşlarıma söylüyom, eniştelere söyleyin bebiş olana kadar göğüslerinizden uzak dursunlar :)))

bu ne dili papaua yenı gınecemı ben anlamadım hehehehe bak yıne geldım yok anacım ben bugun pert aklım sıze kalıyo iş yapamıyom

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…