- 14 Ocak 2012
- 3.842
- 1.311
- 173
- Konu Sahibi pembemasal
-
- #13.081
evet dusuk olması normal hemsıreyede soledım daha bebek tutunalı 3 gun anca olmustur cok normal bu deger dedı.plasenta olusmaya baslar 1-2 gun ıcınde ozaman hızla yukselır dedı.
takvımıde yaptım ama ıns kalır orda
inşallah burda son günleri kaldiğinida okicaz canim, kalbini ferah tut
dualrım sızler ıcınTamam işte süüüüpeeeer:)) allah tamamini erdirsin canim beklediğine değfi inşallah allah gönlüne göre verdi. Yükseldi haberlerinide alicaz inşallah canim sen göbishindekini düşün tatlim. Çok sevindim gerçekten sanki karnımdaki sancı bile yok oldu birden ya :))
rabbım sızlerede yasatsın ınssİnşallah burda son günleri kaldiğinida okicaz canim, kalbini ferah tut
hahahaha emosh benimki olsaydı kesin göbeğime yapısır okadar büyükki zaten koçiş plates paran benden git diyo ben inadına beni böyle sev seveceksen sakısını soyluyom pesındende ben boyle degıldım yasarken oldum kikikikikiki
heyecandan uçmuş bence baya bir inemez gökyüzünden meleğimi görürmü acaba oralarda
dualrım sızler ıcın
rabbım sızlerede yasatsın ınss
Hehehe güldürdün beni kısss:))) bendede bi göbek var maşallah hamileyim desem bile zaten hep öle değilmiydin dicekler muhtemelen :))) benim göbek ancak doğuna günler kala beli olur hehehe :)))
aminnn insallah. Canim
heyecandan uçmuş bence baya bir inemez gökyüzünden meleğimi görürmü acaba oralarda
Amiiiiiiiiiiiiiiiiiiinnn amiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiinn darısı cumlemızın basınaa en yakın zamandaaa banada takvım hazırlarsınız ben bılmıyom hazırlamayı daha çömezim bu sitede
kızlarrr hadi bakalım 14 aralığı kim tutturcak önümüzdeki ay
kim tutturursa ben onun cici annesi oliimmmmm olarmı ?
günaydın kızlarrrrr
dalinimmm anladığım kadarıyla bebiş yerleşmiş anneciğinin göbüşüne tebrik ederim tatlım ne mutlu sana 3. kez anne oluyosun
rabbim kucağınada almanı nasip etsin inşallahağladınmı yine
Gönül isterki hep beraber tutturalim canim , çocuklara toplu doğumgünü yaparız ucuza kapatırız :)) valla kıss olurmusun?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?