Anne olma hayalini Mart'a erteleyenler ....

evet dusuk olması normal hemsıreyede soledım daha bebek tutunalı 3 gun anca olmustur cok normal bu deger dedı.plasenta olusmaya baslar 1-2 gun ıcınde ozaman hızla yukselır dedı.

Tamam işte süüüüpeeeer:)) allah tamamini erdirsin canim beklediğine değfi inşallah allah gönlüne göre verdi. Yükseldi haberlerinide alicaz inşallah canim sen göbishindekini düşün tatlim. Çok sevindim gerçekten sanki karnımdaki sancı bile yok oldu birden ya :))

dualrım sızler ıcın
İnşallah burda son günleri kaldiğinida okicaz canim, kalbini ferah tut
rabbım sızlerede yasatsın ınss

Hehehe güldürdün beni kısss:))) bendede bi göbek var maşallah hamileyim desem bile zaten hep öle değilmiydin dicekler muhtemelen :))) benim göbek ancak doğuna günler kala beli olur hehehe :)))

Hehehe güldürdün beni kısss:))) bendede bi göbek var maşallah hamileyim desem bile zaten hep öle değilmiydin dicekler muhtemelen :))) benim göbek ancak doğuna günler kala beli olur hehehe :)))

hahahahahaha deliii:)))kurtajdan sonra kociş dedıkı hadı bakalım sımdı hangı bahaneye sıgınacan hep bebek dıyordum yaa

ustelık bnm bıde gec dollenme 24 subat adet oldum adetımın 21.gunu yumurtladım gec dollenme oldugu halde erken donemde ıyı cıktı gene daha dollenmenın 8.gunu dolmadan pazartesı hem dr randevumu alırım hemde gıtmısken kandada baktırırım. tekrar

günaydın kızlarrrrr
dalinimmm anladığım kadarıyla bebiş yerleşmiş anneciğinin göbüşüne tebrik ederim tatlım ne mutlu sana 3. kez anne oluyosun
rabbim kucağınada almanı nasip etsin inşallah ağladınmı yine

heyecandan uçmuş bence baya bir inemez gökyüzünden meleğimi görürmü acaba oralarda

Off bilmemki, bizim melekler kimbilir nerde gelmeye pek niyetleri yok gibi (( bak şimdi çöktüm yine :'( ne dengesiz bi insanım ben yaa, daha temin sanki ben hamileymişim gibi seviniodum

kızlarrr hadi bakalım 14 aralığı kim tutturcak önümüzdeki ay
kim tutturursa ben onun cici annesi oliimmmmm olarmı ?

Amiiiiiiiiiiiiiiiiiiinnn amiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiinn darısı cumlemızın basınaa en yakın zamandaaa banada takvım hazırlarsınız ben bılmıyom hazırlamayı daha çömezim bu sitede

Bende bilmiorum valla şansa bulup okuyorum bildirimleri :)) henüz adapte olamadim bende:) iş takvime kalsın şekerim onuda hallederiz inşallah

aralıktamı kaldın arkadasımben marttayım anaaa takvımlerıdemı sasırdım eyvahhhhhh kızz nerdeyız hangı zamandan nefes alıyoz:))))

bende agladım ogrenınce saolasın bıtanem ıns sızlerınde gorucez hep dualarım sızler ıcınn ıns kımyasal gebelık yasamam

Gönül isterki hep beraber tutturalim canim , çocuklara toplu doğumgünü yaparız ucuza kapatırız :)) valla kıss olurmusun?

Valla ne beleşçisin kızz bırde erkek olurlarsa hep beraber sunnetlerınıde yaparız ahahahahahah deliiii

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…