- Konu Sahibi pembemasal
-
- #13.061
:) sakiiinnn sakinnnn... sakin olursan gelecekse gelir. gelmezse de belki hamilesindir. beklemekten baska caremiz yok. benim de son gunler ama rahimde bir agirlik hissediyorum. bu da gelecegine isaret. ama napalim. kismet. gelirse gelsin.
:) sakiiinnn sakinnnn... sakin olursan gelecekse gelir. gelmezse de belki hamilesindir. beklemekten baska caremiz yok. benim de son gunler ama rahimde bir agirlik hissediyorum. bu da gelecegine isaret. ama napalim. kismet. gelirse gelsin.[/QU
Özlemek güzeldir değiyorsa özlenen,beklemek cok güzel gelecekse beklenen...:)))
ayy cok ısterım ama kısmetHadi hayirlisi:) bari sen güzel haberler ver canim yaaa girdiğime değsin:)
aaaaaaaaaaaayyyyy olucem heycandan :) belirsizlik cok zor.
hamıle olabılırsın tatlım ya kan testı yaptırsana
Zannetmioyorum tatlim testlerim negatif cünkü bide onun paniğini yaşamak istemedim. Canim icini ferah tut hersey güzel olcak inşallah valla derdimi unuttum sanli ben bekliorum haberi bi hekecan sardi valla ya:)
ıste bu topıktekı ınsanların farkı burda ıcten samımı ve sıcak :)))
ne duygular ıcındeyım tahmın bıle edemezsın heycandan ellerım buz kestı ıcım eksıdı lımon gıbı resmen
:) sakiiinnn sakinnnn... sakin olursan gelecekse gelir. gelmezse de belki hamilesindir. beklemekten baska caremiz yok. benim de son gunler ama rahimde bir agirlik hissediyorum. bu da gelecegine isaret. ama napalim. kismet. gelirse gelsin.[/QU
Özlemek güzeldir değiyorsa özlenen,beklemek cok güzel gelecekse beklenen...:)))
Gelir inşallah bizlerede o beklenen dimi yaa
ayy cok ısterım ama kısmet
senmı benmiiiiii 5 dakıka sonra gene arıcam bakalım:18::18::18::18::!8:
evet arıyorum:18::18::18::18::18::18::18::18::18::18::18::18::18::18:
Eeeeeee nolduuu? Çıkmıyomu hala ?????
allahım nolurrrr degerım artsın kızlar dua edın nolurrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr nolurrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr ya duserse deger zaten suphelı ılıskıden 8 gun anca gectı degerım suan dusuk olması normal dun verdım kan yanı yarın obur gun tekrarlamam lazım pazartesı verırım heralde ınss yukselır daha tutunamadan dusmezzzzzzz
Kalpten götürecen bizi hee.deliii heyecan yapmaa ne guzel işte mevla bunu gosterdı devamı gelecek iyi düşünelim iyi olsun ayyy nasıl bır gün böyleee yaaa kahvemide üstüme döktüm :)))
Canim benim bu güzel bi haber işte kendinde diosun normal diye düşük olması positif tatlim alloooo topla kendini stress yaratma kendine. İnşallah tavan yapar değerin dualarim senin içinde olcak canim inan bana. Stress yapmaki Bebishin sımsıkı tutunsun göbishine dimi ya
Kalpten götürecen bizi hee.deliii heyecan yapmaa ne guzel işte mevla bunu gosterdı devamı gelecek iyi düşünelim iyi olsun ayyy nasıl bır gün böyleee yaaa kahvemide üstüme döktüm :)))
Canim benim bu güzel bi haber işte kendinde diosun normal diye düşük olması positif tatlim alloooo topla kendini stress yaratma kendine. İnşallah tavan yapar değerin dualarim senin içinde olcak canim inan bana. Stress yapmaki Bebishin sımsıkı tutunsun göbishine dimi ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?