Anne olma hayalini Mart'a erteleyenler ....

Evet tatlim, yarim zamandir hem. Bakalim hayirli haberler veririm belki yada hayirsiz görücez. Iste kafami bos birakmaya calisicam canim

Olumlu da olumsuz da olsa hayırlıdır o haber tatlım.. İnşallah bebiş vardır ceeeee yapar testte annesine ama değilse de kısmet mart değilmiş deyip nisana odaklanacağız:) Hayırsız bir durum yok yani ortada , düşünme öyle:)

Ben baktım netten, üst dişlerinin, eline eteğine düştüğünü elinde tuttuğunu falan görmek neslin çoğalacağına işaretmiş, hamile olmak ya da haberini almak demekmiş:))))

mrb benimde reglim 3 .günü geçmesi nasıl sancınız var sorabilirmiyim kasıklarımda ağrı var benimde olcakmışım olamaıyomuşum gibi

al canim bendende okadar, ayni durumdayiz desene. Sanki afferdersin ama arka tarafa büyük baskim var, son 2 gün sol kasigimda batma oluyodu suan karnim felaket sis, böyle tuavelette gitmek istiyomusum gibi ama bisey gelmioda, tas gibi karnim , sol taraf sanki hafiften batio yine karnimi bi görsen varya 3 aylik falan zannedersin:) bundan 7-8 gün önce mide bulanitisi ama aksamlari , halsizlik, parmaklarimda uyusma, kasiklarimda agri, normalden fazla idrara cikma, basimda norlden fazla bas agrisi falanda oldu , sende ne belirtiler var tatlim?

:)))))) Ahahahaha bu da iyiydi:))

Tamam o zaman beluşum:)

bende aynı şekil evlenmeme yakın arka arkadaya dişlerim dökülürken görüyoydum
tek nedeni sıkıntılardan dolayı olurmuş ablam da aynı şekil evlenmesine yakın bu rüyayaı görmüştü tek nedeni bence sıkıntı

Ben baktım netten, üst dişlerinin, eline eteğine düştüğünü elinde tuttuğunu falan görmek neslin çoğalacağına işaretmiş, hamile olmak ya da haberini almak demekmiş:))))

Hadi insallah canim yaa, seni yorumun daha mantikli geldi bana sanirim dogru olanda bu ; ))) hadi kizlar hepimiz bugün dislerden bahsedelim gece dislerimizin döküldügünü görelim:))

mrb benimde reglim 3 .günü geçmesi nasıl sancınız var sorabilirmiyim kasıklarımda ağrı var benimde olcakmışım olamaıyomuşum gibi

al canim bendende okadar, ayni durumdayiz desene. Sanki afferdersin ama arka tarafa büyük baskim var, son 2 gün sol kasigimda batma oluyodu suan karnim felaket sis, böyle tuavelette gitmek istiyomusum gibi ama bisey gelmioda, tas gibi karnim , sol taraf sanki hafiften batio yine karnimi bi görsen varya 3 aylik falan zannedersin:) bundan 7-8 gün önce mide bulanitisi ama aksamlari , halsizlik, parmaklarimda uyusma, kasiklarimda agri, normalden fazla idrara cikma, basimda norlden fazla bas agrisi falanda oldu ,ama bunlarin hepsi yaniltabilirde bi cok arkadsta da aynisi olmus ama sonuc negatif . sende ne belirtiler var tatlim?

Son düzenleme:
Ahahahah bebek çalışmalrı neddeniyle sıkıntının alası bizdeeeee:))))
Sen ne zaman test yapmayı düşünüyorsun bu arada kuzu??

heheyyyyyyyyyyyyyy gelsin yiğenimizzzzzzzzzz

Olalalalala:))))))))) Gelsin bence de..:)))) Ben bi de bu ay iki kez hamiş gödrüm kendimi, ilkinde hamile haberimi aldım 1 hafta önceydi, geçen gece de doğurduğumu gödrüm, kızdı:) ay dur suya da anlatayım ben bi:))))

göğüslerim çok şiş acıyo sol tarfaımda benimde bazen kasıklarımda batma oluyo aynen karnım davul gibi şiş ve gaz çıkarma ihtiyacım var çok kasıklarımda da ağrı var hafif ama çok değil her an kırmızıyı görcek gibiyim bide şey sorucam hamileysen akıntı olurmu bende fazla akıntı yok bu sıra

yarında olmazsam pazar günü test yapıcam allah kısmet ederse

bunucum inşallah rüyaların gercek olur tatlım. bu suya anlatmanın anlamı ne canım..

beluşla gülden dedi, suya anlatınca sıkıntı varsa akıp gidermiş benden..

Valla bacım rüya bu gerçek olacağından değil :) ayrıca beynim bana, yavrimo sen daha dur bebiş falan yok ama ben seni rüyayla falan oyalıyorum bak böyle diye nanik de yapıyor olabilir arkamdan:))))

bende öle her an gelecekmis gibiyim, benim gögüslerimde hafif bi siskinlik var ve hafif sanci, bende beyaz akinti var, internetteki arastirmaya göre oluyomus ,bilmiyorumki. Hic belirti hissettinmi ?

hahah:))) ne kadar pozitifsin canım ya maşallah hayranım sana:)) inşallah sana nanik yapmıyordur beynin sana canım..:)))

hahah:))) ne kadar pozitifsin canım ya maşallah hayranım sana:)) inşallah sana nanik yapmıyordur beynin sana canım..:)))

:))) yok şüpheleniyorum ben beynimden valla:) Bebek olayını o kadar takmama rağmen insan bi yalandan belirti falan verir bu bünyeye en azından ama tık yok bende:) Kesin maytap geçiyo benle:)))) geçen ayda hamilelik testi yaptığımı ve negatif çıktığını görmüştüm 1 hafta önce gerçi o tutmuştu ama bu ay sıyırdım sanırsam:))))))))

inşallah hamişsindir canım.. günün iki gün geçmiş sen pazar günü bi test yapta tatlım müjdeli haberleri alalım sende...

İNŞALLAH tek isteğim öyle dua ettim ki geçen gece yatmadan önce rüyamda denizde yüzüyodum ve arzuların gerçekleşmesine daleletmiş ama umutlanmak ta fazla istemiyorum bakalım beklicem biraz daha pazar günü olmazsam yaparım

İnşallah doludur göbüşün tatlım..

tatlım o zaman bu beyinleri hafife almamak gerekiyor,, insanı deli ederi bu beyin oyunları:)) o zaman senin rüyaların çıkıyor tatlım.. bu ay oğluşun geliyor diyebilirmiyiz ne dersin daha erkenmi...?? sevinmek için...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…