- Konu Sahibi pembemasal
-
- #12.601
ben geçen ayda gittim dr a işte bu ay regliyi beklioduk tahliller için
ya bişi sorcam bu kdar uzunmu çıkıyo normaldede sonuç ?
seni ekledim zaten balım:) Nasılsın? denemeler nasıl gidiyor
güzellikler günaydınn......
günaydınnnn.....
tatlım ben doktora hiç tahlil vermedim ama tek verdiğim rahim ağzı kanseri için verdiğim smear testiydi oda 4 gün sonra çıkmıştı..
Günaydıııııııııııın:)))güzellikler günaydınn......
tatlım yenı basldık dun cok yorgunduk ıkımızde ama pısmanlık yasamayalım dedık bır kacamagımız oldu:)ya banucum bırsey soracagım pazar gunu arkadaslarla antalyaynın cok yakın bır ılcesı var burya yakın oraya gıdıp kalacagız pazartsı sabahı doncegız bızımkıler hafta sonları kamplarda yer olmazmıs genellıkle olmazsa bayanlar bır odada kalsın erkekler de arbada yada bır oda bulmaya calısrız dedıler eger boyle olursa yanı yumurtlma tarıhım 24 26 arası dı ya hanı kımısı 25 dıyor kımısıde 26....25.gun pazar gunune gelıyor bır calısma olmazsa bır sıkıntı olmaz degılmı:)evden cıkmadan yanı cumartsı kacırmayız pazar durup pazartsıde eve gelır gelmez degerlendırırız dedım ama hanı yumurtlama gunum 25.gun olursa daha kalıtelı spermlerle karsılasması saglıklı olmazmı.....dunden berı dusunuyorum ne yapsam da engel olsam yada hasatayım numarsı yapcagım yada ınss bos oda bulmazlar....bugun arayacaklar bakalım haber beklıyorum...
herkese gunaydin hayirli cumalar herkese
Sana da tatlımmm...herkese gunaydin hayirli cumalar herkese
günydın tatlım varmı 26 martı beklyen......
Sana da tatlımmm...
Canommm var ama o da burda değil şimdi:) Senin 26 mart mı?
ben yazın yaptırdım
aqy gülşenim ya aslında ben sürekli kontrollere giden biriyim yani atlamam simir testimi bile yaptırdım ama bilmiyom ya
neysem nasip yaaa
evet cnm benm 26 mart...
haklısın sallaaaaa gıtsın kuzucum bız bızey eyeterde artarız bıle tey teyyyncanım boşver onları, bencil insanlarla işimiz olmaz bak biz bize yetiyoz, banular sizler bize yetiyor tatlım..
iyi canım bi kere gittin neyse sorun artık çözülür bidenem..
Ben de tarihsiz eklerim seni listeye narmikcim:)
Evet bizim vefalı hamişlerimiz var sağolsunlar gitmiyorlar bir yere.. E gidenleri de boşver, olur öyle şeyler, biz çekirdek bir grup olup kopmayalım yeteriz biz bize bacım:)))
sen test yaptıracak mısın bugün yoksa pazartesiyi bekleyecek misin karar verdiğimiz gibi?
Hadi bakalım inşallah doludur göbüşün o zaman:) Var mı bir belirtin vs?
haklısın sallaaaaa gıtsın kuzucum bız bızey eyeterde artarız bıle tey teyyyn
tatlısım ben sanırım bugun gıdıp kan testı yaptırıcam .ama ıdrarmı yapsam dıyede dusunuyorum sıze soryaım barı kızlarrrr adetıme 3 gun var kanda baktır dıyenler ıdrarda baktır dıyenelrr barnak kaldırın bakem
haklısın sallaaaaa gıtsın kuzucum bız bızey eyeterde artarız bıle tey teyyyn
tatlısım ben sanırım bugun gıdıp kan testı yaptırıcam .ama ıdrarmı yapsam dıyede dusunuyorum sıze soryaım barı kızlarrrr adetıme 3 gun var kanda baktır dıyenler ıdrarda baktır dıyenelrr barnak kaldırın bakem
erkenden yapacaksan git kan testi yaptır bacım.. baksana bu ay 3 kez idrarda pozitif kanda negatifi yaşadık, emin ol sen kana baktır
dalin kanda yaptır kesinlikle bak o idrar testleri yanıltıcı ola biliyo daha günün gelmemişken yani kan kesin çözüm derim bennn..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?