Anne olma hayalini Mart'a erteleyenler ....

ben geçen ayda gittim dr a işte bu ay regliyi beklioduk tahliller için
ya bişi sorcam bu kdar uzunmu çıkıyo normaldede sonuç ?

tatlım ben doktora hiç tahlil vermedim ama tek verdiğim rahim ağzı kanseri için verdiğim smear testiydi oda 4 gün sonra çıkmıştı..

seni ekledim zaten balım:) Nasılsın? denemeler nasıl gidiyor

tatlım yenı basldık dun cok yorgunduk ıkımızde ama pısmanlık yasamayalım dedık bır kacamagımız oldu:)ya banucum bırsey soracagım pazar gunu arkadaslarla antalyaynın cok yakın bır ılcesı var burya yakın oraya gıdıp kalacagız pazartsı sabahı doncegız bızımkıler hafta sonları kamplarda yer olmazmıs genellıkle olmazsa bayanlar bır odada kalsın erkekler de arbada yada bır oda bulmaya calısrız dedıler eger boyle olursa yanı yumurtlma tarıhım 24 26 arası dı ya hanı kımısı 25 dıyor kımısıde 26....25.gun pazar gunune gelıyor bır calısma olmazsa bır sıkıntı olmaz degılmı:)evden cıkmadan yanı cumartsı kacırmayız pazar durup pazartsıde eve gelır gelmez degerlendırırız dedım ama hanı yumurtlama gunum 25.gun olursa daha kalıtelı spermlerle karsılasması saglıklı olmazmı.....dunden berı dusunuyorum ne yapsam da engel olsam yada hasatayım numarsı yapcagım yada ınss bos oda bulmazlar....bugun arayacaklar bakalım haber beklıyorum...

tatlım ben doktora hiç tahlil vermedim ama tek verdiğim rahim ağzı kanseri için verdiğim smear testiydi oda 4 gün sonra çıkmıştı..

ben yazın yaptırdım
aqy gülşenim ya aslında ben sürekli kontrollere giden biriyim yani atlamam simir testimi bile yaptırdım ama bilmiyom ya
neysem nasip yaaa

güzellikler günaydınn......
Günaydıııııııııııın:)))

Bişey olmaz hayatım , kasma kendini, spermin kalitesi aynıdır aynı günde olsa bir gün öncede olsa.. bir gün ara vererek deneme yapabilirsin yani, hiç de erteleme tatili, daha bile iyi olur, aklın azcık uzaklaşır bebişden belki hemencecik de hamiş kalırsın böylece.. sıkma yani canını:) ctsi yap denemeni git sonra eğlen coş, sonra dönünce tekrar yaparsınız

ben yazın yaptırdım
aqy gülşenim ya aslında ben sürekli kontrollere giden biriyim yani atlamam simir testimi bile yaptırdım ama bilmiyom ya
neysem nasip yaaa

tatlım simir testini yaptırmakla iyi etmişsin, korma bişeycik çıkmaz,, her kadının yaptırması gerekiyor düzenli aralıklarla..ben hayatımda ilk kez orasi için doktora gittim ve utancıma ölmüştüm, bir de doktorum erkekti,,

yeni gelen arkadaşlara tünaydın..
tülincim latacım hoşgeldiniz sizde naber kızlar tülin barış imzaladınızmı canım...
gülşen akşamın nasıl geçti canım varmıydı süprizzz:
bu arada yeni gelen arkadaşımızında doğumgünüydü nice yıllara..
deluss sen doktora mı gittin n tahlili yaptırıyon ben anlamadım canım nededi doktor?*

canım boşver onları, bencil insanlarla işimiz olmaz bak biz bize yetiyoz, banular sizler bize yetiyor tatlım..

iyi canım bi kere gittin neyse sorun artık çözülür bidenem..
haklısın sallaaaaa gıtsın kuzucum bız bızey eyeterde artarız bıle tey teyyyn

tatlısım ben sanırım bugun gıdıp kan testı yaptırıcam .ama ıdrarmı yapsam dıyede dusunuyorum sıze soryaım barı kızlarrrr adetıme 3 gun var kanda baktır dıyenler ıdrarda baktır dıyenelrr barnak kaldırın bakem

kızlar ya saglık ocakalrı yapıyor deılmı ıllakı adet gecmesı demezler heralde ben ılk gebelıgıdme yaptırdeım ama adetım 10 gun gecmıs ıdrarta pozıtıfı gormus ve ebemıze bı ugramıstım.sımdı gıtsem ebeye kanıstıyorum gebelık suphem vard esem yaparlarmı bugun yaptırıcam karar verdım kızlar bana dua edın olmazsa ozelde yaptırırım

erkenden yapacaksan git kan testi yaptır bacım.. baksana bu ay 3 kez idrarda pozitif kanda negatifi yaşadık, emin ol sen kana baktır

dalin kanda yaptır kesinlikle bak o idrar testleri yanıltıcı ola biliyo daha günün gelmemişken yani kan kesin çözüm derim bennn..

erkenden yapacaksan git kan testi yaptır bacım.. baksana bu ay 3 kez idrarda pozitif kanda negatifi yaşadık, emin ol sen kana baktır

ewet haklısın kanda baktırıcam eger olmussa malum dollenmenın 9.gunu artık cıkar sanırım yanlıs cıkma olasılıgı olmaz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…