Anne olma hayalini Mart'a erteleyenler ....

hiçte yazık değil banucum.. doğum günüm için bana süpriz yapmamış bende verdim eline yastıkla pikeyi gönderdim salona hiçte konuşmadım...((

Süpriz yapmamış derken hiç hatırlamadı mı yoksa sıradışı bir faaliyet bekledin onu mu yapmadı??

günaydın banu
-k
sayfaya yeni üyelerdenim biraz acamilik cekiyorum
hesaplamayı nasıl yapıyorsunuz? ben 10 şubat ve 13 mart regli oldum yumurtlama gününü nasıl hesaplıyorsunuz ?
Günaydın :))

Otomatik hesaplayıcılar var internette, yumurtlama hesaplama diye aratırsan çıkar googleda..
gebe kalma günleri | CinsellikUzmani.com

mesela bu o sitelerden biri, hatırlyorsan son 3 adet tarihini veya 2 sini gir , tarihi veriyor.. ama tabii 1-2 gün ileri geri oynama olabilir gerçekte onu da dikkate al derim ben.. yani atıyorum 1 nisan diyorsa yumurtlamana sen 5 gün öncesi ve sonrası diye ayarla deneme tarihlerini..

ben geldiiiiiiii naponuz kızlar :)
Hoşgeldin beluşuuuuuuuuuuuuuuum...:) Nasılsın? nasıl gidiyor damlalar?

:)) Öyle valla ama dediğin gibi iyi bişey, gecikme olup kırmızı görmek daha fena umutlandırıyor insanı... Aman bakalım işte, bir yerlerde yakalayacağız yumurtayı ama ne zamana belli değil:))))

Benim adet günüm belli değil.. Yani hangi gün gelecek yeni adetim hiç bilmiyorum şu an...

gunaydınnn herkese bugun bıraz daha gec kalktık coluk cocuk gece malum pek uyuyamadım gaz sancısından wc ye gıtmekten herkes ıyı masallah

banucum hamılelıkten once sorular soruyolar herkes elınden geldıgınde yardımcı olmaya calısıyor hamıle kalıyorlar pat hamıle topıklerıne akım edıyorlar ben cok kızıyorum onlara acıkcası ofkelenıyorum.surda kalsanız ıkı kelam etsenız bekleyenelre umut olsanız.ısını goren kacıyor.gene sınırlendım bak sımdı.ama vefalı hamıslerımızde var soalsunlarr.

hoşgeldinnn bebeğimmmm,,,, kabul ettim seniiiii , öpüyorum. Ha bu arada ortak arkadaşımız alev...........

evet baktım bende sen nerden tanıyosun alevi kine

bu arada ben hastaneden geliom heheyyy en sonunda gittim kan verdim anlattım dedim böle böle bu arada benim bu 6. ayım değil 7. ayım sabah hesapladımda dank etti

işte pazartesi alcam sonucu gün vercek yumurta büyümüşmü on bakçam
sona bidaha çağırcak çatlamasına bakçam falan fişman
bu arada 8. gün hala geliyo benimki ama 3 gün yoğundu bugün en yoğun fenalık geldi altım pişti ayol bitsin artıkkk

h.b tatlım anlattım aşağıda tüline :)

yumurtta takibimi yapılacak yani öyle bir sorunun mu varmış....
Alevin eşiyle benim eşim liseden arkadaşlar bizde arada gider gelir görüşürüz...siz nereden tanışıyorsunuz.?

dr aq gıttınmı tatlım

aynen tatllım ben zaten üzülmüşüm bebek beklerken kırmızı kart gördüm.. dun bana doğum günü süprizi yapması gerekirdi. yok işi varmışta falanmış filanmış,, benim doğum günüm dün mü belli oldu sanki 30 yıldır bu tarih benim doğum günüm dimii ama.. tulin ben daha kötüsünü yaptım verdim yastık ile pikeyi eline gönderdim salona ve hiç koünuşmadım.... geliyo gidiyo bana bakıyor odada uyuyormuyum diye kontrol ediyor... saçımı seviyor öpüyüyor.. ben tabi uyurmuyum odaya girdiği an uyanıyorum.. hiç affetmeyecem.....

ben geldiiiiiiii naponuz kızlar :)

günaydın tatlım,,

yok hatırladı işe çokmuş süpriz yapmaya fırsatı olmamış faln filan ama ben küstüm(

yumurtta takibimi yapılacak yani öyle bir sorunun mu varmış....
Alevin eşiyle benim eşim liseden arkadaşlar bizde arada gider gelir görüşürüz...siz nereden tanışıyorsunuz.?

bilmiomki direk yumurta takibi dedi
elv benim eski işyerimde bölüm değiştirmiştim oda benim yerime gelmişti iş arkidişi yani :)

bilmiomki direk yumurta takibi dedi
elv benim eski işyerimde bölüm değiştirmiştim oda benim yerime gelmişti iş arkidişi yani :)

senin kanın hormon testleri için alındı, pazartesi günü ne var ne yok bakılacak....sonrasındada yumurta takibi yapılacak...,,,

teşekkürler cnm :)

canım boşver onları, bencil insanlarla işimiz olmaz bak biz bize yetiyoz, banular sizler bize yetiyor tatlım..

iyi canım bi kere gittin neyse sorun artık çözülür bidenem..

canım boşver onları, bencil insanlarla işimiz olmaz bak biz bize yetiyoz, banular sizler bize yetiyor tatlım..

iyi canım bi kere gittin neyse sorun artık çözülür bidenem..

ben geçen ayda gittim dr a işte bu ay regliyi beklioduk tahliller için
ya bişi sorcam bu kdar uzunmu çıkıyo normaldede sonuç ?

Benim adet günüm belli değil.. Yani hangi gün gelecek yeni adetim hiç bilmiyorum şu an...
Ben de tarihsiz eklerim seni listeye narmikcim:)

Evet bizim vefalı hamişlerimiz var sağolsunlar gitmiyorlar bir yere.. E gidenleri de boşver, olur öyle şeyler, biz çekirdek bir grup olup kopmayalım yeteriz biz bize bacım:)))

sen test yaptıracak mısın bugün yoksa pazartesiyi bekleyecek misin karar verdiğimiz gibi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…