- 31 Ocak 2012
- 3.335
- 172
- 123
- Konu Sahibi pembemasal
-
- #12.581
hiçte yazık değil banucum.. doğum günüm için bana süpriz yapmamış bende verdim eline yastıkla pikeyi gönderdim salona hiçte konuşmadım...((
Günaydın :))günaydın banu
-k
sayfaya yeni üyelerdenim biraz acamilik cekiyorum
hesaplamayı nasıl yapıyorsunuz? ben 10 şubat ve 13 mart regli oldum yumurtlama gününü nasıl hesaplıyorsunuz ?
ben geldiiiiiiii naponuz kızlar :)
Hoşgeldin beluşuuuuuuuuuuuuuuum...:) Nasılsın? nasıl gidiyor damlalar?ben geldiiiiiiii naponuz kızlar :)
::)::)::)senle ben aynızyız zaten , hiç beklemiyoruz acabamı diyemiyoruz pat diye çıkageliyor 2 gün önce ama oda güzel ,,,,,herseyin hayırlısı tatlım, boşver bak helsinkiyi göreceksin hem , hemde değişik bir organizasyona katılacaksın...
biz çok kötü değiliz konuşuyoruz ama samimiyet ve sıcaklık yok .....sıra sende desene ....
hoşgeldinnn bebeğimmmm,,,, kabul ettim seniiiii , öpüyorum. Ha bu arada ortak arkadaşımız alev...........
Benim adet günüm belli değil.. Yani hangi gün gelecek yeni adetim hiç bilmiyorum şu an...
Hoşgeldin beluşuuuuuuuuuuuuuuum...:) Nasılsın? nasıl gidiyor damlalar?
:)) Öyle valla ama dediğin gibi iyi bişey, gecikme olup kırmızı görmek daha fena umutlandırıyor insanı... Aman bakalım işte, bir yerlerde yakalayacağız yumurtayı ama ne zamana belli değil:))))
evet baktım bende sen nerden tanıyosun alevi kine
bu arada ben hastaneden geliomHeheyyy en sonunda gittim kan verdim anlattım dedim böle böle bu arada benim bu 6. Ayım değil 7. Ayım sabah hesapladımda dank etti
işte pazartesi alcam sonucu gün vercek yumurta büyümüşmü on bakçam
sona bidaha çağırcak çatlamasına bakçam falan fişman
bu arada 8. Gün hala geliyo benimki ama 3 gün yoğundu bugün en yoğun fenalık geldi altım pişti ayol bitsin artıkkk
bu arada ben hastaneden geliomheheyyy en sonunda gittim kan verdim anlattım dedim böle böle bu arada benim bu 6. ayım değil 7. ayım sabah hesapladımda dank etti
bu arada 8. gün hala geliyo benimki ama 3 gün yoğundu bugün en yoğun fenalık geldi altım pişti ayol bitsin artıkkk
::)::)::)senle ben aynızyız zaten , hiç beklemiyoruz acabamı diyemiyoruz pat diye çıkageliyor 2 gün önce ama oda güzel ,,,,,herseyin hayırlısı tatlım, boşver bak helsinkiyi göreceksin hem , hemde değişik bir organizasyona katılacaksın...
biz çok kötü değiliz konuşuyoruz ama samimiyet ve sıcaklık yok .....sıra sende desene ....
ben geldiiiiiiii naponuz kızlar :)
Süpriz yapmamış derken hiç hatırlamadı mı yoksa sıradışı bir faaliyet bekledin onu mu yapmadı??
Günaydın :))
Otomatik hesaplayıcılar var internette, yumurtlama hesaplama diye aratırsan çıkar googleda..
gebe kalma günleri | CinsellikUzmani.com
mesela bu o sitelerden biri, hatırlyorsan son 3 adet tarihini veya 2 sini gir , tarihi veriyor.. ama tabii 1-2 gün ileri geri oynama olabilir gerçekte onu da dikkate al derim ben.. yani atıyorum 1 nisan diyorsa yumurtlamana sen 5 gün öncesi ve sonrası diye ayarla deneme tarihlerini..
yumurtta takibimi yapılacak yani öyle bir sorunun mu varmış....
Alevin eşiyle benim eşim liseden arkadaşlar bizde arada gider gelir görüşürüz...siz nereden tanışıyorsunuz.?
dr aq gıttınmı tatlım
bilmiomki direk yumurta takibi dedi
elv benim eski işyerimde bölüm değiştirmiştim oda benim yerime gelmişti iş arkidişi yani :)
senin kanın hormon testleri için alındı, pazartesi günü ne var ne yok bakılacak....sonrasındada yumurta takibi yapılacak...,,,
Süpriz yapmamış derken hiç hatırlamadı mı yoksa sıradışı bir faaliyet bekledin onu mu yapmadı??
Günaydın :))
Otomatik hesaplayıcılar var internette, yumurtlama hesaplama diye aratırsan çıkar googleda..
gebe kalma günleri | CinsellikUzmani.com
mesela bu o sitelerden biri, hatırlyorsan son 3 adet tarihini veya 2 sini gir , tarihi veriyor.. ama tabii 1-2 gün ileri geri oynama olabilir gerçekte onu da dikkate al derim ben.. yani atıyorum 1 nisan diyorsa yumurtlamana sen 5 gün öncesi ve sonrası diye ayarla deneme tarihlerini..
gunaydınnn herkese bugun bıraz daha gec kalktık coluk cocuk gece malum pek uyuyamadım gaz sancısından wc ye gıtmekten herkes ıyı masallah
banucum hamılelıkten once sorular soruyolar herkes elınden geldıgınde yardımcı olmaya calısıyor hamıle kalıyorlar pat hamıle topıklerıne akım edıyorlar ben cok kızıyorum onlara acıkcası ofkelenıyorum.surda kalsanız ıkı kelam etsenız bekleyenelre umut olsanız.ısını goren kacıyor.gene sınırlendım bak sımdı.ama vefalı hamıslerımızde var soalsunlarr.
bu arada ben hastaneden geliomheheyyy en sonunda gittim kan verdim anlattım dedim böle böle bu arada benim bu 6. ayım değil 7. ayım sabah hesapladımda dank etti
bu arada 8. gün hala geliyo benimki ama 3 gün yoğundu bugün en yoğun fenalık geldi altım pişti ayol bitsin artıkkk
canım boşver onları, bencil insanlarla işimiz olmaz bak biz bize yetiyoz, banular sizler bize yetiyor tatlım..
iyi canım bi kere gittin neyse sorun artık çözülür bidenem..
Ben de tarihsiz eklerim seni listeye narmikcim:)Benim adet günüm belli değil.. Yani hangi gün gelecek yeni adetim hiç bilmiyorum şu an...
gunaydınnn herkese bugun bıraz daha gec kalktık coluk cocuk gece malum pek uyuyamadım gaz sancısından wc ye gıtmekten herkes ıyı masallah
banucum hamılelıkten once sorular soruyolar herkes elınden geldıgınde yardımcı olmaya calısıyor hamıle kalıyorlar pat hamıle topıklerıne akım edıyorlar ben cok kızıyorum onlara acıkcası ofkelenıyorum.surda kalsanız ıkı kelam etsenız bekleyenelre umut olsanız.ısını goren kacıyor.gene sınırlendım bak sımdı.ama vefalı hamıslerımızde var soalsunlarr.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?