Anne olma hayalini Mart'a erteleyenler ....

çıkar özgecim çıkar...
yaptırsen 1 gün öncesi zaten hamileyken epilasyon önermiyolar bundanda bilgin olsun..

Bi de canım arkadaşlarım , nisanı bekleyenler , bana nisan BAT larını yazarlarsa nisan listesini düzenlemeye başlıyayım ufaktan diyorum..

GUNAYDINNNN GUZEL INSANLARRR SU MUBAREK GUNDE RABBIM BUTUN GUZEL DILEKLERINIZI KABUL ETSIN INSALLAH !!!! (amin)

dalin bacim insallah bu cektiklerin ardindan guzel haber gelecek diye Rabbimden diliyorum canim

Banu bacim insallah nisana kadar daha cok hamile haberi aliriz hayirlisi ile de o liste azalsin tabi senle ben gibi 30 unu beklemek zorunda olanlar icin beklemek zor gelio bu son haftayi :)

bu arada bugun benim dogum gunum kizlar Rabbim nasip eder insallah ve bende bir hafta sonra guzel bi dogum gunu hediyesi ile onurlandirilirm insallah :))

Bi de canım arkadaşlarım , nisanı bekleyenler , bana nisan BAT larını yazarlarsa nisan listesini düzenlemeye başlıyayım ufaktan diyorum..
banucummmm günaydın tatlım sana , beni hiç yazmasakta olur ama olsun adım silinmesin hafızalardan...ben 4 şubatta regl oldum , internetteki testleri yapıyoruz ya orada bir dahaki batım 1 nisan gösteriyor ama sen yine de 4 nisan yaz bebeğim...
güldenim sanada günaydın bebeğim.... sen bizi bırakma kuzum....
günaydınlar bu ayda kısmet değilmiş bana bebiş dün akşam adet başladı ama bu ay gününde geldi ve açıkçası sevindirdi beni kısmetse inşallah nisanda hamileyim derim... yeni bat 22 nisan canım.
canım günaydın , sana hem geçmiş olsun diyelim hemde gözün aydın..
Gunaydin kizlar Hayilri Cumalar nasilsiniz
günaydın tatlım... sanada hayırlı cumalar , allah razı olsun..
Merhaba..Hamileliğim malesef kimyasalmış..Kan değerim biraz düşüktü..Ama iyice düştü...Hayırlısı......
tatlım çok geçmiş olsun,,,, allah sana ve bebekleri uzun sağlıklı bir ömür versin..
herkese günaydın arkadaşlar....
günaydın gülsencimmmm
hoşgeldin tatlım aramıza, umarım bebeğine kavuşursun en yakın zamanda...

dostalar selam! bir süredir iş seyahatleri yüzünden giremiyorum. yeni hamile haberleri var mı? :)
selam , hoşgeldinn....günaydın...
Günaydın kızlaar...

günaydın tatlım....

veeee tüm fıstıklarr hepinize günaydın.....

Günaydın sana da tatlım:) İnşallah doğum günü hediyen olarak gelir bebişin:)

Ben kendi adıma çok ümitli değilim valla ne yalan söyliim, nisanı hesaplamaya başladım bile :)

Bu arada Özlemin herkese selamı var arkadaşlar, yoğunmuş giremeyecekmiş bugün:)

hoşbulduk arkadaşlar :)
bir şey daha sormak istiyorum
benim adetim çok kısa sürer
acaba bu yumurtlama dönemimi de erkene çeker mi
yani normalde 3 gundur bugum 4. gunum mesela salı sabah başlamıştı dün öğleden sonradan beri sadece günlük ped kullanıyorum damla bir şey gelirse diye o da. bugun de yani ya gelir ya gelmez.

herkese günaydınlar kızlarrrr

banucum benide unutma listede bat 9 nisan

Seni 4 nisan diye yazdım bile bebeğim çoktan:))) Ben de az kaldı gelicem bir haftaya kadar nisan listesine:))

Benim de öyledir adetim az gelir bazen 4. güne damla bile kalmıyor yani bu ay öyle oldu, tam olarak bilemiyorum ama oynatsa bile belki 1 -2 gün etkiler, o yüzden diyorum ya zaten sadece yumurtlama tarihine odaklanma bütün ay yap denemeyi, ama yok sıkar beni diyorsan en azından muhtemel tarihleri içine alacak şekilde bir 10 günü bulacak şekilde ayarla deneme zamanını:)

herkese günaydınlar kızlarrrr

banucum benide unutma listede bat 9 nisan

Günaydın tatlım, ekledim hayatım.. daha hala martta olduğumuz için nisan listesini yayınlamıyorum ama başladı yapmaya:)

kuzuuuuu çok umutlanmak yok dediysekte , hepsini kaybetmekte yok... bunu söylemek için henüz çok erken , yorumsuzzzzz demek en güzeli...

Yok yahu karamsar bir edayla söylemedim tülincim, sadece öyle hissediyorum yani, kırmızılar gelecek gibi.. ama zaten benim kırmızılar beni bekletmiyor biliyorsun, önümüzdeki hafta bugün öğrenmiş olurum test yapsam mı yapmasam mı acaba diye kıvranmama gerek kalmadan:))))

Nisanda da tam deneme tarihlerinde helsinkiye gidiyoruz, vaftiz törenine katılmak için.. bakalım artık mart nisan derken mayısı da görebilirim:))

Son düzenleme:

kimin vaftizine katılacaksınız canım benim :)

günaydın tülincim kocişle barıştınmı tatlım.. ben dün akşam kocişe küstüm bilionmu((

kimin vaftizine katılacaksınız canım benim :)
Eşimin yeğeninin 2.bebişinin vaftiz töreni.. Ahahahaha gıcık verir gibi :))))))

günaydın tülincim kocişle barıştınmı tatlım.. ben dün akşam kocişe küstüm bilionmu((

Noluyooo yahu biriniz barışıp biriniz mi küsüyorsunuz? yazık adamlara yahu:))))

Eşimin yeğeninin 2.bebişinin vaftiz töreni.. Ahahahaha gıcık verir gibi :))))))

Noluyooo yahu biriniz barışıp biriniz mi küsüyorsunuz? yazık adamlara yahu:))))

hiçte yazık değil banucum.. doğum günüm için bana süpriz yapmamış bende verdim eline yastıkla pikeyi gönderdim salona hiçte konuşmadım...((

günaydın banu
-k
sayfaya yeni üyelerdenim biraz acamilik cekiyorum
hesaplamayı nasıl yapıyorsunuz? ben 10 şubat ve 13 mart regli oldum yumurtlama gününü nasıl hesaplıyorsunuz ?

::)::)::)senle ben aynızyız zaten , hiç beklemiyoruz acabamı diyemiyoruz pat diye çıkageliyor 2 gün önce ama oda güzel ,,,,,herseyin hayırlısı tatlım, boşver bak helsinkiyi göreceksin hem , hemde değişik bir organizasyona katılacaksın...
günaydın tülincim kocişle barıştınmı tatlım.. Ben dün akşam kocişe küstüm bilionmu((

biz çok kötü değiliz konuşuyoruz ama samimiyet ve sıcaklık yok .....sıra sende desene ....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…