- Konu Sahibi pembemasal
-
- #12.561
kızlar ben size bişey sorcam benim 30 unda yani beklenen adet günü epilasyon randevum var bir gün öncesi kan testi yaptırayım ona göre gideyim diyorum ne dersiniz?bebek varsa çıkar mı? (gerçi benim hiiiiiiiiiç ama hiç belirtim yok ama ne olur ne olmaz diyorum)
çıkar özgecim çıkar...
yaptırsen 1 gün öncesi zaten hamileyken epilasyon önermiyolar bundanda bilgin olsun..
offf kızlar uyuyamıyorum cok kotuyum hatta cok fenaaaaaaaaaaaaa gaz sancımm benı oldurucek nasıl kıvranıyorum aynen ılk gebelıgımdekı gıbı otururken yatarken ayaga kalktıgımda 20 sanıye cıvarı gıren bır sancı bıcak saplanması gıbı bu sure ıcınde dogrulamıyorum akıntım var beyaz goguslerımde cook az da olsa bı degısıklık var damarları zaten solemıstım.azcıcık bı acı var.kasıkalrım dakı sancımsı keskın agrı gaz sancısıyla bulusunca mahvoluyorum.uyuyamadım.ustune bırde kabız oldum fena durumdayım.halsız ve yorgunum.adete 3 gun kaldı acaba adetmı olucam demeye basladım.ınternette bı aratırma yaptım ovıtrelle ve progestan hamılelık belırtılerıne neden olurmus her 10 kısıden 2 sı yasarmıs herkes olmasada.acaba o ıkı kısıden bırı benmıyımkı offf offff yarın cuma kan versem cıkarmı acaba adete son 3 kafayı yıcem .bu belırtıler adet ıcınmı gercek gebelıkmı yalancı gebelıkmıı
Bi de canım arkadaşlarım , nisanı bekleyenler , bana nisan BAT larını yazarlarsa nisan listesini düzenlemeye başlıyayım ufaktan diyorum..
banucummmm günaydın tatlım sana , beni hiç yazmasakta olur ama olsun adım silinmesin hafızalardan...ben 4 şubatta regl oldum , internetteki testleri yapıyoruz ya orada bir dahaki batım 1 nisan gösteriyor ama sen yine de 4 nisan yaz bebeğim...Bi de canım arkadaşlarım , nisanı bekleyenler , bana nisan BAT larını yazarlarsa nisan listesini düzenlemeye başlıyayım ufaktan diyorum..
güldenim sanada günaydın bebeğim.... sen bizi bırakma kuzum....evet banucum organik şeker hamile
bende onu görmüştüm..
zaten hamilelerin
geneli yazmıyo bizim buraya artık
bende tam tersi burdan kopamıyorum kkopmakta istemiyorum..
çünkü sizi
gerçekten çok seviyorum hernekadar yüz yüze tanışmasakta biz bir birimizle üzülüp bir birimizle seviniyoruz ben bekliyorum burdaki herkes hamile kalsında biz hep birlikte 1 topik açalım diye heheh:
banucum günaydın nasılsın bu arada..
herkeselere günaydın bugün haftanın son günü yaşasın ..
canım günaydın , sana hem geçmiş olsun diyelim hemde gözün aydın..günaydınlar bu ayda kısmet değilmiş bana bebiş dün akşam adet başladı ama bu ay gününde geldi ve açıkçası sevindirdi beni kısmetse inşallah nisanda hamileyim derim... yeni bat 22 nisan canım.
günaydın tatlım... sanada hayırlı cumalar , allah razı olsun..Gunaydin kizlar Hayilri Cumalar nasilsiniz
tatlım çok geçmiş olsun,,,, allah sana ve bebekleri uzun sağlıklı bir ömür versin..Merhaba..Hamileliğim malesef kimyasalmış..Kan değerim biraz düşüktü..Ama iyice düştü...Hayırlısı......
günaydın gülsencimmmmherkese günaydın arkadaşlar....
hoşgeldin tatlım aramıza, umarım bebeğine kavuşursun en yakın zamanda...Merhaba Kızlar ,
Ben de aranızda yeniyim. Listenize katarsanız sevinirim. Burdaki pozitif enerji bence hepimizin hamile kalmasında yardımcı olacaktır eminim.
Temmuz ayında 2 senelik evli olacağım . Biz de artık bebek düşünmeye başladık. Bu arada 30 yaşındayım aslında ama içten içe hala yeterince hazır mıyım diye düşüncelerim var , bu stres de olumsuz etkileyecek beni diye korkuyorum aslında bir yandan.
Mart ayında çalışmamız olumlu sonuçlanmadı ama daha ilk seferde olmadığı için çok üzülmek doğru değil biliyorum bunun için aylarca yıllarca çabalayan insanlar var.Gene de insan regl olduğunu görünce hayalkırıklığı oluyormuş. Önümüzdeki bahar ayları hepimiz için çok güzel geçer inşallah. Mart ayında hamile kalan arkadaşları da ayrıca tebrik ediyorum , çok rahat bir 9 ay geçirip sağlıkla bebeklerine kavuşurlar umarım.
Benim önceki adet tarihlerim 22 ocak 21 şubat 20 mart şeklinde , nisan ayında hangi tarihlere dikkat etmem gerektiği konusunda yardımcı olursanız çok sevinirim. Bir de soğan küründen bahsedildiğini okudum , ona regl bittikten sonra mı başlamak gerekiyor arkadaşlar , uygulamış olanlar yardımcı olursa çok sevinirim.
selam , hoşgeldinn....günaydın...dostalar selam! bir süredir iş seyahatleri yüzünden giremiyorum. yeni hamile haberleri var mı? :)
Günaydın kızlaar...
GUNAYDINNNN GUZEL INSANLARRR SU MUBAREK GUNDE RABBIM BUTUN GUZEL DILEKLERINIZI KABUL ETSIN INSALLAH !!!! (amin)
dalin bacim insallah bu cektiklerin ardindan guzel haber gelecek diye Rabbimden diliyorum canim
Banu bacim insallah nisana kadar daha cok hamile haberi aliriz hayirlisi ile de o liste azalsin tabi senle ben gibi 30 unu beklemek zorunda olanlar icin beklemek zor gelio bu son haftayi :)
bu arada bugun benim dogum gunum kizlar Rabbim nasip eder insallah ve bende bir hafta sonra guzel bi dogum gunu hediyesi ile onurlandirilirm insallah :))
banucummmm günaydın tatlım sana , beni hiç yazmasakta olur ama olsun adım silinmesin hafızalardan...ben 4 şubatta regl oldum , internetteki testleri yapıyoruz ya orada bir dahaki batım 1 nisan gösteriyor ama sen yine de 4 nisan yaz bebeğim...
güldenim sanada günaydın bebeğim.... sen bizi bırakma kuzum....
canım günaydın , sana hem geçmiş olsun diyelim hemde gözün aydın..
günaydın tatlım... sanada hayırlı cumalar , allah razı olsun..
tatlım çok geçmiş olsun,,,, allah sana ve bebekleri uzun sağlıklı bir ömür versin..
günaydın gülsencimmmm
hoşgeldin tatlım aramıza, umarım bebeğine kavuşursun en yakın zamanda...
selam , hoşgeldinn....günaydın...
günaydın tatlım....
veeee tüm fıstıklarr hepinize günaydın.....
Seni 4 nisan diye yazdım bile bebeğim çoktan:))) Ben de az kaldı gelicem bir haftaya kadar nisan listesine:))
hoşbulduk arkadaşlar :)
bir şey daha sormak istiyorum
benim adetim çok kısa sürer
acaba bu yumurtlama dönemimi de erkene çeker mi
yani normalde 3 gundur bugum 4. gunum mesela salı sabah başlamıştı dün öğleden sonradan beri sadece günlük ped kullanıyorum damla bir şey gelirse diye o da. bugun de yani ya gelir ya gelmez.
herkese günaydınlar kızlarrrr
banucum benide unutma listede bat 9 nisan
kuzuuuuu çok umutlanmak yok dediysekte , hepsini kaybetmekte yok... bunu söylemek için henüz çok erken , yorumsuzzzzz demek en güzeli...
Bi de canım arkadaşlarım , nisanı bekleyenler , bana nisan BAT larını yazarlarsa nisan listesini düzenlemeye başlıyayım ufaktan diyorum..
Yok yahu karamsar bir edayla söylemedim tülincim, sadece öyle hissediyorum yani, kırmızılar gelecek gibi.. ama zaten benim kırmızılar beni bekletmiyor biliyorsun, önümüzdeki hafta bugün öğrenmiş olurum test yapsam mı yapmasam mı acaba diye kıvranmama gerek kalmadan:))))
Nisanda da tam deneme tarihlerinde helsinkiye gidiyoruz, vaftiz törenine katılmak için.. bakalım artık mart nisan derken mayısı da görebilirim:))
banucummmm günaydın tatlım sana , beni hiç yazmasakta olur ama olsun adım silinmesin hafızalardan...ben 4 şubatta regl oldum , internetteki testleri yapıyoruz ya orada bir dahaki batım 1 nisan gösteriyor ama sen yine de 4 nisan yaz bebeğim...
güldenim sanada günaydın bebeğim.... sen bizi bırakma kuzum....
canım günaydın , sana hem geçmiş olsun diyelim hemde gözün aydın..
günaydın tatlım... sanada hayırlı cumalar , allah razı olsun..
tatlım çok geçmiş olsun,,,, allah sana ve bebekleri uzun sağlıklı bir ömür versin..
günaydın gülsencimmmm
hoşgeldin tatlım aramıza, umarım bebeğine kavuşursun en yakın zamanda...
selam , hoşgeldinn....günaydın...
günaydın tatlım....
veeee tüm fıstıklarr hepinize günaydın.....
gunaydın tatlım hayırlı cumalar.... benım bat yazayım hemen sana:)bat 8
Eşimin yeğeninin 2.bebişinin vaftiz töreni.. Ahahahaha gıcık verir gibi :))))))kimin vaftizine katılacaksınız canım benim :)
günaydın tülincim kocişle barıştınmı tatlım.. ben dün akşam kocişe küstüm bilionmu((
Eşimin yeğeninin 2.bebişinin vaftiz töreni.. Ahahahaha gıcık verir gibi :))))))
Noluyooo yahu biriniz barışıp biriniz mi küsüyorsunuz? yazık adamlara yahu:))))
Merhaba tatlım hoşgeldin aramıza.. Hiç canını sıkma ilk aydan olması çok keyifli olurdu ama %25 bir ihtimal, zor yani:))
Günlerine bakrım otomatik hesaplayıcıda 31 mart - 5 nisan arası verimli dönemin, 19 nisan da diğer adetinin başlaması gereken zaman. Yumurtlaman muhtelemen 4-5 nisan gibi olacak. Ama bu tarihlere takılma, her ay değişiklik gösterebiliyor bir kaç gün oynayabiliyor. O yüzden benim tavsiyem adet bitiminden sonra gün aşırı deneme yapman diğer adete kadar..
Soğan kürünü adetten sonra 7.günde başlıyorsun ve 15 gün günde iki kez yapıyorsun. Ama işin açıkçası ben bu ay daha erken başladım:)
İnşallah en kısa zamanda kavuşursun bebeğine...
::)::)::)senle ben aynızyız zaten , hiç beklemiyoruz acabamı diyemiyoruz pat diye çıkageliyor 2 gün önce ama oda güzel ,,,,,herseyin hayırlısı tatlım, boşver bak helsinkiyi göreceksin hem , hemde değişik bir organizasyona katılacaksın...yok yahu karamsar bir edayla söylemedim tülincim, sadece öyle hissediyorum yani, kırmızılar gelecek gibi.. Ama zaten benim kırmızılar beni bekletmiyor biliyorsun, önümüzdeki hafta bugün öğrenmiş olurum test yapsam mı yapmasam mı acaba diye kıvranmama gerek kalmadan:))))
nisanda da tam deneme tarihlerinde helsinkiye gidiyoruz, vaftiz törenine katılmak için.. Bakalım artık mart nisan derken mayısı da görebilirim:))
günaydın tülincim kocişle barıştınmı tatlım.. Ben dün akşam kocişe küstüm bilionmu((
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?