- 9 Mart 2012
- 1.253
- 315
- 163
- Konu Sahibi pembemasal
-
- #12.241
Ben geldiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiimmm....:)))
Nasılsınız güzeller güzeli mart kızları:)
Latacım hoşgeldin hayatım, yorgunluğunu attın mı biraz? Benim soğan kürü dündü bu arada bitti çok şükür:))
Tülincim tatlım, nasılsın? Hala inadın devam ediyor galiba kocişe?:) Cık, olmaz öyle 3 günden fazla küs kalınmaz:)
Ebneha hayatım, geçmiş olsun üzülme, nisan uğurlu gelsin inşallah..
Dalincim, seninde oğlun ateşlenmiş sanırım, olur öyle çocuklar dşe kalka ateşi ine çıka büyürmüş:) annem öyle derdi:) geçmiş olsun tatlım..
Yaşamım, inşallah yolunda gider herşey, eşin tez zamanda sağlığına kavuşur..
İlkbhr, Beluş, kızlar sizin kırmızılar sapıttı bu ay acaba sizin vücutlar kendini hamişliğe mi hazırlıyor? nisanda ikinizde müjde vereceksiniz bize demek ki:)
GÜLSEEEEEEEEEEEEEN..DOĞUM GÜNÜN KUTLU MUTLU OLSUN, YENİ YAŞIN BEBİŞLER, MÜJDELER GETİRSİN SANA..
Güldenim, Özlemim, Hayaletcasper, Dilekll88, nasılsınız kızlar?
Tusemim, tülin sana gönderdmiş sanırım sorduğun konuyla ilgili cevabı
banus ya bulamıyorum tulin gönderdi ama baska grublar var bizimki çıkmıyo
Ben geldiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiimmm....:)))
Nasılsınız güzeller güzeli mart kızları:)
Latacım hoşgeldin hayatım, yorgunluğunu attın mı biraz? Benim soğan kürü dündü bu arada bitti çok şükür:))
Tülincim tatlım, nasılsın? Hala inadın devam ediyor galiba kocişe?:) Cık, olmaz öyle 3 günden fazla küs kalınmaz:)
Ebneha hayatım, geçmiş olsun üzülme, nisan uğurlu gelsin inşallah..
Dalincim, seninde oğlun ateşlenmiş sanırım, olur öyle çocuklar dşe kalka ateşi ine çıka büyürmüş:) annem öyle derdi:) geçmiş olsun tatlım..
Yaşamım, inşallah yolunda gider herşey, eşin tez zamanda sağlığına kavuşur..
İlkbhr, Beluş, kızlar sizin kırmızılar sapıttı bu ay acaba sizin vücutlar kendini hamişliğe mi hazırlıyor? nisanda ikinizde müjde vereceksiniz bize demek ki:)
GÜLSEEEEEEEEEEEEEN..DOĞUM GÜNÜN KUTLU MUTLU OLSUN, YENİ YAŞIN BEBİŞLER, MÜJDELER GETİRSİN SANA..
Güldenim, Özlemim, Hayaletcasper, Dilekll88, nasılsınız kızlar?
Tusemim, tülin sana gönderdmiş sanırım sorduğun konuyla ilgili cevabı
banuşum h geldın..artı gozun aydın bıtmıs sogan kurun ben dun yapamdım bugunde hala yapmadım bıraksam mı dıye dusunuyorum skıldım banu hergun aynı seyı ıcmekten gecen ay daha da azıml lı dım zevkle ıcerdım de bu ay zorlanarak ıcıyorum:)burada ıns saıfa olur sna da bu ay hemencık bebısın gelır:)
banuuuuuuuuuuuuuuuu
hala 24 martta duruom kız sinirlerim bozuluyo sil beni bacım belirsiz deeee
Ay ne bileyim, ben de her seferinde bakıyorum ama silesim gelmiyo içimden, valla.. elim gitmiyo niyeyse:) 24 mart geçsin öyle silcem işte:)))
Olmaz bırakmaaaa:) Başladın bi kere bitir tatlım az kaldı sık dişini, bak bebiş olcak sonra bu sular bize:)))
ii hadi bakalım ben yarın gidimde bi dr tüline bişi sordum ama görmedi heral
diyorum ki yarın bu durumda muayene olurmu acep ona göre hazırlıklı gidecem
sana mesaj attım şimdi tatlım
:))ay cok yoruldum ama ıcemıyorumm banu kalkıp yapamdım bıle ama senı mı kıracagım hemen yerımden kalkıp yapayım sogan suyumu
tam bilmiyorum da olur ama bence, yani adetin tam sökmüyorsa gebelik yoksa napacaksın, gideceksin tabii, zaten sökse sorun olmaz bitince giderdin:)
Yap yap hayatımmm:) Öyle kürleri yarıda bırakmak yok:)
Tusemimmm.. bu arada sana cvp yazamadım kuzum, 10 dakka sonra ancak yazabiliyormuşum yeni mesajı, ne demek hayatım, rica ederim
bu sefer yapacaksa eğer kendim çubuk ultrason isticem odaha ii ne var ne yok daha ii çıkıyo ne varsa bulsunlar bakalım
ayyyyyyyyyyyyy nefret ediyorum yaaaaaaaaaa
Balımmmmmm, aşkolsun yaaa görüyorum seslendim hatta nasılsın diye:) Sen hala endişeli misin değerlerle ilgili? valla kırcam kafanı hamiş olmasan:))) Kızım çok erken yaptırdın sen testi, değerin o yüzden çok normal, bak valla diyorum:) Ne zaman gideceksin tekrar doktora?banuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu beni hiççççç görmüyosunnnnnnn
gecen ay zevkle guzelce yaptım bu ay bır ıkı gun yapamdım benım de bu ay toplam 10 gun yapmıs olacagım...bakalım ıns bu ay faydasını goruruz bırlıkte:)
kız yazdım ben sana sen görmedinii hadi bakalım ben yarın gidimde bi dr tüline bişi sordum ama görmedi heral
diyorum ki yarın bu durumda muayene olurmu acep ona göre hazırlıklı gidecem
Balımmmmmm, aşkolsun yaaa görüyorum seslendim hatta nasılsın diye:) Sen hala endişeli misin değerlerle ilgili? valla kırcam kafanı hamiş olmasan:))) Kızım çok erken yaptırdın sen testi, değerin o yüzden çok normal, bak valla diyorum:) Ne zaman gideceksin tekrar doktora?/:))) ya banuşşş ne bileyim değer az çıkınca kfam karıştı.yarn gitcem doktora bakılm ne kadar çıkıcek değer.ayyy şu zamanlar bi geçsede rahatlasam :)))
Balımmmmmm, aşkolsun yaaa görüyorum seslendim hatta nasılsın diye:) Sen hala endişeli misin değerlerle ilgili? valla kırcam kafanı hamiş olmasan:))) Kızım çok erken yaptırdın sen testi, değerin o yüzden çok normal, bak valla diyorum:) Ne zaman gideceksin tekrar doktora?
İnşallaaaaaaaaaah tatlımm:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?