- 22 Kasım 2011
- 2.648
- 116
- 163
- Konu Sahibi pembemasal
-
- #12.181
canım çok geçmiş olsun eşine,, inşallah ameliyat olmadan düzelir canım.. çocuk içinde doktor hiçbir sorununuz yok der olur daha der inşallah.. Allah hayırlı zamanda da göbüşlerini doldurur inşallah canımm..
barışmak gibi bir derdim yok bebeğim ya hatasını anlamasını istiyorum yani o hatasını anlasın sorun değil sarılıp öpmek, yatağımı ayırmam kuzum böyle şeyler için...varsın küs olayım ama yanımda olsun..
valla tatlım bende sana hiçbir fikir veremem çaylarla ilgili ,, o sorumluluğu taşıyamam , en azından suyunu falan sıcak iç,,,ne bileyim sıcak suya limon sık... benden bu kadar...
bugun esim icin doktora gidecez arkadaslar safra kesesinde tas var dediler ameliyat olabilirmis bugun belli olacak insallah ameliyat olmaz yaaa kocisim benimki kolay izin alamadigi icin is yerinden bugun ayni zamanda cocuk icinde doktra muayene olacak insallah ondanda hayirli sonuclar aliriz arkadaslar dualarinizi eksik etmeyin olur mu arkadaslar.
hatırlarsan yazarsın canım.. inşallah dualarını Allah kabul eder canım..
buldummm bu şifa namazı 2 rekat namaz kılıyosun her rekatta 1 fatiha 3 ihlas okuyosun oturdugun yerden kalkmadan 1000 kere ya bedi al acaibi bil hayril hamni ila yevmiddin namazdan sonra hiç konusmadan tesbihi cek ama bu iki namazıda yap tamaamı ikiside kanıtlanmıs seyler gülsen pembe masal sanada diyorum canım
bencede yatağını ayırma zaten canım ama sen bana benziyosun bendede çok kötü bi inat var ama eşim eninde sonunda hatasını anlıyo..
yani en azından şimdiye kadar anladı bizimde 2 gün küslüğümüz var yani şimdi değil tabi ama daha önceden..
canım dualarımız sizinle inşallah 2 doktordanda güzel sonuç alırsınız..
kızlar ben kaçar kendimi pek iyi hissetmiyorum tabi işten çıkamıyorum ama ara ara yazarım size..
buldummm bu şifa namazı 2 rekat namaz kılıyosun her rekatta 1 fatiha 3 ihlas okuyosun oturdugun yerden kalkmadan 1000 kere ya bedi al acaibi bil hayril hamni ila yevmiddin namazdan sonra hiç konusmadan tesbihi cek ama bu iki namazıda yap tamaamı ikiside kanıtlanmıs seyler gülsen pembe masal sanada diyorum canım
canım kaydettim yazdıklarını inşallah yapcam canım... teşekkür ederim tatlım.
canım çok teşekkür ederim onure ettin beni , o senin güzelliğin bitanem ama ben seni görmedim , kimsin bilemedim yani en azından...sana bu akşam içinde kolay gelsin o zaman..tsk ederım guzel bayan tulın ne kadar guzel zarıf bır bayanmıssın:))banuda oyle face de gordum sızın resımlerınızı az cok tahmın edebılıyordum sızlerı ama bu kadar guzel old dusunmemıstım hıc he he he:))tatlım bu aksam da mısafır var arkadslar gelecek bır kac kucuk hazırlıgım var aksam bır ara yaparım....sen neler yapıyosun bahar geldımı oralara da......
çok çok geçmiş olsun güzelimm.. eşinede allahtan acil şifalar diliyorum..bugun esim icin doktora gidecez arkadaslar safra kesesinde tas var dediler ameliyat olabilirmis bugun belli olacak insallah ameliyat olmaz yaaa kocisim benimki kolay izin alamadigi icin is yerinden bugun ayni zamanda cocuk icinde doktra muayene olacak insallah ondanda hayirli sonuclar aliriz arkadaslar dualarinizi eksik etmeyin olur mu arkadaslar.
tatlım normalde biz kavga eder kıyametler koparır 2 dakika sonra öpüşür müpüşür birşey yok gibi geçerdi.. şimdi bana birsey söyledi bu kereste(özlemin deyişiyle) bende çok kızdım sonrasında aradı etti tabi günlük ihtayaç gereği konuşmalarımızı yapıyoruz , işte birkaç kere geldi öptü takıldı ama , yok bebeğim özür dilerim demesi gerekiyor, bunu demeden kırılmayacak inadım..ee ikimizdede katır inadı olunca böle uzadı ,tulınım akıl vermıs olmayayım ama bu esın senın nereye kadar surecek....eger kı ozlem duygusunu hıssedıyorsan artık yenık dusmen lazım bu ınada hem o guzel bayana hıc te ınatlık yakısmıyorrrrrrrrrrr cok ayıp senın o meshur sopan nerde onu bana bır ara versene.....tulınım enıstemıde uzme hem bak ondan daha yakını var mı sana...gıt b aksam guzel yemekler yap hıc bırseycık olmamıs gıbı yemek ye muhabbetten falan oyle devam et.....aranızda ne gectı bılemem ama bence es arası olcaks seyler hem ceza ısıde bu kadar uzun surmemelı ınsanı bıktırır enısteyı de sende yorulur alıskanlık getırır bu durum.....gıt de kocana sarılda yatt yaaaaaa ( :))))
benimkide anlayacak ama bende olan inat ondada olunca... aslında çok şeker bir çiftiz çevremizdeki herkes gıpta eder bize ama arada oluyor işte , bunlarda tuzu biberi...bencede yatağını ayırma zaten canım ama sen bana benziyosun bendede çok kötü bi inat var ama eşim eninde sonunda hatasını anlıyo..
yani en azından şimdiye kadar anladı bizimde 2 gün küslüğümüz var yani şimdi değil tabi ama daha önceden..
canım dualarımız sizinle inşallah 2 doktordanda güzel sonuç alırsınız..
kızlar ben kaçar kendimi pek iyi hissetmiyorum tabi işten çıkamıyorum ama ara ara yazarım size..
Banucum yok valla damlanın d'si bile yok bende...bekliyoruz bakalım..yani bugün gecikmenin 5.günüNiye mayıs bacım? nisana noldu:)))
Manolyax, deme öyle tatlım, üzülmen çok normal ama bir iki güne düzelirsin.. Kısmet bu ay değilmiş sadece, sıkma tatlım kendini..
Alla allaaa başlamadı mı senin kırmızı hala? Nasıl geliyor hala damla damla mı?
Hep böyle sorunsuz, mustlu geçsin hamişliğin inşallah tatlımm:)
Ahahahahahahah:)))))))))) Ofpufya, hatılıyor musun seni listeye yazayım dediğim de sen korunuyoruz demiştin, ben de olsun ekliyeyim yine de demiştim, içime mi doğmuş ne:))) Tebrikler bitanemm.. Öğlen vakti 2 çizgi çıktıysa kesin pozitif demektir:))) İlaç konusunda da endişelenme, çoğu anne ilk ayında yaşıyor benzer durumları, bişeycik olmaz:))
Güldenim sana harika çözüm bulmuş:) Hadi bakaım bekliyoruz haberlerini, inşallah da çift çizgi çıkar:)
canım çok teşekkür ederim onure ettin beni , o senin güzelliğin bitanem ama ben seni görmedim , kimsin bilemedim yani en azından...sana bu akşam içinde kolay gelsin o zaman..
çok çok geçmiş olsun güzelimm.. eşinede allahtan acil şifalar diliyorum..
tatlım normalde biz kavga eder kıyametler koparır 2 dakika sonra öpüşür müpüşür birşey yok gibi geçerdi.. şimdi bana birsey söyledi bu kereste(özlemin deyişiyle) bende çok kızdım sonrasında aradı etti tabi günlük ihtayaç gereği konuşmalarımızı yapıyoruz , işte birkaç kere geldi öptü takıldı ama , yok bebeğim özür dilerim demesi gerekiyor, bunu demeden kırılmayacak inadım..ee ikimizdede katır inadı olunca böle uzadı ,
benimkide anlayacak ama bende olan inat ondada olunca... aslında çok şeker bir çiftiz çevremizdeki herkes gıpta eder bize ama arada oluyor işte , bunlarda tuzu biberi...
canım kaydettim yazdıklarını inşallah yapcam canım... teşekkür ederim tatlım.
bişey degil ne dememk canım
fıstıklarrrr hepinize günaydın...
dalincim çok geçmiş olsun , ateş tehlikeli aman dikkat et hatta bence hemen hastaneye götür tatlım , çok korkarımn ateşten..
beluşummmm sanada günaydın agresif güzelim...
güldenimm bitki çayları iç zararı olmayacak olanlardan... kendine çokkk iyi bak..
gül-sencim nice güzel yaşlara arkadaşımm....
özlemmm bacımmmm nabıyon özledimm....
ofpufya sanada geçmiş olsun arkadaşım dün kötü bir tecrübe edinmişsin,,,üzülme arkadaşım
bercestee sanada iyi dersler kuzum...
elossa sanada günaydın canım,,,inşallah en yakın zamanda kavuşursun hayaline...
ecelicim tüm sabahların böyle güzel geçsinnn inşallah sanada günaydınnn en çiçekli ve bahar kokulusundan..
banum yoksun ama sanada güzel bir günaydın yolluyorum izmirden...öpüyorum..
latacımmm sanada günaydın ,,dün misafirlerin vardı aramızda yoktun bugün bekliyoruz tatlım...sevgiler..
ve adını yazamadığım tüm arkadaşlarrr hepinize sevgiler....
kızlar bugün dördüncü gün oldu kocayla küsüz ilk defa bu kadar uzun bir küslük yaşadım ama inadımı kıramıyorum...her gece yanımda yatan kocamı çok özledim...
teşekkür ederim yasamimcim..
baktımda göremedim seni kuzum affet beni...kocaman aferın sızeee.....:))) banada bakk bende de manzara bır resım var oda benım:)
bizde kavbga ettik dün gelir gelmez ama yarım saat bilem sürmedi dayanamadık barıştık sende kır inadı artık ayol küslük 3 gün müş sonrası künah yajıkk kızzzzz sanada kocanada
ilkbahar hoşgeldin hayatım, sen kan testi yaptırmışmıydın ...
baktımda göremedim seni kuzum affet beni...
bırak şimdi kocayı mocayı salla , sen bana faceden neden cevap vermiyon bakıyım..
cok saolun allah razı olsun canımcıkalrım.ben dun ası vurdurgumuzu ve hemsırenın 2-3 gun ara ara ates yapar dedıgını unutmusum.panıge mahal vermeden uzerrını cıkardım ates dusurucu verdım ve ıslak mendılle sıldım.38 olan atesı suan kontrol altında 36.7 sukur asıdanmıs hasta deıl.keyfı gayet yerınde pasanın ateslıyken bıle kaakır kakır guluyodu :)))) sımdı kardesıyle oynasıolar kızımda pasanın atesını olcuyo :)))
kocaman aferın sızeee.....:))) banada bakk bende de manzara bır resım var oda benım:)
canım kusura bakma , seni asla atlamak istemem ama son okuduklarımda adını görüp birseyler paylaşan varsa onlara laf atıyorum..ama aklımdasın sen merak etme,, anladım tatlım istersen birkaç gün sonra dra görün ,,ne olur ne olmaz... sebebini bilmek lazım.herkesin adını sayınca kıskanmıştım kuzum,ama bana laf atınca hoşuma gitti valla :))) sanırım duygusala bağladım şu günlerde..
Tulincim kan testini pazartesi yaptırdım ve negatif çıkmıştı sonuç,onu da yaptırmazdım ama orta kulak enfeksiyonu olunca bilip bilmeden antibiyotk almak istemedim..durum bu canım hala regl olmadım ve işin ilginç yani karnım filanda ağırmıyor henüz..
bencede git kuzu geç bilem kalıyonnnkızlar fenalık geldi 7. gün bugün hala geliyo yaaaaaaa yeterrrrrrrrrrrrrrrrrr nasıl kescem ben bunu yarında sürerse eğer durmak yok doğru dr aaaa
ne zaman kuzu dün girdim kimse yoktu sen ne zaman yazdın ki bana
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?