Anne olma hayalini Mart'a erteleyenler ....

tesekkur ederim arkadasim amin amin canim hepimizin gobusleri dolar insallah

bencede yatağını ayırma zaten canım ama sen bana benziyosun bendede çok kötü bi inat var ama eşim eninde sonunda hatasını anlıyo..
yani en azından şimdiye kadar anladı bizimde 2 gün küslüğümüz var yani şimdi değil tabi ama daha önceden..

canım dualarımız sizinle inşallah 2 doktordanda güzel sonuç alırsınız..
kızlar ben kaçar kendimi pek iyi hissetmiyorum tabi işten çıkamıyorum ama ara ara yazarım size..

canım dikkat et kendine fazla yorma kendini.. öpüyoruz yanakta...

herkese iyi gunler arkaadaslar hastaneye gidecez yaaa anca cikarim evden

canım çok teşekkür ederim onure ettin beni , o senin güzelliğin bitanem ama ben seni görmedim , kimsin bilemedim yani en azından...sana bu akşam içinde kolay gelsin o zaman..
çok çok geçmiş olsun güzelimm.. eşinede allahtan acil şifalar diliyorum..
tatlım normalde biz kavga eder kıyametler koparır 2 dakika sonra öpüşür müpüşür birşey yok gibi geçerdi.. şimdi bana birsey söyledi bu kereste(özlemin deyişiyle) bende çok kızdım sonrasında aradı etti tabi günlük ihtayaç gereği konuşmalarımızı yapıyoruz , işte birkaç kere geldi öptü takıldı ama , yok bebeğim özür dilerim demesi gerekiyor, bunu demeden kırılmayacak inadım..ee ikimizdede katır inadı olunca böle uzadı ,
benimkide anlayacak ama bende olan inat ondada olunca... aslında çok şeker bir çiftiz çevremizdeki herkes gıpta eder bize ama arada oluyor işte , bunlarda tuzu biberi...

Banucum yok valla damlanın d'si bile yok bende...bekliyoruz bakalım..yani bugün gecikmenin 5.günü

kocaman aferın sızeee.....:))) banada bakk bende de manzara bır resım var oda benım:)

bizde kavbga ettik dün gelir gelmez ama yarım saat bilem sürmedi dayanamadık barıştık sende kır inadı artık ayol küslük 3 gün müş sonrası künah yajıkk kızzzzz sanada kocanada

kocaman aferın sızeee.....:))) banada bakk bende de manzara bır resım var oda benım:)
baktımda göremedim seni kuzum affet beni...
bizde kavbga ettik dün gelir gelmez ama yarım saat bilem sürmedi dayanamadık barıştık sende kır inadı artık ayol küslük 3 gün müş sonrası künah yajıkk kızzzzz sanada kocanada

bırak şimdi kocayı mocayı salla , sen bana faceden neden cevap vermiyon bakıyım..

ilkbahar hoşgeldin hayatım, sen kan testi yaptırmışmıydın ...

herkesin adını sayınca kıskanmıştım kuzum,ama bana laf atınca hoşuma gitti valla :))) sanırım duygusala bağladım şu günlerde..
Tulincim kan testini pazartesi yaptırdım ve negatif çıkmıştı sonuç,onu da yaptırmazdım ama orta kulak enfeksiyonu olunca bilip bilmeden antibiyotk almak istemedim..durum bu canım hala regl olmadım ve işin ilginç yani karnım filanda ağırmıyor henüz..

kızlar fenalık geldi 7. gün bugün hala geliyo yaaaaaaa yeterrrrrrrrrrrrrrrrrr nasıl kescem ben bunu yarında sürerse eğer durmak yok doğru dr aaaa

canım çok geçmiş olsun,tez zamanda iyileşir inşallah (

canım kusura bakma , seni asla atlamak istemem ama son okuduklarımda adını görüp birseyler paylaşan varsa onlara laf atıyorum..ama aklımdasın sen merak etme,, anladım tatlım istersen birkaç gün sonra dra görün ,,ne olur ne olmaz... sebebini bilmek lazım.
kızlar fenalık geldi 7. gün bugün hala geliyo yaaaaaaa yeterrrrrrrrrrrrrrrrrr nasıl kescem ben bunu yarında sürerse eğer durmak yok doğru dr aaaa
bencede git kuzu geç bilem kalıyonnn
ne zaman kuzu dün girdim kimse yoktu sen ne zaman yazdın ki bana

sabah girdimm tatlım kurcalım azcık facedeki grubu seni farkettim laf ttım..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…