Anne olma hayalini Mart'a erteleyenler ....

canimm yaaa kiyamam gecmis olsunn ilgilen sen oglusunlaaa

Gunaydin hanimlar nasilsinizzz:)

Günaydın tatlım...

aman canım bişey olmadığına sevindim tatlım çok geçmiş olsun..

herkese gunaydin arkadaslar....
günaydın tatlım...

Gulsen cim bu gun Meyrem suresine basladim ama Turkce mealini okuyorum arapca yanlis telaffuz olmasin diye Allahim hepimize hayirli saglikli evlatlar nasip ettsin AMIN...

amin canım Allah doğrusuyla yanlışıyla eksiğiyle kabul eder inşallah...AMİN.....

ay tatlım yok yok burda sevınc uzuntu dert hep bır arda buyuzden varız ya gecmıs olsun tatlım ıns zmanla hersey yoluna alıcak emın ol.....gıt bakalım doktorumuz artık neler dıyecek...senden haberler beklıyorum..

Gulsen cim bu gun Meyrem suresine basladim ama Turkce mealini okuyorum arapca yanlis telaffuz olmasin diye Allahim hepimize hayirli saglikli evlatlar nasip ettsin AMIN...

bende bugun baslayacam arkadasimmm allahin izniylee okumak icin belirli saat yok dimi meryem sutresi icin yalniz ben arapcadan okunursa iyi diye biliyorum ama oyle duymustum arkadasim arapca olarak okunmaliymisss

barışmak gibi bir derdim yok bebeğim ya hatasını anlamasını istiyorum yani o hatasını anlasın sorun değil sarılıp öpmek, yatağımı ayırmam kuzum böyle şeyler için...varsın küs olayım ama yanımda olsun..

valla tatlım bende sana hiçbir fikir veremem çaylarla ilgili ,, o sorumluluğu taşıyamam , en azından suyunu falan sıcak iç,,,ne bileyim sıcak suya limon sık... benden bu kadar...

tsk ederım guzel bayan tulın ne kadar guzel zarıf bır bayanmıssın:))banuda oyle face de gordum sızın resımlerınızı az cok tahmın edebılıyordum sızlerı ama bu kadar guzel old dusunmemıstım hıc he he he:))tatlım bu aksam da mısafır var arkadslar gelecek bır kac kucuk hazırlıgım var aksam bır ara yaparım....sen neler yapıyosun bahar geldımı oralara da......

Son düzenleme:

bugun esim icin doktora gidecez arkadaslar safra kesesinde tas var dediler ameliyat olabilirmis bugun belli olacak insallah ameliyat olmaz yaaa kocisim benimki kolay izin alamadigi icin is yerinden bugun ayni zamanda cocuk icinde doktra muayene olacak insallah ondanda hayirli sonuclar aliriz arkadaslar dualarinizi eksik etmeyin olur mu arkadaslar.

tulınım akıl vermıs olmayayım ama bu esın senın nereye kadar surecek....eger kı ozlem duygusunu hıssedıyorsan artık yenık dusmen lazım bu ınada hem o guzel bayana hıc te ınatlık yakısmıyorrrrrrrrrrr cok ayıp senın o meshur sopan nerde onu bana bır ara versene.....tulınım enıstemıde uzme hem bak ondan daha yakını var mı sana...gıt b aksam guzel yemekler yap hıc bırseycık olmamıs gıbı yemek ye muhabbetten falan oyle devam et.....aranızda ne gectı bılemem ama bence es arası olcaks seyler hem ceza ısıde bu kadar uzun surmemelı ınsanı bıktırır enısteyı de sende yorulur alıskanlık getırır bu durum.....gıt de kocana sarılda yatt yaaaaaa ( :))))

canım çok geçmiş olsun eşine,, inşallah ameliyat olmadan düzelir canım.. çocuk içinde doktor hiçbir sorununuz yok der olur daha der inşallah.. Allah hayırlı zamanda da göbüşlerini doldurur inşallah canımm..

latacım nasılsın?
nasıl geçti misafirlerin bakalım..

yoruldum guldenım tek basına olmuyor ama ne yapacan...
bugun kıde esler cocuklar hatunlar hepsı aksam gelecekler bır kac haızrlık yapacagım ama pc basından hıc kalkmak ıstemıyorum:)sen nasılsın...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…