Anne olma hayalini Mart'a erteleyenler ....

maşallah narikomm sen zor olanı başardın artık bir bebişin var
vajinal ultrasonumu düşünüyorsun adece bebeğe odaklan
o kısma değil

kızlar ben yumurtlama günü falan takip etmedim.bir gün arayla ilişki oldu.bide hemen kalkmadım.
yani hatta yumurtladığımı falan hiç hissetmedim,akıntı,ağrı falan da olmamıştı.
yani ben ilk ay falan diye pek umutlanmadım heralde psikolojik olarak da rahattalttı o düşünce beni..

ne guzelll yaaa hayirlisiyla kucagina alirsin insallah drisi basimizaaaa

Sağlık olsun napiiim yanlış alarmmış ama idrar tahlilinin nasıl böyle sapıttığını bende anlayamadım açıkçası ....

canim uzulme yaaa hayirlisi olsunn bendede bu ay oyle oldu idrarda gordum cift cizgiyi ama kan da negatif cikti

kızlar yarım saat önce doktorum aradı.
değerim 534 e yükselmiş tebrik etti:))))değerin çok iyi ilerlemiş dedi.
cumartesi 74 tü.başka bi klinikte yaptırmıştım.
pazartesi kontrole gitcem.bakalım inşallah keseyi görürüz.

oooo afiyet olsun cnm..
Bu arada senin ufaklıklar kaç yaşında?

daha 21 bucuk aylıklar teyzesi :))

hamişler tekrardan hayırlı olsun ıns kucagınızada aldıgınız gunler gelecek ınsss

bnmde bel ve kasıkalrım halen agrımakta azcık azcık ckeılmeler var kasıkalrımda bırde beyaz kıvamdakı akıntım halen devam etmekte 3.gun bugun ve dollenmenın uzerınden tam bır hafta gectı eger dollendıyse tabıı artık kanda cıkmazmı pazartesı dıorum ama sabrım tukenıyo :))))

süper haber:) hayırlı olsun canım

kızlarya sanırım hamıleyım bılmıyorum.ıkkı gogsumdede damar cıkmıs az once kontrol ettım ve emınım 1 hafta once yoktu yoktu yoktuu.cunku damar cıkarsa anlamam ıcın kontrol etmıstım suan ıkısındede hafıf damarlar var yaaaa offf sanırım sankı hamıleyım kasıkalrımdakı cekılmeler artıyor akıntım cogaldı bugun bas donmemde oldu.ama varya eger deıslem cok yıkılıcammmmm

cikar benceeee hemen git yaptir ne bekliosun 10-15 bisi ciksin simdilik yeter :) 5 in ustnde cksnda:)

cok sevindim hadi hayirlisi arkadasim saglikla alirsin ins kucagina

canim eger boyle belirtilerin oluyorsa hamilelik sonucuda cikar ama yap bir an once test boyle kendini dinledikce daha kotu olacaksin insallah ta hamilesindirrrr

cikar benceeee hemen git yaptir ne bekliosun 10-15 bisi ciksin simdilik yeter :) 5 in ustnde cksnda:)
yaptırmak ıstıyorum ama erkense ya cıkmazsada dıyorum ozamanda uzulucem beklıcem sabrımda tukenıyo ufff.dollenmısse 1 hafta oldu en gec oda 8 gunde olmus olabılır.dedıgın gıbı varsa en azından 5-6 bıle cıksa yeter yanı zamanla cogalaır ıns
canim eger boyle belirtilerin oluyorsa hamilelik sonucuda cikar ama yap bir an once test boyle kendini dinledikce daha kotu olacaksin insallah ta hamilesindirrrr

test yaptım az once son testımı sansıma bozuk cıktı ıyımı.ne negatıf ne pozıtıf hıcbır sey cıkmadı tek cızgı bıle.yarın en temızı kandamı baktırsam

canım senin yumurtlama günün ne zamandı.bence biraz daha bekle derim

Sağlık olsun napiiim yanlış alarmmış ama idrar tahlilinin nasıl böyle sapıttığını bende anlayamadım açıkçası ....

canım idrar testleri böyle yanıltıcı ola biliyo bazen bende yaşamıştım bikere hayel kırıklığı ben oyüzden kanda baktır demiştim zaten..

herkeze gunaydınnnn sevgı pıtırcıklarım.nasılsınız bakalım.

günaydın dalincim..
senin ufaklıklar kaç yaşındaydı dalincim?

herkesede kocaman bi günaydın ya kızlar ben gırip oluyorum galiba buğazım acıyo ve hafiftende ateşimvar ve ben hiç bişey içemiyorummmmm:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…