Anne olma hayalini Mart'a erteleyenler ....

selam kızlar bende yeni geldim okuldan
bugün nevruz bayramı biliyorsunuz bizde okulda nevruz kutladık
sizdennaber geçmişi okuyamadım sonra okuyacam

bu arada benim adetim bu ay 10 gün sürdü
16 martta yumurtladım ve ogün bugündür kanamam var
biraz önce dr aradım gel dedi sana 3 ay opsiyon verdik olmadı artık tedaviye
başlayalım dedi
dua edin ne tedavisi bilmiyorum yarın söyleyecek bakalım
bu arada bir senedir rahim duvarı kalınlaşması var tedavi görüyordum
işte böyle dua edin olur mu kızlar:26:

Sağlık olsun napiiim yanlış alarmmış ama idrar tahlilinin nasıl böyle sapıttığını bende anlayamadım açıkçası ....

tatlim ben de eski mesajlarini simdi okudum. kacirmisin o pozitif testi. ama nasil olur ya cok garip. hangi marka aldin? bence onlara bir yaz bunu. testte bir problem var demek ki.

canım ben de öğretmenim, zor oluyo değil mi bu telaşede bi de doktor filan. hayırlısı olsun, bize de bebeler versin Allah inşallah, sıkma canını inşallah düzeleceksinn.

aaaaaa canim gecmis olsun ya neden kanaman oluyor onu soylemedi mi? canim dua edecegim. insallah her ne tedavisiyse hemen sonuc verir de bir seycigin kalmaz ve hemen bebegin gelir.

iyiyim canım benim yorgunum okul çok yordu beni
şimdide benimki mızmızlanıyo yemek yiyelim diye:)))
birazdan gelirim

ok tatlim sen esinin karnini doyur gel :) benimki is gezisinde. o olmayinca ben yemek bile yemiyorum

naber seker hatun:)nasılsın tatlım.......

:) selam lata'cim! iyiyim saol. yumurtlamadan sonraki 7. gundeyim. bir hafta kaldi. hic bir belirti yok. sen nasilsin? kac gun kaldi?

aman ya her ay bunları ezberledim artık ve adet oluyorum ama her ay bi diğer aya niyetlenip dua ediyorum bakalım bıze ne zman ansip ama ınsallah yine bu ay var gibi geliyor her ay oldugu gibiiiii :44:

ok tatlim sen esinin karnini doyur gel :) benimki is gezisinde. o olmayinca ben yemek bile yemiyorum

:) selam lata'cim! iyiyim saol. yumurtlamadan sonraki 7. gundeyim. bir hafta kaldi. hic bir belirti yok. sen nasilsin? kac gun kaldi?

ıyıyım tatlım bugun mısafırlerım vardı yenı gıttıler cok yoruldum(ben de tam yumurtlma haftasındayım tatlım bakalım busefer tutturabılcek mıyızz:)belırtı arama tatlım oldugunda da dolu mu cıkıyoruz ben 3 ay bos cıktım hepsını yasadım batma kasılma hele gecen bel ve gogus agrsından olmustum ama ne oldu bos cıktım bu yzuden hıc belırtılere takılma en onemlısı adet gunun gectımı bırseylerı arastırmaya bakacagız:)umudumuz nısan ayı ama nasıp ıste...

selam kızlar nasılsınız.batım 30unda artık hiç heyecanlanmıyorum Allah nasip ederse olur inşallah diyorum diğer aylarda kafama çok takmıştım ama şimdi nasip kısmetdiyorum.bir de bu yöntemi deneyim dedim:)

canım ben de öğretmenim, zor oluyo değil mi bu telaşede bi de doktor filan. hayırlısı olsun, bize de bebeler versin Allah inşallah, sıkma canını inşallah düzeleceksinn.
yok sıkmıyorum canımı canım
alıştım artık dr gide gele inşallah bebek isteyen hekese verir bebiş:26:

aaaaaa canim gecmis olsun ya neden kanaman oluyor onu soylemedi mi? canim dua edecegim. insallah her ne tedavisiyse hemen sonuc verir de bir seycigin kalmaz ve hemen bebegin gelir.

benim rahim duvarı kalınlaşmasıvar geçen nisandan beri
uğraşıyorum canım
ilk ilaç tedavisi yaptı düzelmedi sonra haziranda küretaj oldum
zor günlerdi hani hiç doğum yaşamadan küretaj olmak
çok kötü hissettirdi ama şmdi çok güçlü hissediyorum

yani ben zaten kanama sebebimi biliyordum ve görmezden gelmek istedim
ama o ben vrım dedi
büyük bir ihtimal bebek tedavisi uygulayacak

geçmişolsun canım allahım hayırlısıyla sağlıklı bir bebek versin sana.hep hayırlısını iste.allah korusun sağlıksız bir bebek dünyaya gelmektense.bende hep geç olsun güç olmasın diyorum.

cok gecmıs olsun tatlım ıyı ve hazır olmanada sevındım basta kendını dusunmekte fayda var bızler saglıklı olcagız kı sonrası gelsın degılmı....

kızlar bugün doktora gittim.acayip heyecanlandım,değerim düşük mü falan diye korkuyordum.doktor normal daha çok yeni dedi.işte tebrikler hamilesiniz dedi.tekrar kan aldı.birazdan araması lazım ona göre 5-6 güne randevu verecek keseyi falan görmek için.yaa acayip heyecanlıyım bi arasa .....
hala inanamıyorum

bide folik asit midir nedir ondan verdi günde bi tane alacakmışım.
ayrıca vajiyi yeni yendiğimi ve üstüne bir kere adet görüp hamile kaldığımı söyledim...
maşallah çok şanslısın dedi:))))
darısı tüm isteyenlere...
ama şu vajinal ultrason nasıl olacak benim o zor işte.kasılırım muhtemelen

canım çok sevindim hayırlı olsun folbiol verdi sanırım bende kullanıyorum hamilelik öncesi.bende vajiydim.korkma vajiyi yendikten sonra problem yok 30 saniye sürüryor muayyene

sağol canım ben hep böyle derim zaten Allahım hayırlısını versin inşallahhhhh

cok gecmıs olsun tatlım ıyı ve hazır olmanada sevındım basta kendını dusunmekte fayda var bızler saglıklı olcagız kı sonrası gelsın degılmı....

kesinlikle benim ilk hastalığımı öğrenmem çok ilginçti
biz 2 sene korunduk geçen nisanda eh artık bebeğim olsun dedim
eşimle konuştum kanepede oturuyordum tamam dedi iyi ben hazırlanayım dedim banyo
falan yapacaktım wc girdim bir baktım adet olmuşum k adetim biteki 1 hafta olmuştu
dr gidince durumu anlattım o na kadar hiç bişey olmamıştı
yani adetim günü gününe gelirdi İŞTE İNSAN BEYNİ
senin bedenin hamileliğe hazır değil sinyalini verdi

ayyy ne çok yazdım demi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…