- Konu Sahibi pembemasal
-
- #12.061
Ya tatlım öyle çokta dilik değildi sadece diğer çizgi kadar koyu renk değildi.
Aklımızda olsunda bi daha aldanmayalım tatlım :)
Sağlık olsun napiiim yanlış alarmmış ama idrar tahlilinin nasıl böyle sapıttığını bende anlayamadım açıkçası ....
selam kızlar bende yeni geldim okuldan
bugün nevruz bayramı biliyorsunuz bizde okulda nevruz kutladık
sizdennaber geçmişi okuyamadım sonra okuyacam
bu arada benim adetim bu ay 10 gün sürdü
16 martta yumurtladım ve ogün bugündür kanamam var
biraz önce dr aradım gel dedi sana 3 ay opsiyon verdik olmadı artık tedaviye
başlayalım dedi
dua edin ne tedavisi bilmiyorum yarın söyleyecek bakalım
bu arada bir senedir rahim duvarı kalınlaşması var tedavi görüyordum
işte böyle dua edin olur mu kızlar:26:
selam kızlar bende yeni geldim okuldan
bugün nevruz bayramı biliyorsunuz bizde okulda nevruz kutladık
sizdennaber geçmişi okuyamadım sonra okuyacam
bu arada benim adetim bu ay 10 gün sürdü
16 martta yumurtladım ve ogün bugündür kanamam var
biraz önce dr aradım gel dedi sana 3 ay opsiyon verdik olmadı artık tedaviye
başlayalım dedi
dua edin ne tedavisi bilmiyorum yarın söyleyecek bakalım
bu arada bir senedir rahim duvarı kalınlaşması var tedavi görüyordum
işte böyle dua edin olur mu kızlar:26:
yakaladim seni :) Naber?
aaaaaa canim gecmis olsun yaneden kanaman oluyor onu soylemedi mi? canim dua edecegim. insallah her ne tedavisiyse hemen sonuc verir de bir seycigin kalmaz ve hemen bebegin gelir.
iyiyim canım benim yorgunum okul çok yordu beni
şimdide benimki mızmızlanıyo yemek yiyelim diye:)))
birazdan gelirim
naber seker hatun:)nasılsın tatlım.......
aaa süper :)
hayırlı olsun arkadaşım, sağlıkla al bebeğini kucağına inşallah.
Darısı başımıza nasipse.
Bu arada, hamilelik beklerken, insan kendini çok dinliyor sanırım. Neremde ne oldu, bi değişiklik var mı? Bi belirti görüyor muyum kendimde diye sürekli kendiyle uğraşıyor insan :)
ben kızıma hamileyken, bazı belirtile saptamıştım. Işim gücüm olmadığı için, her gün kendimi dinliyordum evde yapayalnız. Hatta o derece dinlemişim ki, tam tamına döllenmenin ne an olduğunu ve ne zaman rahmime düştüğünü bile biliyorum. Içimdeki o mucizevi aktiviteyi anlatmaya imkan yok tabi ama, gerçekten kafayı takıp dinleyince, farketmek mümkün.
[sıze=3]çok erken gebelik belirtileri:[/sıze]
[sıze=2]- döllenme gününden 3-4 gün sonra, kasıklarda hafif çekilmeler. (oturup kalkarken özellikle, kasıkta çekilme)
- döllenme gününden 1 hafta kadar sonra, göğüslerde hafif damarlanma.
- döllenme gününden 10 gün kadar sonra, göğüslerde irileşme ve damarlarda belirginleşme.
- döllenme gününden 10 gün sonra, kasıklarda ve karnın alt tarafında hafif sancımalar, kasıklarda belirgin çekilmeler.
- döllenmeden 1 hafta 10 gün sonra, akıntıda artış. 12-13 gün sonra akıntıda birden azalış. Ve regl gününden 2-3 gün önce birden akıntıda artış. Sulu ve kıvamsız akıntı. Sürekli ıslaklık hissi.
- regl gününden 1-2 gün önce, karnın altında hafif sertleşme, kasıklarda çok belirgin ve zaman zaman rahatsızlık veren çekilmeler.
- regl gününde, kırmızıları görmemek :))[/sıze]
umuyorum, şüphesi olan veya nelerden şüphelenmesi gerektiğini bilemeyen arkadaşlara yardımcı olabilmişimdir.
Ve önemle belirtmek istiyorum;
ben de ilk hamileliğim için epeyce çabalamıştım. Okuduğum her şeyi yapmıştım falan filan....
Ama ne zaman bu konudan ümidi kestik, ne zaman 'aman artık olmuyor bu iş, bi uzmana başvurmak lazım'' falan dye saldık kendimizi... Rahatladık, çabalamayı kestik..... O zaman geldi bebeğim.
Sadece zamana bırakmak lazım kızlar, psikolojik her şey (eğer tıbbi bi sıkıntı yoksa tabi). Rahat olmak lazım, kafayı takmamak lazım. Aktiviteyi iş olarak görmemek lazım.
Hepimize kolay gelsin, hayırlısıyla alalım bebişlerimizi kucağımıza.
Ben de bu ayı pas geçiyorum
mart itibari ile başlıyorum yeniden çalışmalara, ama kafayı takmadan.
ok tatlim sen esinin karnini doyur gel :) benimki is gezisinde. o olmayinca ben yemek bile yemiyorum
:) selam lata'cim! iyiyim saol. yumurtlamadan sonraki 7. gundeyim. bir hafta kaldi. hic bir belirti yok. sen nasilsin? kac gun kaldi?
yok sıkmıyorum canımı canım
canım ben de öğretmenim, zor oluyo değil mi bu telaşede bi de doktor filan. hayırlısı olsun, bize de bebeler versin Allah inşallah, sıkma canını inşallah düzeleceksinn.
aaaaaa canim gecmis olsun yaneden kanaman oluyor onu soylemedi mi? canim dua edecegim. insallah her ne tedavisiyse hemen sonuc verir de bir seycigin kalmaz ve hemen bebegin gelir.
alıştım artık dr gide gele inşallah bebek isteyen hekese verir bebiş:26:
benim rahim duvarı kalınlaşmasıvar geçen nisandan beri
uğraşıyorum canım
ilk ilaç tedavisi yaptı düzelmedi sonra haziranda küretaj oldum
zor günlerdi hani hiç doğum yaşamadan küretaj olmak
çok kötü hissettirdi ama şmdi çok güçlü hissediyorum
yani ben zaten kanama sebebimi biliyordum ve görmezden gelmek istedim
ama o ben vrım dedi
büyük bir ihtimal bebek tedavisi uygulayacak
alıştım artık dr gide gele inşallah bebek isteyen hekese verir bebiş:26:
benim rahim duvarı kalınlaşmasıvar geçen nisandan beri
uğraşıyorum canım
ilk ilaç tedavisi yaptı düzelmedi sonra haziranda küretaj oldum
zor günlerdi hani hiç doğum yaşamadan küretaj olmak
çok kötü hissettirdi ama şmdi çok güçlü hissediyorum
yani ben zaten kanama sebebimi biliyordum ve görmezden gelmek istedim
ama o ben vrım dedi
büyük bir ihtimal bebek tedavisi uygulayacak
kızlar bugün doktora gittim.acayip heyecanlandım,değerim düşük mü falan diye korkuyordum.doktor normal daha çok yeni dedi.işte tebrikler hamilesiniz dedi.tekrar kan aldı.birazdan araması lazım ona göre 5-6 güne randevu verecek keseyi falan görmek için.yaa acayip heyecanlıyım bi arasa .....
hala inanamıyorum
bide folik asit midir nedir ondan verdi günde bi tane alacakmışım.
ayrıca vajiyi yeni yendiğimi ve üstüne bir kere adet görüp hamile kaldığımı söyledim...
maşallah çok şanslısın dedi:))))
darısı tüm isteyenlere...
ama şu vajinal ultrason nasıl olacak benim o zor işte.kasılırım muhtemelen
sağol canım ben hep böyle derim zaten Allahım hayırlısını versin inşallahhhhhgeçmişolsun canım allahım hayırlısıyla sağlıklı bir bebek versin sana.hep hayırlısını iste.allah korusun sağlıksız bir bebek dünyaya gelmektense.bende hep geç olsun güç olmasın diyorum.
cok gecmıs olsun tatlım ıyı ve hazır olmanada sevındım basta kendını dusunmekte fayda var bızler saglıklı olcagız kı sonrası gelsın degılmı....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?