Anne olma hayalini Mart'a erteleyenler ....

Niye isyanlardasın yavrimo??

ne biliim banu ya ben şu 6 ay boyunca hiç bu kdara üzülmemiştim dün görmeliydin 2 saat kadar yiğenime baktım kaçırmıştım annesinden yine nasıl güzel bişey yaaaaa içim gitti içim
hehe bi ara bi kaptırmışım kendimi annemmmm diyiverdim neyseki halasıyım ya çakmadı bizimkiler :)

çok geçmiş olsun canım, moralini bozma sakın... tedavini ol güzelce , ve sonra bebeğin gelicek. inan Rabbim yollayacak.

kizlarrrr yaa bende troid cikti saka gibi doktorum aradi ztn 2 yildir cok kilo almistim sok oldum acil ilac tedavisine basliyoruz agla agla icim sisti yaaaaa((( ilk bebegimide muhtemel bndan kaybettm

ramrodddd sakın ağlamaaa.benim en yakın arakadaşımda da vardı.hamileliğine etken değil.ona göre ilaç veriyolar.sakın ağlama canım ya.belli dönemlerde troid testi yapıyo o kadar.sakın ağlama ve kötü düşünme.troidi yüksekken hamile kalmıştı.arada endokrin dokruna gidiyor.kız nisan da doğuracak allah ın izniyle.

Son düzenleme:

:) İnşallah yakında kendi bebeğini seveceksin beluşum.. Ama normal yani bu duygularda olman, bi de şimdi adette başlayacaksa o iyice duygusal yapıyor insanı.. Ama öyle üzersen kendini küllahları değişiriz valla.. kızıyorum bazen size, çok gençsiniz, ortada sağlık sorunu yok, oulr yani bebiş de , acele etmenizi gerektirecek bir durumda yok.. Yani, Sakin ol hayatım.. İnsan olsun hemen istiyor ama hayırlısı ne zamansa o zaman olsun.. Üzme lütfen kendini beluşummmm.. halil sezai de dinleme, şen şakrak bişeyler dinleeee..:)

ben geldim, hoş mu geldim bilmiorum. bu aya soğan kürünü denicekktim ama kocam hiç hoşlanmıyo kokusundan bi de böle bilmeden etmeden yapma saçma şeyler dio..
ya ne bileyim erkeklere laf anlatmak zor hakikaten. bakalım bi de çörekotu bal tarçın dydum. Gelirse Rabbimden gelecek , ne diyeyim gerisisne ben.. okuldan yeni geldim, yorgunum dostlarım yorgunum artıkkk vefasız yıllara dargınım artıkkk... nasıl halil sezaiiyi aratmıorum di mi:)))) öpüldünüz..

niye isyanlardasın yavrimo??

isyanlarda olmayınnnnnnn:

saol tatlım ınsss bırdaha yasatmasın allah

amin canım Allah bir daha böyle acılar sıkıntılar yaşatmasın. kimseye yaşatmasın.. ama bu defa sigaraya bırakcan ve bidaha başlamıcan dimi tatlım bi söz alalım bakim..
tamam canım soz verıyorum herkese bak bı hamıle kalayım bırakayım bıdahada ıcmıcem :)))
eger bi olayla daha gel buraya bak ellerini baglıyozmu baglamıyozmu görüsürüz o zaman senle daha aksam dedim dikkat et diye sabahına becerdigine bak hanımefendininya
:))))) bnm sagım solum bellı olmaz yatana kadar kaç vukuat atlatırım kım bılır :)))
kizlarrrr yaa bende troid cikti saka gibi doktorum aradi ztn 2 yildir cok kilo almistim sok oldum acil ilac tedavisine basliyoruz agla agla icim sisti yaaaaa((( ilk bebegimide muhtemel bndan kaybettm

tatlım cok uzuldum ıns hersey yoluna gırıcek yeterlı moralını yuksek tut

dinletmiyo burdakiler zaten içleri bayılıyomuş )

hoşgeldin tatlım.sğan suyu için bişey diyemem ama.çörek+al+tarçın konusunda bişey diyeceğim.eğer yumurtlamanda sorun yoksa bu kürü yapma.çünkü birden fazla yumurtan oluyo sonra çatlayamayınada kiste dönüşüyo.benim başıma geldi.bil istedim canım.

yürübe sevilco kim tutar seni allah allahhhhh getirin ordan bi 70 likkkk

benimkide başta söylendi ama iplemedim hayatım o da alıştı sonra:)) bi de anlattım soğan zararlı bir şey değil diye ikna da oldu.. Kokusuna hala söyleniyor ama yapacak bişey yok, benim de favori içeceğim değil yani soğan suyu:)))))))) O yüzden yapasın varsa yap gitsin derim ben:)

kıslar yaaa dün size olanların geri kalanını anlatmayı unuttum.kociş haberi aldıktan sonra resmen yere basma kafama bas diyecek.aman yavaş yürü.sakın eğilme.yorma kendini.akşam ayakkabılarımı,çoraplarımı çıkardı.ortalığı topladı.görseniz bi hürmet bi hürmet.

OFFFF ağlama kuzum tedavisi var işçen ilacı ondan sonra gelsin bebikkkkkk üzülmeee
insaallah cnm bakalim artk yrn doktora gidicem
canım sakin ol benim bi arkadaşımdada vardı eğer doktorun iyi bi şekilde takip ederse bi sıkıntı yaşanmaz
sen sadece bi endokrinciyede git mutlaka bu gideceğin doktorunda iyi olsun yeter merak etme..
doktorumdan cok memnunum ztn o hemen bi ilac verdi bide baska bi doktora yonlendirdi. cok telas yaptm ama
ilactanda cok korkuorm bide troidin yaptigi seyleri okuyunca hepten fena oldum
doktorum hemen endokirin doktoruna yonlendirdi canim yrn 5 ceyrekte randevum var bide duzenli eutirox 50 mglk bi ilac icicekmisim yrn daha net belli olck
benim tsh 7.96 cikti acaba onun kacti cnm baya yuksek dio internettede doktorumda oyle dedi

saol cnm benim cok tesekkuredermmmm

ooooo sen direk psikopata bağladın olayı yani direk damardan girdin cnm.:

Kızlar lütfen ama biraz normale dönün delusçum sen bu ay intihap işini çöz bak nasıl gelecek bebiş inan bana bu çok büyük 1 etken..
Banununda dediği gibi henüz çok gençsiniz ben gerçekten sizin yaşlarınızda olsaydım bukadar sorun etmezdim diye düşünüyorum siz bizim yaşımızda olsanız vallaha bilemiyorum direk psikopata bağlayacaksınız yaniheheh:)
şaka bi yana herşey çok güzel olacak
gelecek bebişler bizim kıymetlilerimiz olacak tabi herkesin bebeği kıymetli ama biz onları ne zorluklarla bekledik dimi..

canım cok gecmıs olsun ama artık gebelıkte bu tür hastalıklar bebegın saglıgına bı engel teskıl etmıyo arkadasların dedıgı gıbı ona gore bı tedavı uyguluyolar. Allahın ıznıyle bişey olmaz bozma moralını sen..

insaallah cnm ya baya korkuorm amaaa hakkimda hayirlisi olsun artik Rabbim bebisimi korusun yarin doktora gidicm bakalim nolcak

kızlar narmıkle konustum az evvel sukur ıyıymıs.cumartesıye kadar sabredemeyecem yarın yaptırıcam testı dedı.ıns guzel sonuclarla doner katlanmıstır degerı ınss

hahahahaha bende en çok bu yönü sevdim canım sen benim eşimi görsen evde ne işler yapıyo beni biraz ayakta görmesin gel ççabuk uzan diyo ayyy çok eylenceliyaaa:

canım bak doktorun en doğrusunu yapmış zaten hiç korkma..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…