- Konu Sahibi pembemasal
-
- #11.981
Niye isyanlardasın yavrimo??
canım çok geçmiş olsun üzülme, tedavisi olmayan dermansız bir hastalık değil sonuçta ilaç tedavisi var.. ağlamakta çözüm değil, ilk bebeğini kaybetmişsin buna çare yok ama Allah olcak olan diğer bebeklerine çocuklarına versin onun ömrünü, şükret canım başka bi şey çıkmamış.. herşey yoluna girer canım benim..
kizlarrrr yaa bende troid cikti saka gibi doktorum aradi ztn 2 yildir cok kilo almistim sok oldum acil ilac tedavisine basliyoruz agla agla icim sisti yaaaaa((( ilk bebegimide muhtemel bndan kaybettm
ne biliim banu ya ben şu 6 ay boyunca hiç bu kdara üzülmemiştim dün görmeliydin 2 saat kadar yiğenime baktım kaçırmıştım annesinden yine nasıl güzel bişey yaaaaa içim gitti içim
hehe bi ara bi kaptırmışım kendimi annemmmm diyiverdim neyseki halasıyım ya çakmadı bizimkiler :)
amiiin tatlım da ne bileyim umutlandırmıyorum kendimi hiç bu ay, gerçi öyle deyip her seferinde üzülüyorum ya o da ayrı:) ama çabuk topluyorum kendimi güldenim 1 gün üzül ertesi gün sahalarda modundayım:))))
ee tatlım hep öyleyiz yani bende üzülmüyorum biliyorum adet olucam diyodum ama olunca yıkım yani oanda..
Ama bende senin gibi toparlıyorum sonra..
Inşallah tatlımmmm...
Sıkma hiç canını.. Biz de sni çoook sefiyooooz
Geçmiş olsun tatlım.. Peki doktor ne dedi bebkle ilgili olarak? üzme öyle hemen kendini, ilaçla düzelecek bir durumsa sıkılmana gerek yok bence..
niye isyanlardasın yavrimo??
saol tatlım ınsss bırdaha yasatmasın allahayyyy kıyamam ya bitanem gercekten çok zor günler geçirmissin ben okurken bile tüylerim diken diken oldu ama bak evlatların seninle bitanem kötü günler geride kalmıs o zaman napıyoruz sigarayı hemen bırakıyoruz eeehhh kakakaka pis bişey canım
tamam canım soz verıyorum herkese bak bı hamıle kalayım bırakayım bıdahada ıcmıcem :)))amin canım Allah bir daha böyle acılar sıkıntılar yaşatmasın. kimseye yaşatmasın.. ama bu defa sigaraya bırakcan ve bidaha başlamıcan dimi tatlım bi söz alalım bakim..
:))))) bnm sagım solum bellı olmaz yatana kadar kaç vukuat atlatırım kım bılır :)))eger bi olayla daha gel buraya bak ellerini baglıyozmu baglamıyozmu görüsürüz o zaman senle daha aksam dedim dikkat et diye sabahına becerdigine bak hanımefendininya
kizlarrrr yaa bende troid cikti saka gibi doktorum aradi ztn 2 yildir cok kilo almistim sok oldum acil ilac tedavisine basliyoruz agla agla icim sisti yaaaaa((( ilk bebegimide muhtemel bndan kaybettm
:) inşallah yakında kendi bebeğini seveceksin beluşum.. Ama normal yani bu duygularda olman, bi de şimdi adette başlayacaksa o iyice duygusal yapıyor insanı.. Ama öyle üzersen kendini küllahları değişiriz valla.. Kızıyorum bazen size, çok gençsiniz, ortada sağlık sorunu yok, oulr yani bebiş de , acele etmenizi gerektirecek bir durumda yok.. Yani, sakin ol hayatım.. Insan olsun hemen istiyor ama hayırlısı ne zamansa o zaman olsun.. üzme lütfen kendini beluşummmm.. Halil sezai de dinleme, şen şakrak bişeyler dinleeee..:)
ben geldim, hoş mu geldim bilmiorum. bu aya soğan kürünü denicekktim ama kocam hiç hoşlanmıyo kokusundan bi de böle bilmeden etmeden yapma saçma şeyler dio..
ya ne bileyim erkeklere laf anlatmak zor hakikaten. bakalım bi de çörekotu bal tarçın dydum. Gelirse Rabbimden gelecek , ne diyeyim gerisisne ben.. okuldan yeni geldim, yorgunum dostlarım yorgunum artıkkk vefasız yıllara dargınım artıkkk... nasıl halil sezaiiyi aratmıorum di mi:)))) öpüldünüz..
ben geldim, hoş mu geldim bilmiorum. Bu aya soğan kürünü denicekktim ama kocam hiç hoşlanmıyo kokusundan bi de böle bilmeden etmeden yapma saçma şeyler dio..
Ya ne bileyim erkeklere laf anlatmak zor hakikaten. Bakalım bi de çörekotu bal tarçın dydum. Gelirse rabbimden gelecek , ne diyeyim gerisisne ben.. Okuldan yeni geldim, yorgunum dostlarım yorgunum artıkkk vefasız yıllara dargınım artıkkk... Nasıl halil sezaiiyi aratmıorum di mi:)))) öpüldünüz..
ben geldim, hoş mu geldim bilmiorum. bu aya soğan kürünü denicekktim ama kocam hiç hoşlanmıyo kokusundan bi de böle bilmeden etmeden yapma saçma şeyler dio..
ya ne bileyim erkeklere laf anlatmak zor hakikaten. bakalım bi de çörekotu bal tarçın dydum. Gelirse Rabbimden gelecek , ne diyeyim gerisisne ben.. okuldan yeni geldim, yorgunum dostlarım yorgunum artıkkk vefasız yıllara dargınım artıkkk... nasıl halil sezaiiyi aratmıorum di mi:)))) öpüldünüz..
dinletmiyo burdakiler zaten içleri bayılıyomuş)
insaallah cnm bakalim artk yrn doktora gidicemOFFFF ağlama kuzum tedavisi var işçen ilacı ondan sonra gelsin bebikkkkkk üzülmeee
doktorumdan cok memnunum ztn o hemen bi ilac verdi bide baska bi doktora yonlendirdi. cok telas yaptm amacanım sakin ol benim bi arkadaşımdada vardı eğer doktorun iyi bi şekilde takip ederse bi sıkıntı yaşanmaz
sen sadece bi endokrinciyede git mutlaka bu gideceğin doktorunda iyi olsun yeter merak etme..
ilactanda cok korkuorm bide troidin yaptigi seyleri okuyunca hepten fena oldumcanım çok geçmiş olsun üzülme, tedavisi olmayan dermansız bir hastalık değil sonuçta ilaç tedavisi var.. ağlamakta çözüm değil, ilk bebeğini kaybetmişsin buna çare yok ama Allah olcak olan diğer bebeklerine çocuklarına versin onun ömrünü, şükret canım başka bi şey çıkmamış.. herşey yoluna girer canım benim..
doktorum hemen endokirin doktoruna yonlendirdi canim yrn 5 ceyrekte randevum var bide duzenli eutirox 50 mglk bi ilac icicekmisim yrn daha net belli olckAmiiin tatlım da ne bileyim umutlandırmıyorum kendimi hiç bu ay, gerçi öyle deyip her seferinde üzülüyorum ya o da ayrı:) ama çabuk topluyorum kendimi güldenim 1 gün üzül ertesi gün sahalarda modundayım:))))
İnşallah tatlımmmm...
Sıkma hiç canını.. Biz de sni çoook sefiyooooz
Geçmiş olsun tatlım.. Peki doktor ne dedi bebkle ilgili olarak? Üzme öyle hemen kendini, ilaçla düzelecek bir durumsa sıkılmana gerek yok bence..
benim tsh 7.96 cikti acaba onun kacti cnm baya yuksek dio internettede doktorumda oyle dediramrodddd sakın ağlamaaa.benim en yakın arakadaşımda da vardı.hamileliğine etken değil.ona göre ilaç veriyolar.sakın ağlama canım ya.belli dönemlerde troid testi yapıyo o kadar.sakın ağlama ve kötü düşünme.troidi yüksekken hamile kalmıştı.arada endokrin dokruna gidiyor.kız nisan da doğuracak allah ın izniyle.
saol tatlım ınsss bırdaha yasatmasın allah
tamam canım soz verıyorum herkese bak bı hamıle kalayım bırakayım bıdahada ıcmıcem :)))
:))))) bnm sagım solum bellı olmaz yatana kadar kaç vukuat atlatırım kım bılır :)))
tatlım cok uzuldum ıns hersey yoluna gırıcek yeterlı moralını yuksek tut
ben geldim, hoş mu geldim bilmiorum. Bu aya soğan kürünü denicekktim ama kocam hiç hoşlanmıyo kokusundan bi de böle bilmeden etmeden yapma saçma şeyler dio..
Ya ne bileyim erkeklere laf anlatmak zor hakikaten. Bakalım bi de çörekotu bal tarçın dydum. Gelirse rabbimden gelecek , ne diyeyim gerisisne ben.. Okuldan yeni geldim, yorgunum dostlarım yorgunum artıkkk vefasız yıllara dargınım artıkkk... Nasıl halil sezaiiyi aratmıorum di mi:)))) öpüldünüz..
ay valla benim de içimi bayıyor, ben zaten son 5 yıldır hüzünlü ağdalı şarkılar dinleyemiyorum, hayata küsüyorum dinleyince:))))
canım cok gecmıs olsun ama artık gebelıkte bu tür hastalıklar bebegın saglıgına bı engel teskıl etmıyo arkadasların dedıgı gıbı ona gore bı tedavı uyguluyolar. Allahın ıznıyle bişey olmaz bozma moralını sen..insaallah cnm bakalim artk yrn doktora gidicem
doktorumdan cok memnunum ztn o hemen bi ilac verdi bide baska bi doktora yonlendirdi. cok telas yaptm ama
ilactanda cok korkuorm bide troidin yaptigi seyleri okuyunca hepten fena oldum
doktorum hemen endokirin doktoruna yonlendirdi canim yrn 5 ceyrekte randevum var bide duzenli eutirox 50 mglk bi ilac icicekmisim yrn daha net belli olck
benim tsh 7.96 cikti acaba onun kacti cnm baya yuksek dio internettede doktorumda oyle dedi
saol cnm benim cok tesekkuredermmmm
canım cok gecmıs olsun ama artık gebelıkte bu tür hastalıklar bebegın saglıgına bı engel teskıl etmıyo arkadasların dedıgı gıbı ona gore bı tedavı uyguluyolar. Allahın ıznıyle bişey olmaz bozma moralını sen..
kıslar yaaa dün size olanların geri kalanını anlatmayı unuttum.kociş haberi aldıktan sonra resmen yere basma kafama bas diyecek.aman yavaş yürü.sakın eğilme.yorma kendini.akşam ayakkabılarımı,çoraplarımı çıkardı.ortalığı topladı.görseniz bi hürmet bi hürmet.
insaallah cnm bakalim artk yrn doktora gidicem
doktorumdan cok memnunum ztn o hemen bi ilac verdi bide baska bi doktora yonlendirdi. Cok telas yaptm ama
ilactanda cok korkuorm bide troidin yaptigi seyleri okuyunca hepten fena oldum
doktorum hemen endokirin doktoruna yonlendirdi canim yrn 5 ceyrekte randevum var bide duzenli eutirox 50 mglk bi ilac icicekmisim yrn daha net belli olck
benim tsh 7.96 cikti acaba onun kacti cnm baya yuksek dio internettede doktorumda oyle dedi
saol cnm benim cok tesekkuredermmmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?