Anne olma hayalini Mart'a erteleyenler ....

bende aynı şeyden bahsediyorum canım.demek istedğim, elimizden bişey gelmiyor.allah a sığınmaktan başka çaremiz yk.herşeyin hayırlısını nasip etsin inşallah.

aynen öyle canım..

vallaha ben sana bişey söyliyeyimmi ben artık herşeye inanıyorum..
Delusunda dediği gibi allhım ol desin oluyo..

Sorma banucum az önce aklımdan geçti biliyomusun

:)) Valla doğmuş içime işte:)))

Tekrar tebrikler tatlım... Hem şaşırdım hem çok sevindim.. İnşallah sağlıkla sıhhatle kucağına almayı nasip etsin allah..

Bu arad ilaç dediğin şeyler nedir? ne kullandın yani geçen ay?

AMİN CANIM BENİM..
kıss biz hiç prezervatif kullanmadık :))nası bişey olduğnu bilmiyorum valla :))

Casper aynen tatlım bende bilmem bu prezervatif ne hiç görmedimde,, bi filmde balon gibi şişiriyordu kadınlar..o kadar :)))

ay sen bide korunuyomuydunnnnnn
al işte Rabbim ol derse oluyo gerisi fasafiso bence :)

ayenn kuzum Allahım ol der ve olur.. dualarımız eksik etmeyelim arkadaşlar..

oooo neler yapmadımkii, diş röntgeni,lokal anestezi ile kanal tedavisi,apranax,novalgine

banucuk senden naber..

oooo neler yapmadımkii, diş röntgeni,lokal anestezi ile kanal tedavisi,apranax,novalgine

kıslarr ya cuma günü inşallah değerler yükselir.bu gece saat 2 den beri uykusuzum (benim normal olmayan bi anda bhcg de pozitifliği görmem ilginç oldu.daha aedetime 3-5 gün var.

banucuk senden naber..
iyiyim güldencim..:) Bugün biraz garibim gerçi, hani böyle adet olmadan önce bira garip olur insanın karnı falan ya öyleyim ama adetin başlamasına daha 9 gün var yani..
üşüttüm mü acaba diyorum? ya da soğan suyunun etkileri galiba bunlar..
neyse bugün son günüm bitiyor kürüm..

kıslarr ya cuma günü inşallah değerler yükselir.bu gece saat 2 den beri uykusuzum (benim normal olmayan bi anda bhcg de pozitifliği görmem ilginç oldu.daha aedetime 3-5 gün var.

Kuzum sen değerine kafayı takıyorsan takma, normalde o kan testini senin yaptırdığın tarihten bir hafta 10 gün sonra falan yaptırıyor insanlar en erken.. Sen ona rağmen pozitif değeri aldın, o yüzden bence harika bir durumdasın endişelenecek bir şey yok..

Hayatım neticede bebişin oluşumu son 15-20 günde olmuş birşey, yani daha yeni rahme ulaşmıştır, o yüzden endişe etme , hamileliği öğrenene kadarki o ilk 4 hafta da çok spesifik durumlar olmadıkça doktorlarda rahat olun diyor:) Sen de rahat ol tatlım..

cuma günü 2 katına çıkması gerekiyo dimi değerin.salı günü 21.30 çıkmıştı.

evet canım hatta 3 katı falanda ola bilir sen merak etme cuma tekrarlarız testi sonuca ona göre bakarız ..

hadi bakalım canım sendende güzel bi haber duyarsak süper olacak banucum..

ay ne bilim bacım.neyseeeee Allah ımın izniyle herşey güzel olur inşallah :)) ay sizleri ne kadannn sefiom biliyonusmuuuu

kizlarrrr yaa bende troid cikti saka gibi doktorum aradi ztn 2 yildir cok kilo almistim sok oldum acil ilac tedavisine basliyoruz agla agla icim sisti yaaaaa((( ilk bebegimide muhtemel bndan kaybettm

kizlarrrr yaa bende troid cikti saka gibi doktorum aradi ztn 2 yildir cok kilo almistim sok oldum acil ilac tedavisine basliyoruz agla agla icim sisti yaaaaa((( ilk bebegimide muhtemel bndan kaybettm

OFFFF ağlama kuzum tedavisi var işçen ilacı ondan sonra gelsin bebikkkkkk üzülmeee

canım sakin ol benim bi arkadaşımdada vardı eğer doktorun iyi bi şekilde takip ederse bi sıkıntı yaşanmaz
sen sadece bi endokrinciyede git mutlaka bu gideceğin doktorunda iyi olsun yeter merak etme..

canım çok geçmiş olsun üzülme, tedavisi olmayan dermansız bir hastalık değil sonuçta ilaç tedavisi var.. ağlamakta çözüm değil, ilk bebeğini kaybetmişsin buna çare yok ama Allah olcak olan diğer bebeklerine çocuklarına versin onun ömrünü, şükret canım başka bi şey çıkmamış.. herşey yoluna girer canım benim..

evet canım hatta 3 katı falanda ola bilir sen merak etme cuma tekrarlarız testi sonuca ona göre bakarız ..

hadi bakalım canım sendende güzel bi haber duyarsak süper olacak banucum..
Amiiin tatlım da ne bileyim umutlandırmıyorum kendimi hiç bu ay, gerçi öyle deyip her seferinde üzülüyorum ya o da ayrı:) ama çabuk topluyorum kendimi güldenim 1 gün üzül ertesi gün sahalarda modundayım:))))

ay ne bilim bacım.neyseeeee Allah ımın izniyle herşey güzel olur inşallah :)) ay sizleri ne kadannn sefiom biliyonusmuuuu

İnşallah tatlımmmm...
Sıkma hiç canını.. Biz de sni çoook sefiyooooz

Geçmiş olsun tatlım.. Peki doktor ne dedi bebkle ilgili olarak? Üzme öyle hemen kendini, ilaçla düzelecek bir durumsa sıkılmana gerek yok bence..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…