• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Anne oldum...

real_queen

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
21 Ocak 2009
543
0
96
İzmir
Hamilelik süresince bu forumu sıklıkla ziyaret ettim, her ne kadar yazmaya çok fazla fırsatım olmasa da, sevincimi paylaşmak istedim...

20/10/09 da oğlumuz doğumuna 2 hafta kala aramıza katıldı. :ecrin_bebek:

Kontrol için doktora gittiğimde bebeğimiz suyunun çok azaldığını ve acilen sezeryan ile alınması gerektiğini söyledi doktorumuz. Bir de bebeğimiz iri ve çatım birazcık darmış. Aslında ben kendimi normal doğum için çok hazırlamıştım kendimi, kurslara gittim nefes teknikleri vb ama kısmet değilmiş... Neyse imkanı olan herkese ben normal doğumu tavsiye ediyorum...

canım Allah bağışlasın , oğlun mu oldu? ismi ne ? kilosu boyu kaç , sen nasılsın , ağrın sızın var mı detay ver tatlım ya özlemişim doğum hikayesi okumaya valla :)))

Allah bagislasin,cok heycanla okuyorum hikayeleri..

evet andisim gibi sorulara cvp bekliyorum bende:)

Bizim evlilik yıldönümümüzde dünyaya gelmiş, Allah analı babalı büyümesini nasip etsin,gözünüz aydın.Dünyanın en güzel duygusu allahım isteyen herkese nasip etsin.

allah analı babalı büyütmeyi nasip etsin canım.uzun ömürlü olsun ömrü boyunca hep mutlu olsun

çok teşekkür ederim herkese, oğlumuz oldu adını emre koyduk:) 3,650 kg olarak dünyaya geldi (doğumdan 1 saat önce çekilen ultrasonda 3,300 kg gözüküyordu). boyu 48,5 cm.

herşey normal gidiyordu, plansız şekilde sezaryane alınmak beni çok heyecanlandırdı. eşim benim douma girişime yetişemedi malesef, doktor beni avutmak için kameraya ben çekicem doğumu dedi, çünkü ben sürekli ağlıyordum bütün doğum boyunca ağladım. çok tuhaf bir duygu arkadaşlar.. veya ben bu kadar yoğun yaşadım bilmiyorum.

şimdi de halen çok duygusalım herşeye ağlıyorum, bebeğimiz meme almıyor, sürekli günde 8-10 kez süt sağıp biberonla veriyorum, yarın ilk kontrolümüz olacak..umarım kilosu gelişimi normal çıkar. şu meme işini de halletsek çok iyi olacak.

selamlar

tebrik ederima.s.,RABBIM anali babali,huzurlu,bereketli omur versin iyisallah[/I:Saruboceq:

gözünüz aydın olsun..allahım analı babalı sağlıklı sıhhatli büyümesini nasip etsin inşallah:))
en kısa zamanda fotoğraflarını bekliyoruz:))))

canım Allah sağlıcakla büyütmeyi nasip etsin meleğini:) gözünaydın artık kucağında bebeğin.
darısı başımıza

Back