Allah razi olsun canim anlatirim seve seveHamile olmana çok sevindim peki pcos olup nasıl becerdin ya anlat lütfen
Okurken ağlarken buldum kendimi yaşadığın şeylerin yarısınınyaşadım daha ve çok yıprandım gerçekten çok mutsuzum ben ve ne yapacağımı ne edeceğimi bilmiyorumAllah razi olsun canim anlatirim seve seve
Ben once adet duzensizligimi duzelttim dogum kontrol hapi 1 ay kullandim ve duzeldi hep duzenli 28 veya 32 gunde bir adet olmaya basladim
Doktorumla iki defa klomen catlatma uyguladik olmadi
Sonra femara catlatma ignesi yaptik oldu ama dusuk gerceklesti
Doktorum genetik baktiralim sonra surece devam edelim dedi onem arz etmeyen sekilde pihti cikti fakat benim covid asisi sonrasi pihti oykum var o yuzden kan sulandirici igneye ilk gebelikte gec baslanildi diye dusuk oldu nasip degilmis
2 sene yine femara catlatma ignesi denedik olmadi ganolf kullandik olmadi biraktim maddiyat cok yipratti zaten manevi olarak bitiktim
Bu defa devlete gectim
Devlette bastan asagi her sey sifirdan bakildi rahim filmi dahil hicbir sorun yok pcos disinda
Esimde de sperm sekil bozuklugu cikti
Devlette asilama oldum tutmadi maalesef
İkinci asilama olacakti 1 ay ara verildi sonra 2.ay gittim bu defa doktorum dinlen inositolu kan sulandiricini folik asitini kullan diger adetinle gel tup bebek icin yine asilama yapacagiz rapor cikarmamiz gerek dedi
İste o an biraktim,maddi olarak igneyi alamam ganolf çok pahali dozuna gore fiyat artiyor
1 sene sonra bakariz duruma dedim
Bu esnada kendime dondum
Yurudum,yeme seklimi duzelttim, inositolu birakmadim esimde kullandi erkek icin olani
İncir kuru sogan kuru yaptim
Cig kuru yemis tukettim havuc avakado yedim
Hepsini kendi bedenim icin yaptim bebegi sildim kafamdan
Hani adet olursam yine kontrole gideyim doktor baksin ne durumdayim diye dusundum derken hamile oldugumu ogrendim
Kafadan dusunceyi silince oluyor ve pcosun hamile kalmasi daha kolay sadece surec biraz uzuyor hepsi bu
Rabbim sağlıkla evladını kucağına almayı nasip etsin inşallahAllah razi olsun canim anlatirim seve seve
Ben once adet duzensizligimi duzelttim dogum kontrol hapi 1 ay kullandim ve duzeldi hep duzenli 28 veya 32 gunde bir adet olmaya basladim
Doktorumla iki defa klomen catlatma uyguladik olmadi
Sonra femara catlatma ignesi yaptik oldu ama dusuk gerceklesti
Doktorum genetik baktiralim sonra surece devam edelim dedi onem arz etmeyen sekilde pihti cikti fakat benim covid asisi sonrasi pihti oykum var o yuzden kan sulandirici igneye ilk gebelikte gec baslanildi diye dusuk oldu nasip degilmis
2 sene yine femara catlatma ignesi denedik olmadi ganolf kullandik olmadi biraktim maddiyat cok yipratti zaten manevi olarak bitiktim
Bu defa devlete gectim
Devlette bastan asagi her sey sifirdan bakildi rahim filmi dahil hicbir sorun yok pcos disinda
Esimde de sperm sekil bozuklugu cikti
Devlette asilama oldum tutmadi maalesef
İkinci asilama olacakti 1 ay ara verildi sonra 2.ay gittim bu defa doktorum dinlen inositolu kan sulandiricini folik asitini kullan diger adetinle gel tup bebek icin yine asilama yapacagiz rapor cikarmamiz gerek dedi
İste o an biraktim,maddi olarak igneyi alamam ganolf çok pahali dozuna gore fiyat artiyor
1 sene sonra bakariz duruma dedim
Bu esnada kendime dondum
Yurudum,yeme seklimi duzelttim, inositolu birakmadim esimde kullandi erkek icin olani
İncir kuru sogan kuru yaptim
Cig kuru yemis tukettim havuc avakado yedim
Hepsini kendi bedenim icin yaptim bebegi sildim kafamdan
Hani adet olursam yine kontrole gideyim doktor baksin ne durumdayim diye dusundum derken hamile oldugumu ogrendim
Kafadan dusunceyi silince oluyor ve pcosun hamile kalmasi daha kolay sadece surec biraz uzuyor hepsi bu
Amin inşallahRabbim sağlıkla evladını kucağına almayı nasip etsin inşallah
Çok teşekkür ederimAmin inşallah
Bu surecli 5 yildir evli olan biri olarak yaziyorum
Cevre baskisi nedir cok iyi bilirim
Hamile ol olma asla susmazlar
En iyi yontem uzeni silmek ve mesafe koymak
Sakin içini sıkma hatta kimse sıkmasın
Rabbim ol desin yeter ki
Daha yeni canim 7+4Çok teşekkür ederim
Bu arada bebiş kaç aylık