Pcos var bende çok yumurtam var çatlamam yok o yüzden olmuyorBi sıkıntıniz mi var acaba
Aminn rabbim isteyen herkese sağlıklı hayırlı evlatlar versinRabbim kucağınızı doldursun arkadaşımher zaman hayırlısını isteyelim
Benimde böyle dönemlerim oluyor her şeyden uzaklaşmak istiyorum Allahın gücüne gitmesin yalnız mı olacağız diyorum ne kadar süre oldu sizin5 gündür düşüncelerimi yenemediğim dönemdeyim çok canım sıkkın kızlar etrafımda hamileler çoğaldıkça daha da çok üzülüyorum hamileler yanlış anlamasın ama ben özeniyorum keşke benim de olsa diyorum aynı düşüncede olanlar var mı
Amin canım Rabbim kucağımızı boş bırakmasın çok zorlu süreçleraynı durum bende de var cnm 1yıldır tedavi görüyorum, son bir buçuk yılım hep çocuk hasreti ile geçiyorAllahım en tez zamanda isteyen herkese nasip etsin
Ben hep sorguluyorum anne olamayacak insanların evlatları var ama bize neden nasip etmiyor diye isyan değil ama çok üzülüyorumBenimde böyle dönemlerim oluyor her şeyden uzaklaşmak istiyorum Allahın gücüne gitmesin yalnız mı olacağız diyorum ne kadar süre oldu sizin
Amin canımaynı durum bende de var cnm 1yıldır tedavi görüyorum, son bir buçuk yılım hep çocuk hasreti ile geçiyorAllahım en tez zamanda isteyen herkese nasip etsin
öncesinde bir sürü ilaç kullandım adetim çok kötü oldu kanamam durmuyordu doğum kontrol hapları ile düzeldi sonrasında 5 ay klomen kullandım olmadı 2 ay sadece infolic combi kullandım olmadı HSG çektirdim eylülde tüpler acık sorun yok eşimdede sorun yok şimdide aşılama yaptık bekliyoruz sonucu artık son 1 buçuk yılım doktorlarda geçti, aşılamadan da pek umudum yok bazı tahliller istemişlerdi ben sandım bana istiyorlar o tahlilleri ama eşim içinmiş o tahliller ve aşılama yapılacağı gün acil olarak yaptılar spermden alıp falan sayısı düşecek dediler o gün zaten moralim bozuldu ne diyeyim ki olmayınca olmuyor..Amin canım
Sen ne tedavi görüyorsun
Canım eşinin sperm değerleri kötü olmayabilir korkma ilaçlar felan var bak morelini yüksek tut inşallah olur bebeğinöncesinde bir sürü ilaç kullandım adetim çok kötü oldu kanamam durmuyordu doğum kontrol hapları ile düzeldi sonrasında 5 ay klomen kullandım olmadı 2 ay sadece infolic combi kullandım olmadı HSG çektirdim eylülde tüpler acık sorun yok eşimdede sorun yok şimdide aşılama yaptık bekliyoruz sonucu artık son 1 buçuk yılım doktorlarda geçti, aşılamadan da pek umudum yok bazı tahliller istemişlerdi ben sandım bana istiyorlar o tahlilleri ama eşim içinmiş o tahliller ve aşılama yapılacağı gün acil olarak yaptılar spermden alıp falan sayısı düşecek dediler o gün zaten moralim bozuldu ne diyeyim ki olmayınca olmuyor..
Kilo almamak için direniyorum ben çokça şekerli şeyler yeme isteği var sende de varmıPcoslu olup kilo problemi yasiyor musunuz kizlar?
Aminn isteyen herkese sağlıklı ve hayırlı evlatlar nasip etsin RabbimAllah kucağınızı boş bırakmasın
Tatli ve seker istegi maalesef biz pcoslularda daha cok oluyor bu da insülin direncimizdenKilo almamak için direniyorum ben çokça şekerli şeyler yeme isteği var sende de varmı
Aminn inşallahSizi okadar iyi anlıyorum ki evlendiğim ilk zamanlar bende öyleydim psikolojim bozulmuştu sonra alıştım dedimki çocuk bakmak da zor biraz daha böyle gitsin 4 yıl oldu tüp bebek yaptırdım beklemedeyim inşallah sizin doğal yoldan nasip olur pkoslu olupta hamile kalan çok insan var umutsuz olmayın
Hamile olmana çok sevindim peki pcos olup nasıl becerdin ya anlat lütfenTatli ve seker istegi maalesef biz pcoslularda daha cok oluyor bu da insülin direncimizden
Ben suan hamileyim gectigim yollari anlatmak icin yazdim
Cok umutsuzluk icinde gordum hepinizi bilirim bu surecleri