Anne olamayanlar toplaşın dertleşelim

karakan2

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
17 Eylül 2024
92
29
24
5 gündür düşüncelerimi yenemediğim dönemdeyim çok canım sıkkın kızlar etrafımda hamileler çoğaldıkça daha da çok üzülüyorum hamileler yanlış anlamasın ama ben özeniyorum keşke benim de olsa diyorum aynı düşüncede olanlar var mı

Benimde böyle dönemlerim oluyor her şeyden uzaklaşmak istiyorum Allahın gücüne gitmesin yalnız mı olacağız diyorum ne kadar süre oldu sizin

Benimde böyle dönemlerim oluyor her şeyden uzaklaşmak istiyorum Allahın gücüne gitmesin yalnız mı olacağız diyorum ne kadar süre oldu sizin
Ben hep sorguluyorum anne olamayacak insanların evlatları var ama bize neden nasip etmiyor diye isyan değil ama çok üzülüyorum

1 yıl oldu canım

Amin canım
Sen ne tedavi görüyorsun
öncesinde bir sürü ilaç kullandım adetim çok kötü oldu kanamam durmuyordu doğum kontrol hapları ile düzeldi sonrasında 5 ay klomen kullandım olmadı 2 ay sadece infolic combi kullandım olmadı HSG çektirdim eylülde tüpler acık sorun yok eşimdede sorun yok şimdide aşılama yaptık bekliyoruz sonucu artık son 1 buçuk yılım doktorlarda geçti, aşılamadan da pek umudum yok bazı tahliller istemişlerdi ben sandım bana istiyorlar o tahlilleri ama eşim içinmiş o tahliller ve aşılama yapılacağı gün acil olarak yaptılar spermden alıp falan sayısı düşecek dediler o gün zaten moralim bozuldu ne diyeyim ki olmayınca olmuyor..

Canım eşinin sperm değerleri kötü olmayabilir korkma ilaçlar felan var bak morelini yüksek tut inşallah olur bebeğin
Ben de 3 ay klomen 1 ay letu kullandım ultrason vs çektirdim eşimden değer istediler normal çıktı başka bi hastanede tekrar verdi orada daha iyi çıktı ama hala bebeğim olmuyor çatlamam olmuyor

Sizi okadar iyi anlıyorum ki evlendiğim ilk zamanlar bende öyleydim psikolojim bozulmuştu sonra alıştım dedimki çocuk bakmak da zor biraz daha böyle gitsin 4 yıl oldu tüp bebek yaptırdım beklemedeyim inşallah sizin doğal yoldan nasip olur pkoslu olupta hamile kalan çok insan var umutsuz olmayın

Aminn inşallah
Siz de inşallah bebeğinizi kucağınıza alırsınız bizler gerçekten anne olmayı hakediyoruz rabbim nasip etsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…