anne olamamak kimsesiz kalmak sankı:(

rabbim bağışlasın canım...bize nasip etsin inşallah..ewet zor günler inşalalh geride bırakacagız bizde..

haklsın bu deertten yanan daha iyi anlıyor biz birimize burda destek oluyoruz..inşallah tüp bebeğin tutar..yumurtlama sorunu derken çatlamıyor mu büyümüyor mu..

Insallah rn kisa surede bebisine kavusursun. Psikolojini cok bozmamaya calis.
Kromozom ve dna hasarinda hasarin onarimini beklemiyorlat diye biliyorum. Bazi tahlillerle hasarsiz sperm ve yumurtalari seciyo olmalari lazim. Onu bir arastirin derim

haklsın bu deertten yanan daha iyi anlıyor biz birimize burda destek oluyoruz..inşallah tüp bebeğin tutar..yumurtlama sorunu derken çatlamıyor mu büyümüyor mu..
İnş. Canım. Daha önce klomen kullandim.fayda etmedi.ignelerle ancak büyüyüp catliyor. Yasimda 30 oldu. İki senelik evliyim.

Amin canım kac tane olduğunu bilmiyorum ama sonuçta spermatid spermatozoa ve komplet spermatogenez gibi şeyler yazıyor su kadar canli şu kadar cansız yazmıyor esinde mikrotese olsun belki o zaman dna si düzgün spermler çıkar yakaniyor falan ya birde fsh 2.1 bu + azosperm yazıyor kagitta

Ne kadar zor şeyler yaşamışsın öyle, gözlerim doldu okurken..
Ümidini kaybetme, Allah sabır versin, inşallah daha da çok beklemeden hamile kalırsın..

çok çok üzüldüm. inşallah sonu hayırlı olur. bu güzel duyu sana da nsip olur
dualarım seninle

Allah sabir versin.umudunu yitirme rabbim il dedikten sonra hic bir sey engel degil. Eger istanbula gitme sansiniz varsa bahceci klinigine gitmenizi oneririm .... biraz daha sabir ve dua kutfen unuzsuzluga kapilma bende cok istiyorum bende ugrasiyorum ve biliyorum olacak Allahin izni ile. .. eşinede sut kecibuynuzu pekmezi muz ceviz karisimi yap icir . Robotta cekebilirsin hepsinden goz karari koy. (Tabi denemek istersen )

Gözlerim doldu benimde.. Üzülmeyin olacak insallahh..bizde ilk Denememizi ankara Genartta yaptik. Siz 2. Yi orada mi yaptırdınız doktorunuz kimdi. Bizim Sertac beydi ve biz memnun kalmadık.. Allah hepimizin evini şenlendirsin insallahh

Umudunu kaybetme inşallah en kısa zamanda kavuşusun bebeğine Allahtan ümit kesilmez

Ayni seyleri yaşamışiz ama dna hasarini mutlaka tedavi ettirin ondan dolayi tüp bebek bile tutmuyor
Bakin prof.dr kaan aydos lütfen internetten sitesine girin ve görusun.bizdeki dna hasari onun sayesinde atlati eşim.normal yoldan olur dedi.ama bnm yumurtlamada kaliteli degil tüp bebek tedavisine basladik.dna hasari olursa zaten tutmaz dedi bize kaan hoca.ama ilacla duzelebilecek bir sorun.

Tüp bebekte sorun yasamayacagiz allahin izniyle dna hasarimzi tamamen duzeldi 3 ayda ama

canım benım yazını okudum okadar uzuldum kı anlatamam wardır waktı zamanı uzulme çok dua et.bak bende ıstıyorum pkoyum.sorun bende.ilaçsız adet bıle goremez haldeyım.kıstlerım war.ben sperm için macunu mubarek dıye bı macun duydum.bı arkadasın 2 mılyondan 9 mılyona cıkmıs bır ayda.deneyın ıstersenız...

Amiiin canim.allah hepimize ins tez vakitte saglikla nasip etsin.ilk once uzulme bak sen ugrasmissin elinden geleni yapmissin olmadi diye uzulme rabbim vermiorsa vardir elbet bir sebebi.bizde ayni durumdayiz.ustelik benim kendiliginden tedavisiz olan bir gebeligim vardi.kalbi durdu kurtajla alindi.cinsiyetini bile ogrenemedim ama acisi cok buyuk oldu.2 sene olacak halada uzulurum.tabi uzerine tup bebek yaptik tutmadi.sakin uzulme herseyde vardir bir hayir.dua et bekle uzulmeyin.esinde esimi gordum benim esimde cok uzuluordu uzuluyor sıkınti onda diye.belli etmiorum artik ona.uzuldugumu belli etmiorum uzulmesin die.allah sevdigi kullarina dert verirmis.zamana birakin uzulmek, stres vucuda zehir etkisi yapior.sperminde hormonlarinda bas dusmani stres.ben uzulmuorum artik rabbim bildigi var vermio diorum.derdi veren sensin dermaninida senden diliyirum die dua ediyorum sende oyle yap.bu dunyada evlat sahibi olamayan insanlarda cennette istedigi kadar agrisiz acisiz evlat sahibi olacakmis bi hoca oyle diodu tvde bunu dusundukcede avutuyorum kendimi.tevekkul et sen elinden geleni yapmissin.bizde bir aktara gittik adam cesitli hap macun verdi esim sabirla onlari kullaniyor.bir fayda etse burdan haykiracam bizim gibi olan herkese.sabir dua ve inancla bekle gelecekler ins bebislerimiz.ama illa olacak diyede beklemiorum rabbimin vardir bir bildigi .esim yanimda olsun ölene kadar saglikla beraber yaslanalim yeterki.sabir ve dua ile tez vakitte bebislerimize kavusuruz ins

Kız bana gece gece sigara yaktırdın halbuki bırakmışdım beeee.. ağlayarak okudum yazını.sanki kendimi okudum yeminle.benim 12 sene çocuğum olmadı be güzelim artık evlatlık düşünüyorduk.kardeşlerimin çocuklarını alıp alıp evime getiriyor annecilik oynuyordum.ben anne olabildimse o allaha kurban oluyum sende inşallah anneliği tadacaksın.bak ben taaa almanyadan istanbula tüp bebek icin gldim 2012 de. Dr un ismi semra kahraman.memorial de çalışıyor ve harbiden iyi bir dr.bir ona görün derim sana.bir abla olarak.ben bu sene ìnsallah gene gidecem.40 ıma basmadan bir tane daha yapmak istiyorum allah izin verirse.

Bir tanidigim var tupleri tamamen kapaliydi esinin de sperm sayilari dusuktu doktorlar hic bir sekil de bebeginiz olmaz demisler uzulduler tabii bi sure sonra duyduk ki hamileymis tospacik kuzusu var icinizi rahat tutun stres herseye engel stres yapmayi birakin ve bi sure dinlendirin kendinizi zamani geldigin de olacaktir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…