- 5 Temmuz 2013
- 3.946
- 1.333
- 373
- Konu Sahibi delinefsim
inşsallah kardeşim..rabbim raz ıolsunAllahım tez zamanda bebeğinize kavuştursun sizi
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
inşsallah kardeşim..rabbim raz ıolsunAllahım tez zamanda bebeğinize kavuştursun sizi
canım senin için de çok üzüldüm ..rabbim hjepimize nasüp eder inşallah..varikosel falan var mı esinde..Ah canım ne zorluklar yaşamısin ama inşallah sonu güzel olcak evladına kavuşcan benim eşim de azosperm beş yıldır hic bi tedavi ise yaramiyor kromozom bozukluğu var tese dede sperm cikmadi biz daha tüp bebek aşamasına bile gelmedik yüzde beş şansımız var sadece zaman zaman umudum bitsede her kapı yuzumüze kapansa da allahtan istiyorum rabbim kimsyi evladıyla sinamasin kimsenin Kucağı boş kalmasın
bizim ki kurcalamak degil aslında...elimizden geleni yapıyoruz diyelim..eksik bir tedavi ve ya uygulamayan bisey oluresa ilerde pişman olmamamk için..en azından elimizden geleni yaptık diyelim..Bazi seyleri fazla kurcalamamak gerekir
durumuna çok üzüldüm..ewet sorun kendı oğlularında olunca ağızları açılmaz ...Ahh canım seni o kadar iyi anliyorumki bak birde ben anlatayım Ben 2.5 yıllık evliyim benim kv evlendigimiz gibi hemen torun istedi hiç beklemeyin korunmayin falan dedi ben 1 sene falan istemedim 3-4 ay doğum kontrol hapı içtim sonra biraktim olmaz falan diye neyse birgün eşimin kasiklari çok ağırdı onemsemedi 10 gün falan devam edince biz acile gittik basit bir kaşık agrisiyle gittik ama bir sürü filmler ultrasonlar istediler varikosel olabilir dediler bende bilmiyorum ne oldugunu dedim o ne çocuk için sorun olur dedi doktor hafta içi urolojiye gidin dedi ordada azosperm olduğu çıktı benim kp ilgilendi hep benimde testlerim kontrollerim yapıldı bende bi sorun çıkmadı neyse biz hastaneye eşimle varikosel ameliyatı olacak diye gittik yani biz öyle biliyoruz kv kp yanımda eşim ameliyata alındı meğer eşime içerde mikrotese ameliyatı yapıyorlarmış onuda kv yanındaki kadınla konuşurken öğrendim bize oğlum sende sperm 0 testisinden canli sperm aricaklar bile demediler eşim ameliyattayken kp bana ışte hepsi canli çıkar canli çıkmazsa buda sizin kaderiniz falan gibi biseylet söyledi tabi ben o ana kadar hep varikoseli arastirmistim azosperm olduğunu bilmiyodumki neyse spermleri teste götürdü kp goya hepsi canliymis tam olarak yanlış doğru bilmiyorum goya dondurulmuş saklaniyormus kromozom testi dna yapısı duzgunmi hiç bilmiyorum bide biz yeni evlendigimizde kv kuzeninin çocuğu olmuyordu sorun erkekteydi hep diyordu kocasından sorun diye ama şimdi kendi oglu olunca konusu açılmıyor sorun benzetmiş gibi göstermeye çalisiyor çok sinir oluyorum bu arada benim eşim çok dengesiz ve ruh hastası olduğu için ben hala gidip tedaviye baslamadim mikroenjeksiyon yapacaklarmış 1 sperm bile yeterli olabiyormus size de öyle bişey yapabilirler bildiğim kadarıyla bu yöntemde yumurta ve spermi zorla dölluyolar inşallah en kısa sürede yavrunuza kavusursunuz
Amin canım yok doğuştan kromozom bozukluğu kilinefelter sendromu var o yüzden azolucanım senin için de çok üzüldüm ..rabbim hjepimize nasüp eder inşallah..varikosel falan var mı esinde..
rabbim yardımcın olsun..inşallah bebeğini bu defa kucagına alırısn..ewet olunca bu günlere aklımıza gelmiyecek inşallah o günleri göreceğiz..ewet dua çok önemli çok şükür elimden geldigi kadar dua ediyorum..ben neler cektım bı bılsen bu benım 5. gebelıgım 23 16 6 6 haftalık 4 kaybım var ıkısı kucucuktu bısey anlamadım a 23 haftalık bebegı kaybetytım dunyam gıttı bende de rahım agzı yetmezlıgı var rahmım bebeklerı tasımıo bu bebk ıcın de cok endıselenıyorum dıkısım var ama rahım agzım cok kısa heran dogum yapabılırım dıye gunlerı dakıkalarıu sayıyorum ağladım yazını okurken olmaması ne kadaR kötuyse olup da kaybetmesı bı o kadar daha kötu hersey sınav bızım ıcın bızım yumlar da spermler de kalıtelı ama benım rahmım bebeklerı tasımıyo bız de 5 yıllık evlıyız cevredekı o sesler hep konusur kulagını tıkayacaksın onlar en cok da o bana acıyanlar benı uzerdı hamıle oldugumu bılen cok az kısı var dusun kayeerız dıye kımseye soyleyemıyoruz
rabbım yardımcın olsun ben tedavıden sonra kalıtelı spermlerın gelısecegıne ınanıyorum bı surenız daha var kısa sure sonra alacaksın guzel haberı tüm kallbinle buna ınan ve ınançlı mısın bılmıorum ama ben cok dua ettım burda dua gruplarındaoyle azımlıydım kı gunde 7 den fdazla yasın okuyordum okuya okuya ezberledım dıyebılırım cok tesbıh cektım bırını duydu kabul ettı rabbım demekkı cunku pkoyum tedavısız yumurtam da gelışmiyordu çok cektık bız de sız de ınsalah rabbım ıkız versın bu gunlerını de hatırlayınca yavrularına özlemle sarılmayı nasıp etsın
anladım canım rabbim yardımcın olsun..tedaviyi ne zaman yapacaksınız..kaç tane dondurlmus sprem var..Amin canım yok doğuştan kromozom bozukluğu kilinefelter sendromu var o yüzden azolu
atlatacagına ınanıyorum ewet beklemesı çok zor bılıyorum ama az daha sabret cnm selamete erıseceksın Allahın ıznıyle bak kımseye de kulak asma tamam mı kım ne derse desın aglamada artık ıcını hep umutla doldurrabbim yardımcın olsun..inşallah bebeğini bu defa kucagına alırısn..ewet olunca bu günlere aklımıza gelmiyecek inşallah o günleri göreceğiz..ewet dua çok önemli çok şükür elimden geldigi kadar dua ediyorum..
bu günleri atlatrız inşallah..
inşallah kardeşim..inşaalh..atlatacagına ınanıyorum ewet beklemesı çok zor bılıyorum ama az daha sabret cnm selamete erıseceksın Allahın ıznıyle bak kımseye de kulak asma tamam mı kım ne derse desın aglamada artık ıcını hep umutla doldur
ağlattınız benı rabbım tez zamanda versın kuzumYani evlat zormus gercekten.. cok enteresanki cocuklugumdan beri her gece Allahim evlat isteyenlere cocuk verdiye dua ederdim nerden bilirdimki duamin sinavim olacagini.. duadan baska caresi yok bu isin ama unutma dua her hayir kapisini acar bol bol dua et ben inaniyorum bizde kavusacagiz Rabbim duyacak sesimizi en guzel dua aglarken olur .. rabbim yardimcimiz olsun
amin...rabbim isteyn herkese nasip etsin inşallah..hasreti çok çok..Yani evlat zormus gercekten.. cok enteresanki cocuklugumdan beri her gece Allahim evlat isteyenlere cocuk verdiye dua ederdim nerden bilirdimki duamin sinavim olacagini.. duadan baska caresi yok bu isin ama unutma dua her hayir kapisini acar bol bol dua et ben inaniyorum bizde kavusacagiz Rabbim duyacak sesimizi en guzel dua aglarken olur .. rabbim yardimcimiz olsun
Hepimize canim kardesimağlattınız benı rabbım tez zamanda versın kuzum
amın cnm en rısklı donemdeyız basladı ıste korkulu gunler 32 ye kadar endıse ıcınde beklıycez ama umudumu hıc kaybetmedım bu sefer olacak ben de ınanıyorum cnmOffff Allah yardimciniz olsun kizlar hepinuzin.imtihaniniz zor ama bol sabır ve dua asla şeytanın oyununa gelip isyana dusmeyin..rabbim hakkinizda hayirisini versin.ben de 1 senede 2 kayip yasadim.3.de yavrum kollarimda su an 3 aylik rabbime binlerce kez sukurler olsun.ben de cok unutsuzluga kapılmıştım cok zor bilirim.her hamile, bebek haberi insanin içini burkuyo. Bu arada oglak_kadini hamileymissin cok sevindim.bu sefer olacak Allahin izniyle insallah ben inaniyorum