- 7 Mart 2019
- 2.941
- 1.460
- 32
- Konu Sahibi Nedesemolmuyor1
10 günlük bebeğim var iki gündür huzursuz. Öğlenden beri uyuyamıyor uyudugunda ver koyalım yerine diyor koyunca uyanıyor kaç kere uyudu koydum uyandı tekrar emzirip uyuttum kucakta uyumak istiyor diyorum kucaga alıştırdın diyor ve öğlenden beri devamlı memede. Memede uyuyor yerine her koyuşta uyandığı için tekrar emziriyorum uyuması için gazdan da ağlıyor olabilir bilmiyorum. Sütüm yetmediğini düşünmüyorum çünkü bez sayısı iyi 5-6 dolu bez alıyorum çiş ve kaka. Annem sürekli her ağladığında kaka yaptı emzir aç mama verelim emzir acıktı deyip duruyor aç değil devamlı emiyor uzun emiyor hatta çok emdiği için kustu bugun iki kere memeden ayrılmadıgı için kustu (uyuyamadıgı için devamlı emmek istedi) al emzir midesi boşaldı acıktı diyor. Bi midesi rahatlasın anne diyorum haliyle bebek de ağlayınca aç işte diyor memede susunca da. Kaka yapıyor peşine kaka yaptı acıkmıştır emzir diyor Uyuyamadı ondan ağlıyor gazı da olabilir ama çıkaramadık bilmiyorum karnına masaj yaptım biraz azaldı ağlaması sonra yine çok ağlamaya başladı yine emzir dediler eşimle ikisi çok ağladıgı için emzirdim şükür uyudu midesi dolu anlatamıyorum açlıktan değil emmek istemesi İlk bebek diye cahil bilmiyor sanıyorlar nasıl baş ettiniz bunla cidden kendi bildikleri doğru sanıyorlar