• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

anne karnındakı sıvısı sınırda olanlar :(

mineemre

Guru
Kayıtlı Üye
12 Şubat 2013
9
2
286
Sakarya
mrb arkadaşlar ben 33 haftalık gebeyım ve yaklaşık 2 haftadır sıvım sınırda ve 3 günde bir doktora gidiyorum iyice psikolojım bozuldu benle aynı durumda olanlar var mı??????????

Merhaba,30.hafta benimde sınırda çıktı suyum,haftada iki kez kontrole gitmek zorunda kaldım bu güne kadar...
Dr.'umun tavsiyesi günde 2.5 Lt.su fazlası değil ve bol dinlenme ile normale döndü suyum fakat önlem için sık gittim tabi kontrollere,
Hiç stres yapma kendine!

Arkadaşa katılıyorum..Su içiceksin BOL BOL SUUUUU..İster suyun az olsun ister az ister fazla 2-3 lt. mutlaka su içmelisin..Sürahiyi ölç ne kadar su alıyor 2 şişesi 3lt.remi..yanına koy susa susama git gel iç.özellikle ben her küçük tuvaletime gittiğimde her eve geldiğimde her yemekten sonra gece tuvalete gittikten sonra muhakkak bir bardak su içerim.vücuttan çıkan her su kadar su içmen gerekir en az ki sende su az düşün yani..içmeyi sevmiyorsa se,inan içtikçe bir müddet sonra artık içmeden duramıycaksın canın hep su isticek..geçmiş olsun bu arada..

Back