anne karnındaki bebişin hareketleri ile canı acıyan var mı????

umran26

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
13 Ocak 2011
30
0
kızlar benim mi canım tatlı yoksa doğal olan bu mu bilemedim sizde de oluyo mu bazen bebişinizin hareketleri ile agrı duyduğunuz oluyo mu??

ben ani hareketlerde bulununca canım acıyo..Bebeğim çok hareketli ama bu zamana kadar canımı acıtmadı tekmeleyip duruyo...Belki daha güçlenince kasılma gibi olur ama şimdilik öyle i sıkıntım yok canımm

dilekcim cvbın için teşekkürler ben biraz hassas oldum sanırım ama çok güzel bi duygu bebeğimi hissetmek artık konuşuyorum onunla her akşam sohbet ediyoruz oğluşumla biz :) ay bir an önce olsada öpsem koklasam onu

Bazen kasıklarımda tırmalanma hissi oluyo ve canım acıyo..
O zaman elimi üstüne koyup konusuyorum oradan cıksın diye..
Ama bebek büyüdükçe tekmeler guclenecek...

Allah muhabbetinizi arttırsın :)))
Ama bir an önce doğsa diye düşünmeyelim yaa bu anlarda çok özel...Ben hergünün tadını çıkarıyorumm ve son 3 aydayız artık ,zaman ne çabuk geçti diyorum...Karnımdaki hareketlerini takip etmek öyle bi keyif veriyokiii anlatamam

merabalar arkadasım canı acıyan varmı derken nasıl bi ağrıdan bahsettin bilmiyorum ama bende acaba benim kadar acı çeken varmı diye merak ettim açıkcası yeni gördüm o yüzden okuyunca yazayım dedim benim iki kızım var zaten onlarda asla böyle bi sorun yaşamadım doğum sancıları dışında ufak tefek olması gereken dışında yani valla yaklaşık bir aydır gece uykularım haram oldu nedir anlam veremiyorum dr söyledik nadirende olsa oluyomuş yapcak bişey yok yani bebek böbreklerine kafa dayamış olabilir dedi baskıdan dolayı ağrıların olur dedi bol su ve yürüyüş fazlada yorma kendini dinlen dedi ama zaten yatana kadar o kadar sıkıntım yok şükür yatınnca nasıl anlatsam yetersiz kalır galiba sağa yatmam mümkün değil sağ kaburga altından bi sancıyla uyanıyorum sırt tarafıma kadar kalkıp biraz sağa sola hareket ettikten sonra geçio tabi sersemlikle dalıyıorum bu böyle valla sabaha kadar kaç kere oluyo artık bıktım sabır diliyorum artık inana allahtan kendime küçük kızım iki yaşında ve ona uymak zorundayım gün içinde gece uyku yok baya sıkıntılıyım yinede şükür napayım fdilek arkadaşım haklı bu anlar zevkli aslında ama rahat geçiosa iki sene önce gerçekten bende keyfini çıkarıodum bu anlarımın ama şimdi ne yalan söyleyim allahım şu mayıs hayırlısıyla gelsede bi doğum olsa diye dua ediyorum çünkü dr şansın varsa doğumdan önce geçer bazılarının doğuma kadar sürüo dedi zaten her sancıyla uyandığımda bu seferde doğum korkusu sarıo benim doğumlar normal oldu ve zor doğum oluyo sanki ilk olacak gibi korku sarıo sancıdan allah herkesin yardımcısı olsun benimde ne diyim kusura bakmayın ya uzun oldu dertli olunca içimi döktüm galiba

bebişler büyüdükçe kaburgalara vuruyorlar. evet belli bir süreden sonra can acıtıcı oluyormuş. hangi hamileye sorsam bunu söylüyorlar

ay kıyamam canım çok geçmiş olsun inş bir an önce geçer Rabbim acil şifalar versin sana başına gelmeyen bilemez tabii benim çok bi sıkıntım yok arada şiddetli tekmelerini yiyorum oğluşumun bunun dışında biz çok ii geçinip gidiyoruz ana oğul inş sende en kısa zamanda kavuşursun sağlığına

saol canım amin diyorum ne diyelim allah büyük kimsede yaşamasın allah korusun bi arkadaşımında üçüncü çocuğunda aynı sorunu yedi ay boyunca yaşadğını anlattı şükrettim gerçekten doğum yapana kadar yaşamış bu eziyeti umarım benim o kadar uzun sürmez allah büyük çoğu gitti azı kaldı bakalım tekrar çook saol arkadaşım hep iyi geçinin inşallah annesi oğluşunla allah saglıkla sana bağışlasın akıllı oğluşunu benim oğluş biraz fena anlaşilan

Canım bu yazımı okuyunca sakın endişelenme ama bi hastaneye gidip hemen safra kesene baktırmanı şiddetle tavsiye ederim çünkü hamileliğimi son üç ayında benim sağ kaburga altında çok ağrı oluyodu sabahtan öylene kadar iyiydim öğleden sonra ağrılarım şiddetleniyodu birde biyere gittiğimde çok yürüyünce ağrı oluyodu...bigün otururken ağrım yine başladı bende bebek ayağını ciğerime dayadı sandım ağrım şiddetlendi ve inanılmaz dereceye geldi apartopar hastaneye gittik o geceyi hiç unutmıycam bütün gece safra kustum meğer safra kesemde çamur olmuş ya bu içtiğimiz kalsiyumlar var ilaçlar varya hamilelik süresince sanırım o yaptı veya önceden oldu hamilelik tetikledi sakın ihmal etme hamileliğimin 32. haftasındaydım ve dört gün hastanede yattım kadın doğumcumla cerrah çok çabaladı bebeğim her an doğabilir diye ciğer iğneleri yapıldı allahtan antibiyotikler işe yaradı biraz rahatladım da doğumu bekledim bak seni okuyunca o günlerim aklıma geldi ben mayıs 2010 annesiyim kızlara söylersen anlatırlar hamileliğimin sonuna kadar diken üstünde kaldım. İstanbuldaysan sema hastanesinde buldular benim sorunumun ne olduğunu orda çok iyi bi ultrasoncu var bir bey zaten ki bayan bi bey bakıyo mutlaka baktır biyerde bişey çıkmazsa en azından rahat edersin canıminşallah bişey çıkmaz hayırlı doğumlar dilerim....

ya çokk teşeşekkür ederim gerçekten mutlaka baktırıcam sağol canım ya evet hala devam ediyo benim sorunum sende baya sıkıntı çekmişsin gerçekten bu sıkıntı hamileliğin hiç bi sıkıntısına benzemiyo bel ağrısı bacak agrısı yada başka agrılar evet bu başka bişi haklısın ve hemen baktırıcam umarım bebekle alakalıdır tekrar çok teşekkürler

bende biran önce onu sarıp koklamak istiyorum ama biryandan da aman erken doğum falan olmasın diyorum.. o yüzden sabırsızlanmamak sanırım en güzeli.. hem ben bu tekmeleri özleyeceğim sonra
benim kızım annesini çok tatlı tatlı tekmeliyor, hiç canını yakmıyor..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…