Anne karnında kalp durması

asyameliss

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
1 Aralık 2018
37
23
38
31
merhaba kızlar 20 gün önce bir Sevinç’le bebeğimi görmeye doktora gittim 8 hafta kontrollerimizi yapmıştık hiçbir sıkıntımız yoktu 11 haftalıktık 12. Haftayı bekleyemedik çünkü 3 yıldır bekliyorduk onu her boş anımızda onun için planlar yaparken o en güzel en mutlu günümüz en kara güne döndü malesef kalbinin durduğunu öğrendik tabiki yapacak birşey yok allah bana bir Bebek değil bir melek yollamış ama bundan sonra beni nasıl bir süreç bekliyor bu olayı yaşayıpta sağlıklı bebek ve sağlıklı gebelik geçiren varmı aramızda neler yapmalıyım ne gibi önlemler almalıyım

Allah acinizi hafifletsin, sizi de cennetinde kavustursun insaAllah. Ben de 9+2 de kaybettim kalbi durmustu. Iyi bir doktorunuz varsa zaten sizi yonlendirecektir. Kurtajdan sonra ilk adetiniz bittigindeydi sanirim cesitli testler icin muayeneye gideceksiniz, trombofili paneli analizini mutlaka yaptirin. Gemetik bir hastaliginiz var ise ortaya cikar. Esiniz de bir urologla gorussun. Ona da sperm testleri yapilacak cunku. Ben biraz zor atlattim acikcasi. Ama tekrar gebe kalma ihtimaliniz yuksek tabii. Doktorum en azindan dogal yollardan hamile kalabildigini gormus olduk demisti.

Allah acinizi hafifletsin, sizi de cennetinde kavustursun insaAllah. Ben de 9+2 de kaybettim kalbi durmustu. Iyi bir doktorunuz varsa zaten sizi yonlendirecektir. Kurtajdan sonra ilk adetiniz bittigindeydi sanirim cesitli testler icin muayeneye gideceksiniz, trombofili paneli analizini mutlaka yaptirin. Gemetik bir hastaliginiz var ise ortaya cikar. Esiniz de bir urologla gorussun. Ona da sperm testleri yapilacak cunku. Ben biraz zor atlattim acikcasi. Ama tekrar gebe kalma ihtimaliniz yuksek tabii. Doktorum en azindan dogal yollardan hamile kalabildigini gormus olduk demisti.
Benim doktorumda öyle dedi hamile kalabiliyorsun elbette olacak ilk gebelikte bunu yaşayan çok insan var dedi ama içim hiç rahat değil sanırım aynı şeyi tekrar yaşama korkusu bu allah cennette meleklerimize kavuştursun

Benim doktorumda öyle dedi hamile kalabiliyorsun elbette olacak ilk gebelikte bunu yaşayan çok insan var dedi ama içim hiç rahat değil sanırım aynı şeyi tekrar yaşama korkusu bu allah cennette meleklerimize kavuştursun
Eger pihtilasma hastaligi falan cikarsa gebelikle birlikte ilac baslatiyorlar. Insan elbette korkuyor ama bunlar bizi daha guclu yapan seyler bence. Kendinize iyi bakin. Yediginiz ictiginize dikkat edin. Test sonuclarina gore yeniden bebek calismalarina baslarsiniz. Allah hayirli saglikli evlat nasip etsin.
Belki batil inanc gibi gelebilir size ama bir dahaki gebeliginizi herkese duyurmayin ilk trimesterin sonuna kadar. Cunku ne kadar cok insan bilirse o kadar cok aciklama yapmak gerekiyor. Neden olmus sen mi dikkat etmedin diyen densizlere daha cok üzülmüştüm ben.

Bu konuda sorun yasayanlara moral olir belki diye yasadiklarimi hep yaziyorum. Benim de ilk hamileligimde 10.haftada bebegin kalbi durdu. Genetik test, trombofili paneli testi her sey yapildi ama birsey cikmadi. Yani neden durdugu tespit edilemedi.

Buyuk oldugu icin kurtajla alindi. Tam 1 ay sonra adet oldum. Ondan 1 ay sonra da hamile oldugumu ogrendim. Bebegim simdi 17 aylik.

Benim de ilk gebeligim 12 haftalikken dusukle sonuclandi simdi iki oglum var cok sukur sizinde olur bende neden oldugu bilinmedi ikinci ve ücuncu gebeligimde sorunsuz gecti hayirlisiyla olur

Benim de ilk gebeligimde bebegimin kalbi durmuştu.kurtajla alındı.dr bana 3 ay hamile kalmamalisin demisti.bence bu onemli biraz ara vermek gerekir.ben kendi istegimle 1 sene bekledim.sonra hamile kaldim kizim 9 yasinda bir de oglum var.bu olabiliyormus bazen hic uzulme.ilk gebeligimde yine ayni sey olur mu diye korkum oldu hep ama allaha sukur sorun olmadi.bence biraz bekle sonra hayirlisiyla yeniden hamilelik olur insallah

1 yıl olacak ayni şeyleri bende yaşadım ve atlatamadım.Korkum var.Yine aynısı olursa diye.Ben kendimi hala hazır hissetmiorm mesela.Gecene kadarda dusunmuorum bebek keza eşim tam tersi 1 ay sonra gelecem hemen bebek istiorm diyor.Ama ben korkuorm.Aynı şey olursalar var aklımda hep.:KK43:

Benimde 25 haftalikken bebeğimin kalbi durmustu..genetik testler yapildi pihtilasma testlerinde sorun cikti
Yuksek derecede kan pihtilasmasi var yani..ama hic sorun olmadi..gebeliklerimde igne kullanıyorum ve suan iki kizim var

Ilk gebeliklerin yaklasik yuzde 20'si boyle sonuclaniyormus malesef.. Ben de yasadim 8.haftada kalp atisini duyduk dunyalar bizim oldu 11.haftada kalp atisi yoktu Hayatimin en kotu gunu ve gunleriydi Kurtaj olmustum Ben o zamanlar butun insanlardan nefret ediyordum.. Ozellikle cocuklulardan..
Bir bucuk ay sonra adet olmustum Uc kez daha adet olduktan sonra da hamile oldugumu ogrendim
Doktor tedbir amacli kan sulandirici iğne verdi 8 ay her gun igne yaptim kendime Her gun endiseliydim Hatta kalp sesi dinleme cihazi aldim ikide bir dinlerdim kalbini
Suan 6 bucuk aylik oldu kizim Allah isteyen herkese nasip etsin

Çok geçmiş olsun. Bende 2li teste gittiğimde bebeğimin kalbinin 11. Haftada durduğunu öğrendim dünyalar başıma yıkıldı aradan 4 ay gecti yine hamile kaldım suan 12+2 en son kalp atisini 11+5 de duydum. Endişeler asla bitmez. Positif olmaya caliS her şer de vardır bir hayır.

Benim de ilk gebeligimde kalp atışı 9 haftalıkken durmuştu bebek sağlıksızmıs pataloji raporundan öğrendik, ikincisi sağlıklı çok şükür 17 aylik, ilk gebeliklerde olabiliyormus maalesef, ins. Rabbim sağlıkli bir sekilde nasip etsin sana su an cok zor ama geçecek

Ilk gebeliğim 11.haftada kalbi durdugu icin sonlandi. Bir suru konu açtım bunla ilgili .cok yiprandim. 6 ay çocuk dusunmedim. Hazir oldugunu hissedince 6 ay sonra denedik ve hemen hamile kaldim .su an bebegimi kollarıma almak icin gun sayiyorum

Hepinize çok teşekkür ederim inşallah sağlıklı kardeşleri olur bu dönem gerçekten zor insan içine çıkma isteğini bitiriyor birden herşey allahtan tabiki insanın düşmanı gene insan hepimizi sağlıklı bebeklerine kavuştursun allah ve evlatlarınızı sizlere bağışlasın pıhtılaşma testi çıkmadı 10 15 gün sürüyormuş genetik teste göndermek istemediler

Benim ablam 2 aylik hamile 10 gun once dr gitti hersey normaldi bugun gitti bebek 6 haftada ölmus kalp atimi yokmus boyle olan varmi

merhaba kızlar 20 gün önce bir Sevinç’le bebeğimi görmeye doktora gittim 8 hafta kontrollerimizi yapmıştık hiçbir sıkıntımız yoktu 11 haftalıktık 12. Haftayı bekleyemedik çünkü 3 yıldır bekliyorduk onu her boş anımızda onun için planlar yaparken o en güzel en mutlu günümüz en kara güne döndü malesef kalbinin durduğunu öğrendik tabiki yapacak birşey yok allah bana bir Bebek değil bir melek yollamış ama bundan sonra beni nasıl bir süreç bekliyor bu olayı yaşayıpta sağlıklı bebek ve sağlıklı gebelik geçiren varmı aramızda neler yapmalıyım ne gibi önlemler almalıyım
Ayni durumu yasamis biri olarak siddetle teombofili paneli yaptirmani oneririm. 12. Haftada belki cinsiyetini ogrenirim siye gittigim kontrolden kurtaj olup ciktim. Kalbi durmustu. Doktorum ilk gebeliklerde cok yasanan bir durum diyerek normal karsilasa da, trombofili panelimde pihtilasmam oldugu cikti.

Kurtaj dan 3 ay sonra tekrar hamile kaldim, kan sulandirici kullandim ve bebegim su an 14 aylik oldu. Darisi herkesin basina olsun

Benim ablam 2 aylik hamile 10 gun once dr gitti hersey normaldi bugun gitti bebek 6 haftada ölmus kalp atimi yokmus boyle olan varmi
Canım yaşadığımız durum aynı malesef ki allah tekrarını yaşamasın sağlıklı kardeşlerini kucağımıza almayı nasip etsin canım

Benimde 2 yıl önce durmuştu bebeğimin kalbi 2 yıldır bir daha da hamile kalamadım ama benim yaşım fazla birde kürtajı çok kötü bir doktor yaptı. Bende birde iş stresi vardı bıktım sırtımdaki iş yükünden.

Merhaba tup bebek yontemiyle ilk hamileligimdi 9.haftadaki kontrolde tek yum ikizlerimin kalbinin durdugunu ogrendim 3 gun once.oysaki onceki kontrolde kalpleri gumbur gumburdu.dunyamiz yikildi o an.ptesi kurtaj olucam.genetik bolumunden arastirma hastanesinden randevu aldim neler yapilabilir ogrenmek icin.oksaparigne kullanmistim transfer sonrasi kan pihtilasmasi olsa onlem alinmisti ama nasip kismet.temmuzda gel dedi dr um.3.ye tup tedavim basliycak.suan karnimdalar ama oluler,bende ruh gibiyim.allahim kimseye yasatmasin.

Back
X