- 1 Aralık 2018
- 37
- 23
- 38
- 31
- Konu Sahibi asyameliss
-
Benim doktorumda öyle dedi hamile kalabiliyorsun elbette olacak ilk gebelikte bunu yaşayan çok insan var dedi ama içim hiç rahat değil sanırım aynı şeyi tekrar yaşama korkusu bu allah cennette meleklerimize kavuştursunAllah acinizi hafifletsin, sizi de cennetinde kavustursun insaAllah. Ben de 9+2 de kaybettim kalbi durmustu. Iyi bir doktorunuz varsa zaten sizi yonlendirecektir. Kurtajdan sonra ilk adetiniz bittigindeydi sanirim cesitli testler icin muayeneye gideceksiniz, trombofili paneli analizini mutlaka yaptirin. Gemetik bir hastaliginiz var ise ortaya cikar. Esiniz de bir urologla gorussun. Ona da sperm testleri yapilacak cunku. Ben biraz zor atlattim acikcasi. Ama tekrar gebe kalma ihtimaliniz yuksek tabii. Doktorum en azindan dogal yollardan hamile kalabildigini gormus olduk demisti.
Eger pihtilasma hastaligi falan cikarsa gebelikle birlikte ilac baslatiyorlar. Insan elbette korkuyor ama bunlar bizi daha guclu yapan seyler bence. Kendinize iyi bakin. Yediginiz ictiginize dikkat edin. Test sonuclarina gore yeniden bebek calismalarina baslarsiniz. Allah hayirli saglikli evlat nasip etsin.Benim doktorumda öyle dedi hamile kalabiliyorsun elbette olacak ilk gebelikte bunu yaşayan çok insan var dedi ama içim hiç rahat değil sanırım aynı şeyi tekrar yaşama korkusu bu allah cennette meleklerimize kavuştursun
1 yıl olacak ayni şeyleri bende yaşadım ve atlatamadım.Korkum var.Yine aynısı olursa diye.Ben kendimi hala hazır hissetmiorm mesela.Gecene kadarda dusunmuorum bebek keza eşim tam tersi 1 ay sonra gelecem hemen bebek istiorm diyor.Ama ben korkuorm.Aynı şey olursalar var aklımda hep.Benim doktorumda öyle dedi hamile kalabiliyorsun elbette olacak ilk gebelikte bunu yaşayan çok insan var dedi ama içim hiç rahat değil sanırım aynı şeyi tekrar yaşama korkusu bu allah cennette meleklerimize kavuştursun
Ayni durumu yasamis biri olarak siddetle teombofili paneli yaptirmani oneririm. 12. Haftada belki cinsiyetini ogrenirim siye gittigim kontrolden kurtaj olup ciktim. Kalbi durmustu. Doktorum ilk gebeliklerde cok yasanan bir durum diyerek normal karsilasa da, trombofili panelimde pihtilasmam oldugu cikti.merhaba kızlar 20 gün önce bir Sevinç’le bebeğimi görmeye doktora gittim 8 hafta kontrollerimizi yapmıştık hiçbir sıkıntımız yoktu 11 haftalıktık 12. Haftayı bekleyemedik çünkü 3 yıldır bekliyorduk onu her boş anımızda onun için planlar yaparken o en güzel en mutlu günümüz en kara güne döndü malesef kalbinin durduğunu öğrendik tabiki yapacak birşey yok allah bana bir Bebek değil bir melek yollamış ama bundan sonra beni nasıl bir süreç bekliyor bu olayı yaşayıpta sağlıklı bebek ve sağlıklı gebelik geçiren varmı aramızda neler yapmalıyım ne gibi önlemler almalıyım
Canım yaşadığımız durum aynı malesef ki allah tekrarını yaşamasın sağlıklı kardeşlerini kucağımıza almayı nasip etsin canımBenim ablam 2 aylik hamile 10 gun once dr gitti hersey normaldi bugun gitti bebek 6 haftada ölmus kalp atimi yokmus boyle olan varmi
AminCanım yaşadığımız durum aynı malesef ki allah tekrarını yaşamasın sağlıklı kardeşlerini kucağımıza almayı nasip etsin canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?