Anne karnında fark edilir mi

xbsrax

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
25 Temmuz 2022
831
948
33
26
Merhabalar, 10 haftalık hamileyim inşallah sağlıklı hayırlı bir evladım olur rabbim yoklugunu göstermesin. Anne karnında bebeğimin kalbi durur diye çok korkuyorum daha önce kalp atışı olmadığı için kürtaj olmak zorunda kaldığım gebeliğim olmuştu. Sanırım bu yüzden piskolojik. Anne karnında böyle bir şey olur ise fark ediliyor mu bilgisi olan var mı? Sürekli doktora gitmek istiyorum bu durumdan şimdiden çok yoruldum

Vallahi fark edilir mi sorusunun cevabini bilmiyorum lakin kendinizi rahatlatmaya çalışın, kıpırdanmaya başlayinca bile insan bazen neden kıpırdamıyor diye tedirgin oluyor ama hamilelik böyle geçmez çok yorar insanın psikolojisini, Rabbim kötü şeyler yaşatmasın hiçbirimize

Öncelikle hem başınız sağolsun hem gözünüz aydın. Psikolojik olarak çok etkilendiğiniz icin böyle bı korkuya kapilmissiniz. Kontrollerde bu zaten belli olur. Hem bebek biraz büyüse hareketlerinden iyi kötü sizde fark edeceksiniz bı durgunluk vs. Olursa. Sürekli doktora gitmek çok mantıklı değil çünkü o ultrasonda sürekli olursa zararlı diye biliyorum. Zten devlete gidiyorsanız belli bı haftanın öncesinde kontrol yapmıyorlar sistemlerine düşüyor siz kontrol oldukça. Özellikle son haftalar iki haftada bir falan gidiliyor. Onun haricinde özel bı durum yasanmadiysa ayda bir gidiliyor genelde. İçinizi ferah tutun güzel şeyler düşünün moraliniz bu süreçte çok önemli stres bebeği çok etkiliyor. Hayırlı şekilde kucağınıza alırsınız insallah

Evet bu şekilde olsun bende istemiyorum Rabbim kötü gün göstermesin kimsenin kucağını boş bırakmasın inşallah. Kıpırdamaya başlamasına da var daha.. mide bulantılarıma sevinir oldum bebegim sağlıklı diye, ne kadar doğru bir tespit olmasa da. Teşekkür ederim yorumunuz için

Çok teşekkür ederim evet piskolojik olarak daha önce ki tecrubemden dolayı korkuyorum aslında farkındayım. Hareketlerini hissetmeye başlamak istiyorum bir an önce. Evet sürekli ultrason önermiyorlar bende duydum onu. Özele gidiyorum sorun olmuyor muayne konusunda, bir kere istifra ediyorum bebeğim iyi mi diye gitmiştim nipt yaptiracagim ayın 10 nunda doktorum testi yaptır 1 hafta sonra gel dedi, testten 1 gün önce gidip bebeğime baksam mi diye içim içimi yiyor şuan. 6+5 te kalp atışını duyduk, 11 haftalıkken ense kalınlığı için çağırdı ortalama 1 ay var arada. Sağlıklı mutlu hamilelikler geçirsin tüm gebeler inşallah

Sizi çok iyi anlıyorum bende problemli bı gebelik yaşadım düşük tehlikem erken doğum riskim oldu erken ve zorlu bı doğum yaptım. O kaybetme korkusunu çok iyi bilirim. İçiniz rahat edecekse erkenden gidin bı baksinlar her şey yolundadır inşallah Bebek buyudukce hareketleri daha iyi hissediliyor özellikle gece sırt üstü yatamazdim uyutmazdi çok güzel sekilde nasip olur inşallah sizede

Bunun için bi alet vardı fetal dropper yada fetal dedektör diye aratabilirsiniz 600 tl falan. Steteskop daha uygun fiyatlı ama steteskopla da duyulur mu bilmiyorum doktorunuza sorabilirsiniz. Umarım sağlıkla kucağınıza alırsınız

Mide bulantısı kısmı doğru bir tespitmiş, en azından benim doktorum öyle söylemişti her gebelik aynı değil ama midesi bulananlar için bu her şeyin yolunda olduğunun bir göstergesi. Bulantıdan şikayetçi olduğumda doktorum her şeyin yolunda olduğunu gösteriyor, biz severiz bulantıları demişti

merhaba mide bulantısı nasıl bir bulantı açan? Üşütmüş gibi mi kahveyi çayı fazla şekerli içmiş de mide bulanıyor gibi mi fikirlerinizi bekliyorum

merhaba mide bulantısı nasıl bir bulantı açan? Üşütmüş gibi mi kahveyi çayı fazla şekerli içmiş de mide bulanıyor gibi mi fikirlerinizi bekliyorum
Usutmus gibiydi benim bulantılarım midem boş olsa bile her an kusacak gibi bı his oluyordu. Üstteki arkadaşın dedigide doğru bulantı varsa her şey yolunda demek oluyor. Ama tabi herkeste bulantı olacak diye bı şart yok benim nerdeyse doğuma kadar sürmüştü.

Sanırım bunu ben dahil tüm hamileler merak ediyor. Ancak hiç belirti olmayabiliyormuş. Kanama da olabiliyormuş. Sabredicez yani. Ben her ultrasonda kıpırdamasini görmek için o kadar tedirgin oluyorum ki sonra bir bakıyorum eli kolu oynuyor. Popoyu havaya atıyor tamam diyorum iyi

Ben fetal doppler aldım trendyoldan. 250 lira gibi bir fiyatı var. Onu evdeki ses bombasına ya da radyoya bağlıyorum onu dinliyorum günde 1 dk kadar dinliyorum. Kalp atışını duymak beni rahatlatıyor. Belgeleri vs de var zararı olmadığına dair. Zaten günde 1 dk kadar dinliyorum. Şimdi 2 hafta şehir dışına tatile gideceğim mesela. Cihazın elimin altında olması beni çok rahatlatacak. Yollarda, denizde vs bir şey oldu mu diye düşünmem yani

Canim hangi markayi aldin bide memnunmusun bende almak istiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…