anne karnında bebeklerinin kalbi duran anneler::((

ayabenzer23

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
6 Eylül 2009
49
0
86
İzmir
benim bebeğim tam 10 haftalıktı. doktora gittim ve bebeğimin kalbinin durduğunu söyledi ben kendimde hiçbişey hissetmedim bu durumu yaşayan annelerden bilgi istiyorum allah kimseye yaşatmasın çok zor bi durum...:çok üzgünüm::çok üzgünüm::çok üzgünüm:

Canım çok geçmiş olsun, allah bir daha yaşatmasın.
Benim de 8 haftalıkken durmuştu, ben de hiç anlamadım, doktora gittiğimde öğrendim durumu maalesef.
Yapılan incelemeler sonucu ben de kan pıhtılşaması olduğu tespit edildi, bebeğim büyük ihtimalle bu nedenle beslenememiş ve kalbi durmuş.
Sen de ikinci kez hamile kalmadan önce bu pıhtılaşma testlerini de başka ne yapılması gerekiyorsa onları da araştır ve yaptır canım.

benim de ilk gebeliğimde 8 haftalıkken bebeğimin kalbi durmuştu.
eğer ilk defa olduysa çok anlamlı değil. her gebelikte böyle bir ihtimal var. ama tekrarlıyorsa o zaman birtakım testler ve önlemler gerekebiliyor. umarım en kısa zamanda tekrar sağlıkla hamile kalırsın. dünyanın sonu gibi geliyor insana ama tabiiki değil. atlatacaksın. üzülme.

cok gecmis olsun ayni seyi yasayan biri olarak cok zor bir surecten gectigini tahmin ediyorum. ben de onuncu hafta sonuna dogru bebegimi kalbi durmasi sonucu kaybettim yapilan genetik testte kromozom hatasi cikmadi, bebeklerin ilk sekiz haftasindaki gelisememe sorunu olarak genelde kromozom hatalari gosterilir ve bu bebekler dogsa da sakat olabilirdi anlamina gelir. kromozom sorunu cikmainca dinamissin bahsettigi kan pihtilasmasi testlerini yaptirdim sonucu yakinda cikicak. tabii neden bunlardan hicbiri de olmayabilir, doktorumun dedigi genelde bir neden bulamiyor tip o derece ilerlemis degil bu konuda, kalp ve damar sisteminin olusumundaki minicik bir hata bile neden olabilir ama bilinmez dedi doktorum.
pihtilasma testleri aslinda uc bebek kayibindan sonra yapiliyor ama ben zaten 21 ayda hamile kalabildigim icin hemen yaptirdim. kimbilir bir daha ne zaman hamile kalirim yada kalir miyim, kalsam da saglikli olur mu, biliyorum insanin beynini yiyiyor bu sorular.
ama eger sen kolay hamile kaldiysan bunu bir teselli olarak gor guzelim yasananlari en kisa surede en az zararla atlatmaya ve yeni bir hamilelige hazirlanlmaya calis bence bu acinin tek ilaci bu.
bebeklerimiz dogmadan melek oldular, onlar hep kalbimizde yasiyacaklar, Insallah en kisa surede cok cok saglikli bir hamilelik yasarsin.

canım ben de aynı şeyleri yaşadım benim de 10 haftalıktı.lekelenmem olmuştu, farketmedim yani ben de canm.ben 10 gün beklettim fazladan kalbi atar diyetekrar.3 doktora gttm.ama atmadı ve aldılar yavrumu.şimdi ikinciye hamleyim.öbür ay doğumum var.allaha şükür her şey yolunda.bu bebeğim de de anı şeyler olmasın diye ilaçlar kullandım, iğneler yedim. çok şükür çok iyiyiz şuan.son ayımdayım şuan.rabbim isteyen herkese versin.sen de sıkma canını , rabbim sana da verir.ben de çok üzüldüm çok ağladım.ama allahım gördü beni ve bana ikinci kere verdi .inşallah bu yavrumu kucağıma alırım.

cok cok cok zor bı durum...
umarım tekrar hamıle kalır ve saglıkla bebegını kucagına alırsın...

çok teşekkürler arkadaşlar azda olsa teselli oldu söyledikleriniz allah kimseye yaşatmasın böyle şeyler çok zor gercekten de... allah sağlıkla sıhattle bebeklerimizi kucağımıza almayı nasip etsin...

canım bende bir hafta önce 10 haftalık bebegimi aldırmak zorunda kaldım kalp atışları durdugu için çok agladım çok üzüldüm ki hala ultrason resimlerine ve kalp atışlarını dinledigimiz günü hatırladıkça fena oluyorum ama nasip.. inşallah ikincisinde sorun yaşamayalım diye kendimize iyi bakmamız gerekiyo sende kendine çok iyi bak ve inşallah rabbim ikincisini saglık ve sıhhatle kucagına almayı nasip etsin...

canım ben de aynı şeyleri yaşadım benim de 10 haftalıktı.lekelenmem olmuştu, farketmedim yani ben de canm.ben 10 gün beklettim fazladan kalbi atar diyetekrar.3 doktora gttm.ama atmadı ve aldılar yavrumu.şimdi ikinciye hamleyim.öbür ay doğumum var.allaha şükür her şey yolunda.bu bebeğim de de anı şeyler olmasın diye ilaçlar kullandım, iğneler yedim. çok şükür çok iyiyiz şuan.son ayımdayım şuan.rabbim isteyen herkese versin.sen de sıkma canını , rabbim sana da verir.ben de çok üzüldüm çok ağladım.ama allahım gördü beni ve bana ikinci kere verdi .inşallah bu yavrumu kucağıma alırım.

cnm gecms olsn mutlu sona ulsamıs bırı olarak ne kadar zaman sonra tekrar hamıle kaldın ?bende yasadım aynı sekılde bebgkmın kalbı durdu sımdı 2 ay gectı hanuz bı gelısmek yok sen ne kadar sonra hamıs kaldın?

canım bende bir hafta önce 10 haftalık bebegimi aldırmak zorunda kaldım kalp atışları durdugu için çok agladım çok üzüldüm ki hala ultrason resimlerine ve kalp atışlarını dinledigimiz günü hatırladıkça fena oluyorum ama nasip.. inşallah ikincisinde sorun yaşamayalım diye kendimize iyi bakmamız gerekiyo sende kendine çok iyi bak ve inşallah rabbim ikincisini saglık ve sıhhatle kucagına almayı nasip etsin...

cnm pekı sımdı hamılemsn eger hamıleysen ne kadar snra yenden hamıle kaldın?

Benimde bugun 9-5 haftalık bebeğimin kalbi durmuştu iki gün içinde kürtaj olacağım 3. Bebeğim olmasına rağmen çok üzüldüm çok ağladım ama hakkımızda hayırlısı

Çok geçmiş olsun canım. Bende 17 gün önce bebeğim 8 haftalıkken missed abortus teşhisiyle kürtaj oldum. Acını çok iyi anlıyorum. Allah yardımcın olsun.

Benim 19 haftalık bebeğimin kalbi durdu . :( suni sancı ile Doğum yaptım ve bu sebepsizce 4. Aydan sonra kalbi duran 4. Bebeğim oldu.

Benim de 2 hafta önce 11 haftalık ikizlerimin kalbi durdu.. acıları hala geçmedi. ne zaman geçecek ne zaman alışacağım hiç bilmiyorum. Rabbim düşmanıma vermesin

Benim 19 haftalık bebeğimin kalbi durdu . :KK43: suni sancı ile Doğum yaptım ve bu sebepsizce 4. Aydan sonra kalbi duran 4. Bebeğim oldu.
Ben sizi hatırlıyorum clexan kullanmıştınız dimi? Genetik test yapıldı mı bebeklere? Yani doktorlar ya anomali ya kan pıhtılaşması diyor, tabi bunun dışında hiç bilinmeyen nedenler de var. Allah sabır versin. İnşallah tekrar hamile kalır sağlıcakla kucağınıza alırsınız.

Ben sizi hatırlıyorum clexan kullanmıştınız dimi? Genetik test yapıldı mı bebeklere? Yani doktorlar ya anomali ya kan pıhtılaşması diyor, tabi bunun dışında hiç bilinmeyen nedenler de var. Allah sabır versin. İnşallah tekrar hamile kalır sağlıcakla kucağınıza alırsınız.
Yapıldı sağlıklıydı . Bence iğneyi sabah akşam kullanmalıydım. Tek pişmanlığım bu oldu. Başka yapılacak hiçbirşey kalmıyor zaten geriye. 4-5. Ayda ölen bebeklerin sebebini pıhtılaşmaya bağlıyorlar genelde. Sancı Yok kanama Yok açılma Yok vs. Kalbi duruyor. Kan akışı ile alakalı olmalı Yada Daha ne olacak Allah aşkına bir sebep söylemiyorlar

Merhaba benimde aynı haftada bebeğimin kalbi durdu 3 aylıkken düşük yaptım tekrar hamile kaldınız mı inşallah suan bi bebeğiniz vardır geçmiş olsun

Back
X