anne karninda bebek ölümū

Elamirac7

Üye
Kayıtlı Üye
7 Kasım 2018
192
78
18
33
bebeği karnında bir veya birden fazla ölen anneler ne yolu izlediniz tedavi bulabildiniz mi 4 kez kaybim var gelişim göstermiyor oglumda erken dogdu işitme sıkıntısı var 5 yaşında kan pihtilasmasi var tedavi yapıyorum yine oldu hasimato var ondada düzgün ilaç kullaniyorum ne bölümü ne tedavisi olabilir rahim laraskopi yada filmi olursa duzelirmi lütfen yardım edin 😓

Kimse cevap yazmamış çok üzüldüm ben böyle bir şey yaşamadım o yüzden bişey diyemem çok geçmiş olsun umarım hersey gönlünüzce olur

bebeği karnında bir veya birden fazla ölen anneler ne yolu izlediniz tedavi bulabildiniz mi 4 kez kaybim var gelişim göstermiyor oglumda erken dogdu işitme sıkıntısı var 5 yaşında kan pihtilasmasi var tedavi yapıyorum yine oldu hasimato var ondada düzgün ilaç kullaniyorum ne bölümü ne tedavisi olabilir rahim laraskopi yada filmi olursa duzelirmi lütfen yardım edin 😓
Benim de bebegim karnımda kalbi durdu kürtaj oldum ama bi tedavi test falan bisey yapılmadı sadce 2 ay korunun dedi dr bana baksa bisey yapmadm yani

Back
X