Anne karninda bebek ölümleri

melegimtoprak

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
28 Temmuz 2008
20
0
86
40
Ankara
Anne karnında bebek ölümleri çogalmaya başladı.Sebeplerini Tam olara veremeselerde bir kaç nedenlewri var.Ben 2 kez yaşadım Allah bir dha yaşatmasın kimseye çok acı verici

Bu tip vakalar bebeğe, anneye ve plasentaya bağlı üç ana nedenden kaynaklanır.Öncelikle hamile kadınların gönlü ferah olsun, anne karnında bebek ölümlerine çok sık rastlanmıyor. Bin bebekten sadece 5’i doğmadan ölüyor. Onların da yarıdan fazlası ilk aylarda... “9 aylık bebek ölümü çok nadirdir
1:kordon düğümlenmesi plasentadan kaynaklanıyor
2:bebekte bir anomali olabilir
3:anneden kaynaklı bir sebep olabilir, söz gelimi yüksek tansiyon gibi
Zira onbin bebekten 6’sının ölümüne neden olan kordon düğümlenmesinin çaresi yok. Ama diğerlerinin var...

Kısacası, anne adayları, ne normal hayatlarından taviz verip inzivaya çekilmeli ne de panik içinde yaşamalı... Tek yapacakları doktorların uyarılarını dikkate almaları...

Anne karnında bebek ölümleri çogalmaya başladı.Sebeplerini Tam olara veremeselerde bir kaç nedenlewri var.Ben 2 kez yaşadım Allah bir dha yaşatmasın kimseye çok acı verici

canım pekı genelde kacıncı haftadan sonra olmuyor bebk ölümlerı bu konuda bılgın varmı..bırde bebege ait sorunlar demıssın..mesela kalp problemlerı gibi mi?

1 haftadır bu yüzden gözüme uyku girmiyor sanırım deliriyorum ben peki öldüğünde bunun belirtisi varmı ne şekilde hissedebiliriz daha 1 hafta var kontrole ama dayanmak çok zor

bende 21 haftalık bebeğimi kanımdaki pıhtılaşmadan kaybettim. şimdi tekrar gebeyim ve hergün pıhtılaşma önleyici iğne oluyorum.

bende 2 kez kaybettim bebeklerimi ikincisi ikizler 1 tanesi ölmüş diğreinde bi sorun yok yaklaşık 1 aydır ölü olarak duruyo ve bu durum beni çok endişelendiriyo bana veya diğer bebeğime zarar verirmi doktorum sorun olmaz dedi ancak içim hiç rahat değil

allah korusun rabbim çok büyük... herkes meleğine sağlıkla kvuşsun inşallah..
allahım uzak tutsun böyle acıları hepimizden..
yaşayanlara da allah çok sabır versin. çok zordur eminim.
amiiinnn

meryemcecim inan senin adına çok üzüldüm tatlım ya. peki nasıl oluyoda diğer bebeğe ve sana zarar vermiyomuş. allahım korusunda ya ölü bebek seni zehirlerse. benim ablamında ikiz çocuklara hamile idi. 2 aylık felandı sanırım bebeklerden biri karnında ölmüş ve doktor canlı olan bebekle almak zorunda kalmıştı. yanlış bilmiyosam böleydi. ama eğer doktorun sana öle demişse doğurusu vardır tabi. Allahım bebeklerimize canı verdi inşallahda sağlıkla sıhatle kucağımıza almayı nasip eder.

ya bende bıse sorabılırmıyım bunun belırtılerı varmı yanı bızler belırtılerle anlayabılırmıyız bende 2 aylık hamıleyım ama problemlı bı hamılelıgım var ve gecen gıtıımde kalp atısları cok yavsdı kasıklarım cok agrıo dusuk tehlıkemde var artı bıde bebegın kesesının etrafında kan kesesı var bu benı cok korkutuyo acaba belırtılerı vermıs paylasırsanız cok sevınırım

mrb kizlar bende ayni durumla karsi karsiyayim sizlere bir sorum olucak bu konuyla ilgili bi bilgisi lan varsa lutfen yardim edin bebek karninzda olmusse idrar testi hala pozitif sonuc verir mi bilgisi olan acil cvp versin lutfen

evet verir çünkü vucüttaki bhcg hormonu hala mevcuttur, hatta 1 ya da 2 ay önce düşük yapanlarda bile pozitif sonuç verebilir.

slm bende 2ay önce kaybettim bebeğimi 12 haftalık olmuştu kalbi durdu ve aldılar.
allah kimseye yaşatmasın...ben heycanla dr.kontrole gidiyorum bide cinsiyeti belli olurmu diye ve bebeğimin kalbinin durduğunu öğrendim...

azize çok üzüldüm.bende bebeğimi 3 ay önce kaybettim benimki 6 haftalıktı 8 haftalık olması gerekirken.2 aydır korunmuyorum ama hamilede kalamıyorum.umarım isteyen herkese allah sağlıklı bir çocuk nasip eder.

azize çok üzüldüm.bende bebeğimi 3 ay önce kaybettim benimki 6 haftalıktı 8 haftalık olması gerekirken.2 aydır korunmuyorum ama hamilede kalamıyorum.umarım isteyen herkese allah sağlıklı bir çocuk nasip eder.

sağol canmm...sanada geçmiş olsun.
dr.banada 2ay korun dedi ama ben 3ay koruncam...mart ayından sonra kısmetse.

Back
X