R rknnn Yeni Üye Kayıtlı Üye 22 Ekim 2022 10 2 22 28 Ocak 2023 Konu Sahibi rknnn #1 Merhabalar bir şey sormak istiyorum 20 haftalık gebeyim bebeğim 355 gram ama çok zayıf kalmış gibi hissediyorum sizlerin ki kaçtı acaba?
Merhabalar bir şey sormak istiyorum 20 haftalık gebeyim bebeğim 355 gram ama çok zayıf kalmış gibi hissediyorum sizlerin ki kaçtı acaba?
The umbrella Aktif Üye Anneler Kulübü Kayıtlı Üye 21 Ağustos 2022 3.125 5.608 28 Ocak 2023 Konu Sahibi rknnn #2 rknnn .!.: Merhabalar bir şey sormak istiyorum 20 haftalık gebeyim bebeğim 355 gram ama çok zayıf kalmış gibi hissediyorum sizlerin ki kaçtı acaba? Genişletmek için tıkla... Son dönemde hızlı kilo alınıyor, sorun olsa dr söylerdi. Annelik duygusu anlıyorum her şey için bir telaş panik hali :) 20 haftaya göre bana normal geldi canım
rknnn .!.: Merhabalar bir şey sormak istiyorum 20 haftalık gebeyim bebeğim 355 gram ama çok zayıf kalmış gibi hissediyorum sizlerin ki kaçtı acaba? Genişletmek için tıkla... Son dönemde hızlı kilo alınıyor, sorun olsa dr söylerdi. Annelik duygusu anlıyorum her şey için bir telaş panik hali :) 20 haftaya göre bana normal geldi canım
melekcocuk Aktif Üye Anneler Kulübü Kayıtlı Üye 8 Mart 2022 181 119 31 28 Ocak 2023 Konu Sahibi rknnn #3 rknnn .!.: Merhabalar bir şey sormak istiyorum 20 haftalık gebeyim bebeğim 355 gram ama çok zayıf kalmış gibi hissediyorum sizlerin ki kaçtı acaba? Genişletmek için tıkla... gayet normal hislerinle hareket etme bilimle hareket et bizlerinki kaçtıdan ziyade sizin ultrason ölçümleri haftası ile uyumlu mu önemli olan bu
rknnn .!.: Merhabalar bir şey sormak istiyorum 20 haftalık gebeyim bebeğim 355 gram ama çok zayıf kalmış gibi hissediyorum sizlerin ki kaçtı acaba? Genişletmek için tıkla... gayet normal hislerinle hareket etme bilimle hareket et bizlerinki kaçtıdan ziyade sizin ultrason ölçümleri haftası ile uyumlu mu önemli olan bu
R rknnn Yeni Üye Kayıtlı Üye 22 Ekim 2022 10 2 22 28 Ocak 2023 Konu Sahibi rknnn #4 melekcocuk .!.: gayet normal hislerinle hareket etme bilimle hareket et bizlerinki kaçtıdan ziyade sizin ultrason ölçümleri haftası ile uyumlu mu önemli olan Genişletmek için tıkla...
melekcocuk .!.: gayet normal hislerinle hareket etme bilimle hareket et bizlerinki kaçtıdan ziyade sizin ultrason ölçümleri haftası ile uyumlu mu önemli olan Genişletmek için tıkla...
R rknnn Yeni Üye Kayıtlı Üye 22 Ekim 2022 10 2 22 28 Ocak 2023 Konu Sahibi rknnn #5 Doktor hepsi normal ve çok iyi dedi de etrafa bakınca hepsi 400'ün üstünde çok teşşekür ederim bu arada
Doktor hepsi normal ve çok iyi dedi de etrafa bakınca hepsi 400'ün üstünde çok teşşekür ederim bu arada
R rknnn Yeni Üye Kayıtlı Üye 22 Ekim 2022 10 2 22 28 Ocak 2023 Konu Sahibi rknnn #6 The umbrella .!.: Son dönemde hızlı kilo alınıyor, sorun olsa dr söylerdi. Annelik duygusu anlıyorum her şey için bir telaş panik hali :) 20 haftaya göre bana normal geldi canım Genişletmek için tıkla... Çok saolun ya sabahtan beri kendimi yedim bitirdim öyle vallahi çok başka duygular teşşekür ederim
The umbrella .!.: Son dönemde hızlı kilo alınıyor, sorun olsa dr söylerdi. Annelik duygusu anlıyorum her şey için bir telaş panik hali :) 20 haftaya göre bana normal geldi canım Genişletmek için tıkla... Çok saolun ya sabahtan beri kendimi yedim bitirdim öyle vallahi çok başka duygular teşşekür ederim
mathildays beni al zamanın dışına götür Anneler Kulübü Kayıtlı Üye 30 Mayıs 2015 4.680 10.493 33 28 Ocak 2023 Konu Sahibi rknnn #7 çok normal 21.haftada 400 e yakın demişti doktorum