Anne karnında bebek kilosu

CIGDEMGND

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
21 Ağustos 2019
248
84
Arkadaşlar 31 artı 4 günlükken doktora gittim bebek kilosu 100 grm az dedi. Kilosu 1750 boyu 43 cm di. Bu aralıkta olup bebeği 3 kg üstü doğan var mı. Moralim bozuldu en fazla 2800 3000 Arası doğar.

Sağlıklı olsun da kilosu önemli değil you tube de Kaan Kocatepe’nin bununla ilgili videosu var onu izlemeni tavsiye ediyorum birde hareketleri nasıl dopler çekimle kan akımına baktımı doktorun

Sağlıklı olsun da kilosu önemli değil you tube de Kaan Kocatepe’nin bununla ilgili videosu var onu izlemeni tavsiye ediyorum birde hareketleri nasıl dopler çekimle kan akımına baktımı doktorun
Bebek kordonu kan akışı herşey normal ayrıntılı sürekli bakılıyor özelde. Gün içinde çok hareketli

Bebek kordonu kan akışı herşey normal ayrıntılı sürekli bakılıyor özelde. Gün içinde çok hareketli
Oh maşallah kiloyu sorun etme son aylarda hiç beklemediğin kadar kilo alıyor sen muz,kayısı,köfte ızgara tavuk balık gibi besinleri tüket hergün yediğim bir protein olsun mutlaka hamur işinden uzak dur o bebeğe değil sana kilo yapar süt içemiyorsan hergün yoğurt mutlaka ye o kilo alır üzülme stres en büyük tehlike sakin ol sağlıkla gelsin inşallh

X