Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Arkadaşlar 31 artı 4 günlükken doktora gittim bebek kilosu 100 grm az dedi. Kilosu 1750 boyu 43 cm di. Bu aralıkta olup bebeği 3 kg üstü doğan var mı. Moralim bozuldu en fazla 2800 3000 Arası doğar.
Sağlıklı olsun da kilosu önemli değil you tube de Kaan Kocatepe’nin bununla ilgili videosu var onu izlemeni tavsiye ediyorum birde hareketleri nasıl dopler çekimle kan akımına baktımı doktorun
Sağlıklı olsun da kilosu önemli değil you tube de Kaan Kocatepe’nin bununla ilgili videosu var onu izlemeni tavsiye ediyorum birde hareketleri nasıl dopler çekimle kan akımına baktımı doktorun
Oh maşallah kiloyu sorun etme son aylarda hiç beklemediğin kadar kilo alıyor sen muz,kayısı,köfte ızgara tavuk balık gibi besinleri tüket hergün yediğim bir protein olsun mutlaka hamur işinden uzak dur o bebeğe değil sana kilo yapar süt içemiyorsan hergün yoğurt mutlaka ye o kilo alır üzülme stres en büyük tehlike sakin ol sağlıkla gelsin inşallh