• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Anne karnında bebeğiniz az kilo mu alıyor ?

bunun da doğru olduğunu düşünmüyorum
iş dolayısıyla 6.5 aylık hamileyken şehir dışına gittim biraz da gezdim
bebeğim en çok o dönemde kilo aldı 2 haftada 500 gr filan
bebek vücudumuzdan besleniyor dışarıdan yediklerimizle değil ancak vücudumuza iyi bakmamız için de dengeli beslenmemiz gerekiyor
vitaminleri hem hamilelikte hem de doğumdan sonra aksatmayin
birkaç arkadaşımda dişlerde problem ve bazı vitamin değerlerinde eksiklik, dolayısıyla halsizlik başağrısı gibi durumlar ortaya çıktı. çünkü bebekler stoklarımızı eritiyor
Doktorum da yediklerinle alakalı bir durum değil vücudundan besleniyor demişti. Ben yine de acaba ne yersem kilo aldırırım diye uğraşıyorum işte. Umut fakirin ekmeği tk dileğim sağlıklı olması.. bir de 2500'ü geçse de yoğun bakıma alınmasa diye düşünüyorum. Çünkü sağ bileğinden ayağı içe dönük yani çarpık ayak sendromu var şuan. Allahın izniyle salim doğduğunu görürsek alçı tedavisiyle ilgilenicez bununla birlikte bir de kilo problemi olsun istemiyorum

Doktorum da yediklerinle alakalı bir durum değil vücudundan besleniyor demişti. Ben yine de acaba ne yersem kilo aldırırım diye uğraşıyorum işte. Umut fakirin ekmeği tk dileğim sağlıklı olması.. bir de 2500'ü geçse de yoğun bakıma alınmasa diye düşünüyorum. Çünkü sağ bileğinden ayağı içe dönük yani çarpık ayak sendromu var şuan. Allahın izniyle salim doğduğunu görürsek alçı tedavisiyle ilgilenicez bununla birlikte bir de kilo problemi olsun istemiyorum
kilo alir merak etmeyin moralinizi yüksek tutun siz ne kadar huzurlu mutlu olursanız ona da yansıyor
Allah sağlıkla kavuşmayı ve büyütmeyi nasip etsin yavrunuzu

Back