Anne karnında bebeğin kalbinin durması..

.
Allah razı olsun canım.Çok sağol.Allah sizinkilere ömür versin..

Bende 27 haftalık kızımı kaybettim 2.5 ay oldu .. gebeliğimin 2o haftasında ki kontrolde gelişmemiş olduğunu söylediler . Çift taraflı çentik beyin koruyucu etki ve suyumun azalması . Çok zor günlerdi hala öyleler..Rabb'im düşmanımı bile evladıyla sınamasın .. Rabbimden gelene razıyız yine şükrediyoruz

.
Allah sabır versin canım..En kısa zamanda hayırlı,sağlıklı bir evlat nasip etsin Allah sana da bana da..Sefaatcimiz olsunlar inşaAllah..

Cok gecmis olsun. Benim de bebegimin kalbi durmustu. Ilk gunler hep kendimi sucladim. Sole oturdum boyle kalktim diye. 10. Haftadaydi. Genetik testler pihtilasma testi her sey yapildi ve temiz cikti. Sebep bulunamadikca daha da sucladim kendimi.
Kurtajdan sonra bir kez regl oldum sonra hemen hamile kaldim. Eylul sonu kürtaj oldum kasim sonu hamile oldugumu ogrendim. Simdi minik kizim kucagimda cok şükür. Insallah tez zamanda ayni mutlulugu yasarsin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…