7 yıllık evliliğim boyunca hiç hamile kalmamıştım..Taa ki ilk aşılamam yapılıp da bebegimin bana tutunduğu ana kadar..Sonucu öğrenince hastane kapısında sevinçten nasıl da ağlamıştık eşimle..Herkes bizimle sevince boğulmuştu..Herkeste bir heves..yavruma hediye almalar..Geleceğe yönelik planlar falan içindeydi sevdiğimiz herkes bizimle beraber.Eşim daha ilk günden karnıma elini koyup yavrum diye bebeğimizi seviyordu..Bulantilar,uykusuzluklar,bebegin gelisimi..herşey normaldi.Hatta burada 2018 haziran anneleri listesindeydim..Taa ki 10+4 günlükken kontrole gidip de,bebegimin kalbinin 16 gün önce durduğunu öğrenene kadar.....
.
Hastane başıma yıkıldı.Hemen kürtajla alınması lazimmis.O gün daha ben ne olup bittiğini anlamadan aldılar yavrumu benden.Daha kesesi sapasağlam,bebek de capcanlı gibi duruyormuş..Ben kürtaj için beklerken yan odada 5kg bir bebek dünyaya geldi..Hayat ve ölüm bu kadar yakın...Eşim bebegin parçasını aldı ve mezarlığa gömdü..Diğer kalanı patolojiye yollandı.Yavrumu rahmimden kazisalar da ne aklımdan,ne de kalbimden kaziyamadilar..Allah kimseye nasip etmesin..İmtihan dünyası işte..Sağlıksız dogabilecegi için ölürmüş bebek anne karnında..
.
Bu durumu ve buna benzer durum yaşayıp da Bebeğini neden kaybettiğinin sonucunu bilen annelerden yorum istiyorum lütfen.Şimdiden ilginiz için teşekkür ederim..Cümlelerimde yanlışlık olabilir çünkü üzüntüyle yazıyorum kusura bakmayın..