Anne karnında bebeğin kalbi neden durur ?

ulkuu

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
10 Nisan 2011
2.138
1.879
248
15 temmuz da bebeğimin kalbinin durduğunu öğrendim ve aldılar doktorum çok çelişkili konuştuğundan prof gittim şuan tahliller yaptırıyorum böyle bir durum yaşayan varsa paylaşımda bulunabilir mi

15 temmuz da bebeğimin kalbinin durduğunu öğrendim ve aldılar doktorum çok çelişkili konuştuğundan prof gittim şuan tahliller yaptırıyorum böyle bir durum yaşayan varsa paylaşımda bulunabilir mi
Gecmis olsun kac haftalikti bebeginiz.ilk 3 aylik donemdeki bebek olumlerinin cogu kromozal sebeplerden oluyor.yani rahim atiyor bir nevi.annenin aldigi ilaclar.gecirilen hastalik enfeksiyonlarda etkileyebilir.bunu bilmek icin bebeginizi patolojiye gondermeniz gerekiyor yani ilk 13 hafta icindekiler kromozom sebepli olabiliyor.rabbim sabir versin cok zordur eminim bende 16 haftalik hamileyim icicimde hep bu korku oluyor.insallah en kisa surede yine hamile kalirsiniz.rabbim boyle karar kilmis dememkki

Son düzenleme:
benim bebeğimin kalbide 10 haftalıkken durdu 3aya kadar kalbi duruyorsa annesel faktör 3aydan sonra bebekle alakalı sıkıntıdan olabilir en önemlisi nasibi bu dünyada yokmuş.çalıştığım hastanedeki doktorumun bir lafı var sizinle paylaşmak isterim eger düşükler olmasaydı etraf özürlü kaynardı iyiki var Allah herkese sağlıklı sıhatli sonu gelen bir hamilelik gecittirsin inşallah...

Bende 22 haftalik bebeklerimi erken dogumla kaybettim benim acilmam oldu bebeklerim son ana kadar yasadilar kalp atislari vardi ben patolojiye gondermeye kiyamadim ellemesinler cocuklarimi dedim o uzuntuylede neden oldu diye de sormadik doktorlara rabbim boyle uygun gordu dedim allaha siginiyorum hayirlisini nasip etsin hepimize

Gecmis olsun kac haftalikti bebeginiz.ilk 3 aylik donemdeki bebek olumlerinin cogu kromozal sebeplerden oluyor.yani rahim atiyor bir nevi.annenin aldigi ilaclar.gecirilen hastalik enfeksiyonlarda etkileyebilir.bunu bilmek icin bebeginizi patolojiye gondermeniz gerekiyor yani ilk 13 hafta icindekiler kromozom sebepli olabiliyor.rabbim sabir versin cok zordur eminim bende 16 haftalik hamileyim icicimde hep bu korku oluyor.insallah en kisa surede yine hamile kalirsiniz.rabbim boyle karar kilmis dememkki

Canım 3 aylıktı patalojiye gönderdik dr mol gebelik dedi ama netten araştırdım ve prof gittim mol gebelik değilmiş kan tahlili yaptırıyorum önünüzdeki ay sonuç alıcam Rabbim senin kuzunu sana bağışlasın inş hayırlı bir evlat olsun

benim bebeğimin kalbide 10 haftalıkken durdu 3aya kadar kalbi duruyorsa annesel faktör 3aydan sonra bebekle alakalı sıkıntıdan olabilir en önemlisi nasibi bu dünyada yokmuş.çalıştığım hastanedeki doktorumun bir lafı var sizinle paylaşmak isterim eger düşükler olmasaydı etraf özürlü kaynardı iyiki var Allah herkese sağlıklı sıhatli sonu gelen bir hamilelik gecittirsin inşallah...

Canım benim beklemediğim bir gebelik olmasına rağmen ona çok alışmıştım çok dualar ettim hep hayırlısını istedim demekki buymuş hayırlısı diyorum ama insanız işte bi tokasını kaybedince bile üzülüyor insan canından can kaybetmesi çok ağırmış Rabbim kimseye yaşatmasın bana da tekrarlatmasın inş çok zormuş 2 ay oldu aklıma her geldiğinde hünhür hüngür ağlıyorum hala :KK61::KK61:

Bende 22 haftalik bebeklerimi erken dogumla kaybettim benim acilmam oldu bebeklerim son ana kadar yasadilar kalp atislari vardi ben patolojiye gondermeye kiyamadim ellemesinler cocuklarimi dedim o uzuntuylede neden oldu diye de sormadik doktorlara rabbim boyle uygun gordu dedim allaha siginiyorum hayirlisini nasip etsin hepimize

Canım benim ya sana da çook geçmiş olsun gerçekten çok zor bir durum
Bende bebeğimi göreceğim diye sevinçle merakla heyecanla gittiğimde kalbinin durduğunu öğrendim 15 gün önce başka bir dr gitmiştim gayet iyi demişti snr kendi dr gittim ve hemen almamız lazım dediler 2 gün olmuş kalbi duralı dediler ve aldılar rahim açılsın diye 6-7 tane ilaç verdiler kuzumu düşüremediler snr beni uyuttup vakumla çekmişler ve patalojiye gitmiş kabus gibi günler Rabbim ne bana ne de kimseye yaşatmasın pataloji sonucuna drum mol gebelik kanla alakalı dedi netten baktım mol gebelikte kalp atışı olmazmış prof a gittim mol gebelik değil dedi neden olmuş diye kan tahlilleri verdi bakalım sonuç bekliyorum

Back
X