ANNE KARNINDA BEBEĞİN BOYUNUN KISA OLMASI İLERiDE DE Mİ KISA OLACAĞINI GÖSTERİR.

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU2
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
E

EU2

Ziyaretçi
Merhabalar haziran anneleri.
24 haftalık hamileyim.Bebeğimin kilosu iyi maşallah. Şu an 920 gr. Fakat boyu 31 cm,boyu kısa mı olacak acaba arkadaşlar.24 haftalık için 31 cm boy kısamıdır?Herhangi bilginiz var mı bebeğin anne karnında gelişimi iyi olduğu halde boyu kısa olursa ilerde de mi kısa olacak demektir.
Haziran anneleri bebişlerimizin boyu ve kilosunu beraber değerlendirelim mi.Sizin bebişlerinizin gelişimi nasıl?

24. haftada, bebeğin boyu yaklaşık 33 cm ve ağırlığı ise ortalama 560 gr civarındadır. Oldukça buruşuk olan cildini verniks olarak adlandırılan bir madde kaplar. Bebek parmağını emebilir, öksürebilir ve hatta hıçkırabilir.
Alıntıdır.

Arkadaşım bak çoğu sitede senin haftan için ortalama değer olarak bu sayılar veriliyor. Demek ki senin bebeğin normal.
Böyle gereksiz endişelerle kendini mutsuz etme. Sağlıklı bir bebektir o.

canım sen şu an 25, haftanın içindesin ve bebeğinin boyu gayet normal kısa olduğunuda nerden çıkardınki
internetten haftalık gebelik takibi siteleri var onlara bakabilirsin
senin için ben baktım ve 25, haftanın sonunda bebeğin boyu 33 cm ve kilosuda 800 gram olması gerekiyomuş
senin bebeğinin maşallahı var merak etme

teşekkür ederim arkadaşlar verdiğiniz bilgiler iiçin ve beni rahatlıttığınız için.

fakat aklıma takılan bişey var. anne karnında ki bebeğin boyu ilerdeki boyuyla orantılımıdır.

BENCE GAYET İYİ CANIM BEN TAKİPEDİYORUM AMA BENİM BEBEĞİM 21 HFT.DA 24 SN ÇIKTI

Maasaallah Canim Bebisin Normal
Bende 24 Haftalik Hamisim 21 Haftalikken Gittigimde 420 Gramdi Simdi Olsa Olsa 600 Gram Felandir
Seninkinin Kilosu Maasallah Cok Iyi

30+2 haftadayim 35 cm boyunda 1370 gr dedi dok. Saglikli bi bebek olmasi tabi herseyden onemli fakat beslenmemde neye dikkat etmeliyim ve hep boyle kisa mi olur kizim dogumdan sonrada etkilermi yani bilemedim sıkıldım yaa

30+2 haftadayim 35 cm boyunda 1370 gr dedi dok. Saglikli bi bebek olmasi tabi herseyden onemli fakat beslenmemde neye dikkat etmeliyim ve hep boyle kisa mi olur kizim dogumdan sonrada etkilermi yani bilemedim sıkıldım yaa

Merhaba
Aradan çok zaman geçmiş ama merak ettim. Bizim de 28. haftada 34 cm boy ölçtü doktorum. Sizin bebeğiniz nasıl doğdu, sonrasında gelişim nasıl oldu, sıkıntı yaşadınız mı?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…